Θα το πας οδηγωντας επανω;
Εαν ναι, απο που ξεκινας;
CARυοθραύστης έγραψε:UPDATE
προς στενοχώρηση του Μόρξητα να πω ότι το ΓΙΑΜΑΠΑ ζει και βασιλεύει κι είναι έτοιμο να τού ρήξει στη ΜΑΠΑ![]()
(To sportcity 300 έχεις είπαμε;)
Morx έγραψε:ΕσαρΜαξΤρακοσα εχω :D
viewtopic.php?p=122941#p122941
Σου ριχνω φλοκια στη ζελατινα, οποτε θες παμε κοντρα τις αδειες !!![]()
Θα σου ριξω 1 αμαξι, 1 πορτμπαγκαζ, 0,5^3 προφυλακτηρα και μιση κολωνα της ΔΕΗ απο τις ξυλινες στα 400 μετρα!![]()
Ειναι και σε λευκο χρωματακι να με βλεπεις ευκολα καθως απομακρυνομαι... !!!![]()
Τι επαθε το Γιαμαπα τελικα;

CARυοθραύστης έγραψε:Θα το στείλω με φορτηγό.
Σκοπεύω να κάνω ΜΟΝΑΧΑ 2 μηνάκια διακοπές στην Ελλάδα, οπότε θα μού είναι απείρως πιο χρήσιμο κάτω...
Να το κρατήσω εδώ πέρα να σαπίζει για να το παίρνω καταναγκαστικά για βόλτα για να κυκλοφορήσει και λίγο... δεν το κάνω.
Βέβαια από βδομάδα θα ψαχτώ και για δουλειά σε κοντινότερο μέρος, οπότε μπορεί όντως να το κρατήσω. Αλλά εάν μείνει το προηγούμενο πλάνο (27 χλμ μόνο το πήγαινε), τότε πάπαλα.
Morx έγραψε:Εμενα η μπροστα δισκοπλακα μετα απο γκαζιαρικη καταβαση 10χλμ μελανιασε ... εξασθενηση δεν διαπιστωσα γιατι συμπληρωνα στα τελευταια μετρα και το πισω για να μπω σωστα.
(φρεναρισματα απο τα 100 στα 10χλμ/ω για φουρκετες κατ'επαναληψη)
)
Zorz έγραψε:Morx έγραψε:Εμενα η μπροστα δισκοπλακα μετα απο γκαζιαρικη καταβαση 10χλμ μελανιασε ... εξασθενηση δεν διαπιστωσα γιατι συμπληρωνα στα τελευταια μετρα και το πισω για να μπω σωστα.
(φρεναρισματα απο τα 100 στα 10χλμ/ω για φουρκετες κατ'επαναληψη)
(παραδοχή ότι είναι κουλάδι ευθειάκιας...)
Ορμα ρε γατακι!!!
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]