Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Τα ρούχα παρέχουν επίσης προστασία, όσο πιο μαύρα και πιο πυκνή ύφανση έχουν τόσο το καλύτερο.

:s_bye

Την πυκνή ύφανση την καταλαβαίνω, τα μαύρα ρούχα όμως όχι.
Όταν φοράω σκούρα αισθάνομαι να με καίει ο ήλιος αρκετά περισσότερο από όταν φοράω ανοιχτά.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124165 Τη ζέστη αισθάνεσαι βασικά.

Οι UV μπλοκάρονται καλύτερα από τα σκούρα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124171 Θα κατουρησει σχεδόν το διπλάσιο, χώρια το πόσες λοιμώξεις μπορεί να αρπάξει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
CARυοθραύστης έγραψε:Θα κατουρησει σχεδόν το διπλάσιο, χώρια το πόσες λοιμώξεις μπορεί να αρπάξει.

Δηλαδή επειδή ήπιε το παιδί ενα ποτηράκι θαλασσινό νερό θα το τρέχουμε στον γιατρό για πλύση στομάχου? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124177 MIΣΟ ΛΙΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ;

Όταν κάνεις δικά σου παιδάκια βάλε τα να καταπίνουν μέδουσες και να τρέφονται με πλαγκτόν.

edit mod
Άβαταρ μέλους
By dimik
#124180 όχι είναι 1 κι 1/2, αλλά όλοι μας έχουμε πιεί πολύ παραπάνω στα παιδικά μας χρόνια και δεν μας έτρεχαν σε γιατρούς και νοσοκομεία κι ούτε πάθαμε καρκίνο, ειτζ, ηπατίτιδα και σύφιλη μαζί.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#124183 500ml είναι μεγάλη ποσότητα για να την πιεις κατά λάθος... προφανώς και δεν μιλάμε αθροιστικά :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
red_monster έγραψε:500ml είναι μεγάλη ποσότητα για να την πιεις κατά λάθος... προφανώς και δεν μιλάμε αθροιστικά :rtfm:

Το ξέρω την έβαλα χάριν υπερβολής.
Αν πιει τόσο πολύ νερό ώστε να χάσει της αισθήσεις του ή να μην μπορεί να αναπνεύσει κλπ φυσικά και θα ζητήσεις ιατρική βοήθεια, αν πιει τόσο ώστε απλά να βήχει ή/και να κάνει εμετό δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#124298 Τις προάλλες ήμουν σταματημένος σε φανάρι, φεύγοντας από τη δουλειά. Στο διπλανό αμάξι, οδηγός μπαμπάς, συνοδηγός παιδάκι 7-10 χρονών και πίσω η μαμά. Δεν έβλεπα αν φοράει ζώνη, αλλά και πάλι μου κακοφάνηκε. Ξεκινούν οι οδηγοί στον κάθετο δρόμο, κάποιος ξεχνιέται και ο πίσω κορνάρει. Λοιπόν ο μικρός, βάζει μια φωνή "Σκάαααασε μαλάααααακα" :dizzy: . Ο μπαμπάς δίπλα στα @@ του. Ρε πστη μου, μου έκανε τόσο κακή εντύπωση (για τους γονείς εννοείται). :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#124301 Ε λογικα τα ιδια θα κανει ο μπαμπας και ο μικρος απλα αντεγραψε!!

Εγω με την κουτσουνα τωρα προσπαθουμε να χειριστουμε την μπομπιτσα...Η οποια πλεον εχει αρχισει και νιωθει,ζηταει,απαιτει κλπ...

Και οταν δεν της κανεις το χατηρι δυνατο κλαμα 3 δευτερολεπτων και οτι κραταει εκσφεδονιζεται μακρια..(ipad,τηλεκοντρον κλπ)

Ειναι λιγο νευρακι μαλλον..Και μεις ειμαστε ηρεμοι ανθρωποι γμτ...
Ενταξει καθε μερα καινουρια πραγματα ειναι αυτη η φαση...Και ολα τα ξεχνας οταν της λες αγκαλιτσα και σε κανει!!! :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 16 Ιουν 2015, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#124316 Μπα, κακομαθημένη είναι :) Το βλέπω κι εγώ από την ανηψιά της :inlove:
Κάνουν ζημιά, τους βάζεις μια φωνή, σου χαμογελάνε και σε ρίχνουν.
Θέλουν κάτι, βάζουν τις φωνές ή το κλάμα, τους το δίνεις και όλα καλά. Είναι σωστό αυτό όμως; :hmmm: Δεν ξέρω αν μετράει το "μωρό είναι δεν πειράζει"
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#124317 Συμφωνω Δημητρη!!

Και γω κακομαθημενη την φωναζω...Αλλα και απο την αλλη ειναι μωρο ακομα..17 μηνων σκατουλα!!
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#124330 Υπαρχει μεγαλη διαφορα αν βλεπεις το θεμα μεσα απο το χορο η εξω απο αυτον. Και εγω το λεω οτι τα κακομαθαινουμε απο την αλλη ομως επειδη μιλαμε ο καθενας για το σπλαχνο του αυτοματα το δικαιολογουμε. Ειδικα στην ηλικιακη κατηγορια του δικου μου και του geo. Θεωρω ομως οτι οσο μεγαλωνουν τοσο πιο ενεργα θα διαχειριζομαστε αυτες τις καταστασεις και τοσο προς το σωστο θα κινηθουμε. Η ιστορια βεβαια θα δειξει το αποτελεσμα και βασει αυτης θα κριθουμε...