Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Sam Spade έγραψε:
rocsta έγραψε:ΓΚ τί γράφεις;;;;; :omg:
Αν και στη βάση του θέματος συμφωνώ μαζί σου ως συνήθως, επίσης ως συνήθως μπλέκεις δοκιμασμένες θεωρίες από ... αυθεντίες νοτ, προσωπικά σου... ανδραγαθήματα και εξτριμ παραδείγματα (όπως αυτό με τη σύγκριση r56 με f56) χωρίς να απαιτούν το να βάλεις ο ίδιος το χέρι στην τσέπη, και προκύπτει ένας αχταρμάς που προφανώς σε κάνει να χάνεις το όποιο δίκιο σου.
:s_whiteflag

Όποιος δεν έχει τίποτα, δεν έχει και τίποτα να χάσει - Κικιζόνιος ο Αλεξανδρεύς εν μέσω φρικτής διάρροιας, 547 π.Χ.

Καλα ολα τα υπολοιπα, την επωνυμια μου, γιαι την παραποιεις? Σου εχω δωσει ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κανενα τετοιο δικαιωμα?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Αν και στη βάση του θέματος συμφωνώ μαζί σου ως συνήθως, επίσης ως συνήθως μπλέκεις δοκιμασμένες θεωρίες από ... αυθεντίες νοτ, προσωπικά σου... ανδραγαθήματα και εξτριμ παραδείγματα (όπως αυτό με τη σύγκριση r56 με f56) χωρίς να απαιτούν το να βάλεις ο ίδιος το χέρι στην τσέπη, και προκύπτει ένας αχταρμάς που προφανώς σε κάνει να χάνεις το όποιο δίκιο σου.

Προφανως και θα αγοραζα το R56 cooper και οχι το F56. Τουλαχιστον ως καποιος που τα εχει οδηγησει, δικαιουται νομιζω να εκφερει αποψη προτιμησης, ή μηπως οχι? Μηπως ΜΟΝΟ κατοχοι μπορουν να μιλανε για αυτα?
Τα περι χεριου στην τσεπη επισης θα πρεπει να απευθυνονται σε πολλους ΑΛΛΟΥΣ χρηστες αυτου και του αλλου Forum, που εχουν αποδειξει περιτρανα, ποσο ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ αγορες εχουν κανει σε σχεση με παλιοτερες απυθμενες αγορευσεις περι διαφορων Ιταλικων αυτοκινητων... :whistlink:
Οπως επισης απο την πλευρα μου εχω αποδειξει οτι σκεφτομαι ξεκαθαρα στο παρα πεντε πριν το ταμειο, οπως με την περιπτωση πχ του GT86, για το οποιο πολλοι πινουν νερο στο ονομα του,
απο τα Drift σε διαφορα video, αλλα δεν εχουν ΙΔΕΑ πως αποδιδει ο κινητηρας του.

Κατα τα αλλα, εγω βασιζομαι σε αμπελοφιλοσοφιες, και κυριως εχω κανει τα περιοδικα ευαγγελια... :dizzy:
Οταν εκφερω προσωπικη αποψη μετα απο οδηγικη επαφη που ΔΕΝ αρεσει, και παρουσιαζω παραλληλα παρομοιες αποψεις σεβαστων ανθρωπων στο χωρο, τοτε το παιζω "αυθεντια" ... :dizzy:

Μπορει οντως να προκυπτει αχταρμας για οσους παρακολουθουν αποσπασματικα τις οποιες αντιπαραθεσεις μου, με οσους απο την μια αρνουνται/δεν τους βολευει/εχουν τεραστιο εγωισμο/δεν θελουν να καταλαβουν καποια πραγματα. Απο την αλλη ομως δεν μπορει ο καθενας να προσαπτει το οτιδηποτε στον αλλο, χωρις κανενα λογικο επιχειρημα-παραδειγμα, να περιμενει απαντηση, και οταν αυτη ερθει, να του προσαπτει και παλι οτι το παιζει ιστορια κτλ. (πχ nass)
Ας αποφισισει/σουν επιτελους καποιοι, εαν θελουν αντιλογο, ή μη αντιλογο, γιατι και τα δυο ταυτοχρονα ΔΕΝ γινονται...

P.S Μαλλον πρεπει να δημιουργηθει στο forum ενας θεσμος πρωταθληματος σε τρολλαρισμα.
Ειναι κριμα τοσα "παιδια" να γραφουν τετοια αριστουργηματα, να προσφερουν τοση ευχαριστηση, διασκεδαση και ουσια, και να μην διεκδικουν καποιο βραβειο... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
#124198 Γράφεις-γράφεις σεντόνια ακατάσχετα, παρέθεσες παλμαρές και ανδραγαθήματα επιπέδου ποιός την έχει μακρύτερη :svivhaha: και βασικά δεν έπιασες καν (και φυσικά δεν απάντησες) στο τι ακριβώς καυτηρίασα από την αρχική δημοσίευσή σου :protest: (και ας το 'γραψα σαφέστατα).
Διάλογο μαζί σου έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν σε ενδιαφέρει, τα δικά σου θέλεις να πεις -και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε παραπάνω. :s_whiteflag
Πάντως, για να μην υπάρχει ουδεμία παρεξήγηση, χαίρομαι να διαβάζω τις ΔΙΚΕΣ σου απόψεις :thumbsup:
Τις ΔΑΝΕΙΚΕΣ σου απόψεις είναι που βαριέμαι αφόρητα :s_bored , όποιος θέλει διαβάζει τα original.
Αυτά
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Sam Spade
Κίκιζας . έγραψε:
Sam Spade έγραψε:

Όποιος δεν έχει τίποτα, δεν έχει και τίποτα να χάσει - Κικιζόνιος ο Αλεξανδρεύς εν μέσω φρικτής διάρροιας, 547 π.Χ.

Καλα ολα τα υπολοιπα, την επωνυμια μου, γιαι την παραποιεις? Σου εχω δωσει ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κανενα τετοιο δικαιωμα?

Υποθέτω εννοείς το επώνυμό σου. Αν έχεις επωνυμία, να μας πεις ως τι είναι κατοχυρωμένη, Ε.Ε., Α.Ε., Ο.Ε. κλπ. Αν και μάλλον για Ε.Π.Ε. σε κόβω.

Τελοσπάντων, δεν παραποιώ τίποτα.

Τα διαβασματα μου περι ιστορίας μεχρι εξαντλησεως εγω τα εκανα αδιαλλειπτα απο δεκατριων μεχρι σημερα, κατεχω και γνωριζω όλους τους παπύρους Λαρούς, και οχι μονο, απο το 1988 μεχρι σημερα, παραλληλα πολλές Αγγλικές Britannica και καποια μεταφρασμενα δοκίμια των 90's. Η διαφορα ομως με πολλους χρηστες που ως γνωστων μειωνουν περιοδικα, η τα τσουβαλιαζουν ολα μαζι, και τα θεωρουν ΟΛΑ ελεγχομενα, ειναι οτι εγω τα διαβαζα προσεκτικα, και σε συνεχη βαση, γνωριζοντας το στυλ και το χουι του καθε σοβαρου ιστορικού, ειτε μου αρεσε η φατσα του ειτε οχι.

Δεν διαβασα αποσπασματικα 5-10-100 περιοδικά στο κουρειο της γειτονιας και στην τουαλετα...

Γι' αυτό ΕΓΩ ξέρω τον Κικιζόνιο τον Αλεξανδρέα και τα πολύτιμα γνωμικά που έλεγε την ώρα της εκκενώσεως, ενώ ΕΣΥ όχι :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#124207 . εσένα ποιος σου έχει δώσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το δικαίωμα να κάνεις hijack όποιο τοπικό σου κάνει κέφι και να το μετατρέπεις σε σεντονομαχίες Κίκιζας vs world;

Το παράδοξο δε είναι ότι κάθε φορά σε κάθε τοπικό γράφονται τα ίδια (άσχετα αν είναι BMW, Porsche κλπ).

Θα ήταν πιο τίμιο αν άνοιγες τοπικό "Περί οδηγικής αίσθησης/απόλαυσης/κορύφωσης" και να γράψεις ότι γουστάρεις.
Άβαταρ μέλους
By Άρης
dimik έγραψε: :slap: αν είχε τόσο θα είχα 5-6 να τα αλλάζω :lol: 11000€

τα μπεκ θα τα καταλάβω απο κοψιματάκια στις ψηλές?
Τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα είναι εμφανέστατα πριν ακόμα το πάω στον μηχανικό μου.

Si δεν νομίζω να βρώ, απο εξοπλισμό με ενδιαφέρει περισσότερο το σπορ τιμόνι και καθίσματα, το αυτόματο το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πόσο θα ξενερώσω μετά το DSG. :hmmm:

εναλλακτικές έχω C class 2009 με 14000€ και Ε class 2007 με 10.000€ αλλά η σύζυγος δεν θέλει να τα βλέπει :lol:
Best option και extra mile η 520D 2010-2011 αυτόματη φουλ εξτρα που έχει γεμίσει ο τόπος εδώ και πουλιούνται γύρω στα 23.000€ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το έξτρα κόστος.

Αν δεν είναι μπουρδέλο από κακή συντήρηση ( αυτό πρέπει να είναι το δύσκολο), θεωρώ την W211 κατά πολύ ανώτερη από C και 3 series. Και όταν λέω θεωρώ, εννοώ ότι ισχύει :lol:

Κίκιζας . έγραψε:Καλα ολα τα υπολοιπα, την επωνυμια μου, γιαι την παραποιεις? Σου εχω δωσει ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κανενα τετοιο δικαιωμα?

Αναφέρεται στο μακρυνό 547 π.Χ.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε: Γράφεις-γράφεις σεντόνια ακατάσχετα, παρέθεσες παλμαρές και ανδραγαθήματα επιπέδου ποιός την έχει μακρύτερη :svivhaha: και βασικά δεν έπιασες καν (και φυσικά δεν απάντησες) στο τι ακριβώς καυτηρίασα από την αρχική δημοσίευσή σου :protest: (και ας το 'γραψα σαφέστατα).

Γραφω τουλαχιστον πιο συγκεκριμενα απο εσενα...
Υπαινισσεσαι, οτι τα περι manual κιβωτιου ειναι απλως αποψη μου, και οτι το αναγαγω αναγκαστικα σε Must.
Σου δινω συγκεκριμενα παραδειγματα. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο για αυτο.

Μου προσαπτεις επανειλημμενα την καραμελα για"ευαγγελια" "αποψεις αλλων" κτλ.
Σου αναφερω αναλυτικα -μαλακωδως τελικα, απ' οτι φαινεται- με ειλικρινη διαθεση οτι δεν ξυπνησα ξαφνικα καποια μερα πριν 5-10 χρονια, και ειπα, "ααα, ας ασχοληθω με τα αυτοκινητα, ειναι καλη φαση, γουσταρουν και τα γκομενακια", ουτε ειμαι καποιο απο τα διαφορα τρολλακια που μπαινουν εδω μεσα επι τουτου για να κοροιδεψουν οτι δεν μπορουν να καταλαβουν...

nass έγραψε: Διάλογο μαζί σου έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν σε ενδιαφέρει, τα δικά σου θέλεις να πεις -και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε παραπάνω. :s_whiteflag

Σου απαντησα με παραδειγμα, και για τα περι αναγωγης, και για τα περι "ευαγγελιων", αλλα και για την γενικοτερη καραμελα που εχει λιωσει πλεον...

nass έγραψε:Πάντως, για να μην υπάρχει ουδεμία παρεξήγηση, χαίρομαι να διαβάζω τις ΔΙΚΕΣ σου απόψεις :thumbsup:
Τις ΔΑΝΕΙΚΕΣ σου απόψεις είναι που βαριέμαι αφόρητα :s_bored , όποιος θέλει διαβάζει τα original.
Αυτά
:s_howdy

Εδω εχω σταματησει να παρεξηγουμαι απο κομπλεξικα τρολλακια, και απο προσωπικες προσβολες...

Θα παραδεχτω παντως οτι ο τροπος γραφης μου, ως προς το τι εμπειρια προσωπικη εχω με καποιο αυτοκινητο, Vs το τι διαβασα, μπορει να μην ειναι συνηθως τετοιος, που να ξεχωριζει/διαχωριζει αυτες τις δυο διαφορετικες καταστασεις.
Απο την αλλη βεβαια -και κυριως υποσυνειδητα- η ενοποιηση τους στις οποιες δημοσιευσεις μου, γινεται σε μια προσπαθεια να ειναι περισσοτερο αποδεκτη ή σεβαστη η αποψη, σε σχεση με καποια αλλη (ακομα και δικη μου παλι) στο forum, οπου θα αναφεροταν ΜΟΝΟ η μια απο τις δυο...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Sam Spade έγραψε:

Υποθέτω εννοείς το επώνυμό σου. Αν έχεις επωνυμία, να μας πεις ως τι είναι κατοχυρωμένη, Ε.Ε., Α.Ε., Ο.Ε. κλπ. Αν και μάλλον για Ε.Π.Ε. σε κόβω.

Συνεχιζεις εκτος απο τρολλαρισμα και ειρωνια, την παραποιηση...

Θελεις να το συνεχισουμε σε νομικη βαση? Με την πρωτη που στο λεω, κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Άρης έγραψε:
dimik έγραψε: :slap: αν είχε τόσο θα είχα 5-6 να τα αλλάζω :lol: 11000€

τα μπεκ θα τα καταλάβω απο κοψιματάκια στις ψηλές?
Τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα είναι εμφανέστατα πριν ακόμα το πάω στον μηχανικό μου.

Si δεν νομίζω να βρώ, απο εξοπλισμό με ενδιαφέρει περισσότερο το σπορ τιμόνι και καθίσματα, το αυτόματο το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πόσο θα ξενερώσω μετά το DSG. :hmmm:

εναλλακτικές έχω C class 2009 με 14000€ και Ε class 2007 με 10.000€ αλλά η σύζυγος δεν θέλει να τα βλέπει :lol:
Best option και extra mile η 520D 2010-2011 αυτόματη φουλ εξτρα που έχει γεμίσει ο τόπος εδώ και πουλιούνται γύρω στα 23.000€ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το έξτρα κόστος.

Αν δεν είναι μπουρδέλο από κακή συντήρηση ( αυτό πρέπει να είναι το δύσκολο), θεωρώ την W211 κατά πολύ ανώτερη από C και 3 series. Και όταν λέω θεωρώ, εννοώ ότι ισχύει :lol:

Λιγότερο ζμπορ αλλά πιο πρακτική σε ότι αφορά τους χώρους, το κακό είναι ότι έχει 5αρι αυτόματο κι αν είναι σαν το 4αρι της Mercedes δεν περνάω ούτε απ έξω απο την W211.

Βέβαια απο ότι βλέπω ψάχνοντας καθημερινά και 3άρα που να μην είναι coupe ή cabrio ή diesel ή και τα 2 του 2007 και πάνω δεν βρίσκω :slap:

Μια άλλη εναλλακτική που σκεφτόμουν σήμερα είναι να φτιάξω το DSG στο Golf και να το κρατήσω 1-2 χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσουν τουρμπάτες 3αρες F30 στην αγορά με το καλό αυτόματο. Εκεί όμως θα έχω μεγαλύτερη απώλεια στην μεταπωλητική αξία του Golf και ίσως χρειαστεί να δώσω περισσότερα λεφτά πράγμα που θα έκανε την αγορά 520 F10 τώρα συμφέρουσα αφού μια μτχ είναι 5000€ φτηνότερη απο 316 F30 αυτόματη χωρίς μεταλλικό χρώμα.

Το καλό είναι ότι ακόμα και αν πουλήσω το Golf αύριο δεν βιάζομαι για αντικατάσταση γιατί θα έχω το Mini S που θα μου παραχωρήσει ο μικρός αδερφός :s_gamer οπότε θα ψάξω με την ησυχία μου.
Άβαταρ μέλους
By Sam Spade
Κίκιζας . έγραψε:
Sam Spade έγραψε:

Συνεχιζεις εκτος απο τρολλαρισμα και ειρωνια, την παραποιηση...

Θελεις να το συνεχισουμε σε νομικη βαση? Με την πρωτη που στο λεω, κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?

Άβαταρ μέλους
By krom
#124254 Κανιβαλισμένο Vectra B με ημιάκαμπτο <---- αποτέλεσμα 30χρονης ανάγνωσης περιοδικών.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124257 Δεν το σταματάτε σιγά-σιγά όλοι; Στο επόμενο, θα πέσει κλείδωμα. Δεν μας ενδιαφέρει το βιογραφικό του . Κίκιζα. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By mirage
#124273 Που ειναι η κυρια Βακαλάου;
Άβαταρ μέλους
By xenos
Anonymous Founder έγραψε:Εδώ είναι το BMW forum. [Admin]

Είναι; :lipsealed: Μήπως να πάνε σε άλλο τόπικ όοοοοοολα τα άσχετα (+ηχους 3cyl); :hmmm: