Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Anonymous Founder έγραψε:
To γεγονός πως αναγνωρίζεις πως σε μηχανολογικό επίπεδο δεν έχεις τις γνώσεις να αντιληφθείς τις διαφορές (ούτε εγώ, δεν είσαι μόνος), θα έπρεπε να σε κάνει πιο φειδωλό στο πώς αντιμετωπίζεις μια τέτοια λύση. Γνώμη μου είναι πως στο μέλλον, τέτοιες λύσεις θα είναι όλο και πιο κοινές. Επιπλέον, ένας Ι4 δεν είναι και το απαύγασμα της νεωτερικότητας και είναι μαζί μας πολλά χρόνια. Δεν είναι ούτε Ι6 ούτε V6 για να...χαρούμε!
Να σου πω επίσης πως η Porsche κέρδισε στο Le Mans με V4 2000 κ.εκ και με σούπερ-ντούπερ υβριδικό σύστημα. Το downsizing λοιπόν είναι η πραγματικότητα και σε αυτό, όλοι θα ακολουθήσουν θέλοντας και μη.
:s_biggrin

Nαι, αλλα συνεχιζεις να μιλας για αλλο πραγμα σε σχεση με αυτο που λεω εγω...
Δεν μιλησα, ουτε αρνηθηκα οτι στο μελλον θα υπαρχουν περισσοτερες τετοιες λυσεις.
Επισης δεν θεωρησα ποτε τον Ι4 πιο συγχρονο. Σιγουρα ομως μπορει να ειναι πιο ευηχος απο εναν Ι3 σε αυτοκινητο, με παρομοιες εξελιξεις-διαμορφωσεις στο ηχητικο τους θεματος (πιο ελευθερες εισαγωγες αερα, και αποληξεις εξατμισης πχ) .
Ουτε μειωνω το downsizing. Απο την στιγμη ειδικα που μπορει να εφαρμοστει χωρις να προκυψει αναγκη για μειωση κυλινδρων...Κατι που εφαρμοζουν ηδη με επιτυχια Audi, Merc...

Στο ηχητικο και μονο θεμα εστιαζω...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, η κλασική πλακίτσα όλων των "άχρωμων" και "άοσμων" 4κύλινδρων. :metalo:
Πληροφοριακά πάντα, στις καινούριες Ducati έχει φύγει ο ξηρός συμπλέκτης, οπότε έχει αλλάξει ο ήχος.

Ε αφού έτσι είναι τι να κάνουμε? :lol: Ένα καινούριο Multi θα το έπαιρνα άνετα πάντως, πουλιέται ένα εδώ με 11.00€ αλλά η κυρία VW μας αναγκάζει να τα δώσουμε αλλού. :rant:

Για να είμαστε on topic....κοιτάζω για 320i απο 2007 μέχρι 2009 αφού πλεόν εγκρίνει και η σύζυγος την εμφάνιση :s_crazy οι τιμές παίζουν απο 9-10000 μέχρι 15000€, τι προβλήματα είναι γνωστά για τα συγκεκριμένα, ποιο είναι το βασικό κριτήριο που κοιτάμε πρώτο για να συνεχίσουμε το τσεκάρισμα σε ένα μτχ?

Μόνο 11 ευρουλίνια; Χτύπα το! :svivhaha: :metalo:
Για τα BMW αυτής της εποχής, τα κλασικά:
-Πολλαπλασιαστές και μπεκ (τα δεύτερα ό,τι πιο δαπανηρό, να υπολογίζεις λίγο κάτω από 1000άρικο αν είσαι ο άτυχος)
-Αισθητήρες , από λ μέχρι ΝΟχ. Ειδικά σε after market μάλλον λογικό το κόστος αν σου συμβεί.
-Κολώνα τιμονιού, διακόπτης κλειδιού (ακριβό το πρώτο αλλά σπάνιο, φτηνό το δεύτερο και σπάνιο επίσης).

Κατά τ' άλλα, καλό αυτοκίνητο, εννοείται προτείνω την απλή 320i και όχι την 320si γιατί η τελευταία έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και μοτέρ που χρειάζεται ρύθμιση βαλβίδων με το χέρι.
Βασικό επίσης, να βρεις κάποια με καλό εξοπλισμό. Το αυτόματο, είναι συμβατικό, όχι κακό, όχι και το καλύτερο του χωριού.

:slap: αν είχε τόσο θα είχα 5-6 να τα αλλάζω :lol: 11000€

τα μπεκ θα τα καταλάβω απο κοψιματάκια στις ψηλές?
Τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα είναι εμφανέστατα πριν ακόμα το πάω στον μηχανικό μου.

Si δεν νομίζω να βρώ, απο εξοπλισμό με ενδιαφέρει περισσότερο το σπορ τιμόνι και καθίσματα, το αυτόματο το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πόσο θα ξενερώσω μετά το DSG. :hmmm:

εναλλακτικές έχω C class 2009 με 14000€ και Ε class 2007 με 10.000€ αλλά η σύζυγος δεν θέλει να τα βλέπει :lol:
Best option και extra mile η 520D 2010-2011 αυτόματη φουλ εξτρα που έχει γεμίσει ο τόπος εδώ και πουλιούνται γύρω στα 23.000€ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το έξτρα κόστος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#123914 Τα μπεκ δεν θα τα καταλάβεις, ούτε τους πολλαπλασιαστές. Αυτό είναι και το κακό τους, μπαμ και κάτω είναι η φάση! :lol:
Αν βρεις με Μ-pack, πας με τα χίλια, αν όχι, πάρε ό,τι μπορείς περισσότερο σε εξοπλισμό. Πολλά μπαίνουν και μετά αλλά έχουν κόστος.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#123915 Εγώ με την άπειρη εμπειρία μου σε v-12 λέω πως οτιδήποτε λιγότερο είναι μεγάλη μουφα. Οπότε οι λοιποί ΣΠΑΨΤΕ.
Άβαταρ μέλους
By nass
#124050 Από τη μία το προφανές και πολιτικά ορθόν

Κίκιζας . έγραψε:Σε ενα βαθμο, θα σε σεβαστω οτι στην τελικη ολα αυτα ειναι γουστα και υποκειμενικα.

αλλά από την άλλη η υπαινικτική :ninja: αναγωγή των προσωπικών προτιμήσεων (κλασσικό παράδειγμα τα χειροκίνητα κιβώτια) σε must κάθε πραγματικού βενζινοκέφαλου:

Κίκιζας . έγραψε:Προσωπικα προτιμω το προηγουμενο, ακομα και εαν ειναι πιο αργο παντου, και παροτι εχει και 1-2 λιτρα / 100χλμ περιπου διαφορα στην καταναλωση. Πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και για τους περισσοτερους πραγματικους βενζινοκεφαλους εν προκειμενω.

Και γω λέω λοιπόν ότι κάθε πραγματικός βενζινοκέφαλος διαλέγει ένα αυτοκίνητο που να εμπνέει για οδήγηση (δόξα τω Αλλάχ, τα μεταχειρισμένα να 'ναι καλά), με γνώση των συμβιβασμών που πρέπει να κάνει σε οτιδήποτε "γήινο" (το ένα δεν έχει καλό ήχο, το άλλο δεν χωράει τις αποσκευές της καλής του, το τρίτο δεν πάει σε χωματόδρομο, το άλλο είναι ψιλοψοφίμι αλλά στρίβει γαμάτα, το άλλο καίει τ' άντερά του κοκ.) και φροντίζει να το οδηγεί όσο το δυνατόν περισσότερο και ταχύτερα, αντί να ξημεροβραδιάζεται διαβάζοντας μέχρι εξαντλήσεως έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και να αμπελοφιλοσοφεί "που 'σαι ζωή που μου 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος". Αλλά φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και όπως τη βρίσκει ο καθένας, είτε πραγματικός είτε ντεμέκ είτε wannabe βενζινοκέφαλος.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:

...αλλά από την άλλη η υπαινικτική :ninja: αναγωγή των προσωπικών προτιμήσεων (κλασσικό παράδειγμα τα χειροκίνητα κιβώτια) σε must κάθε πραγματικού βενζινοκέφαλου:

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα, ακομα και με το παραδειγμα που εθεσες. Δεν ειναι ΜΟΝΟ προσωπικη προτιμηση, αλλα και ξεκαθαρη τοποθετηση, απο ακομπλεξαριστους ξενους κυριως δοκιμαστες που εχουν οδηγησει
ΤΑΠΑ αυτοκινητα που δεν προκειται να καταφερει να οδηγησει ουτε ο καλυτερος Ελληνας οδηγος, οπως ο Bovington, Μeaden απο το evo, ο Πιθηκας κ.α, μεχρι και οδηγοι παγκοσμιου φημης, οπως ο Ρερλ που παροτι με διακεκομμενη επισημη συνεργασια με την Porsche εδω και δεκαετιες, το εχει πει διακριτικα -οτι προτιμαει για καθαρη οδηγικη ευχαριστηση μια Carrera GT, που ειναι χειροκινητη μεταξυ αλλων, απο την 918, παροτι η τελευταια ειναι πιο γρηγορη...

nass έγραψε:Και γω λέω λοιπόν ότι κάθε πραγματικός βενζινοκέφαλος διαλέγει ένα αυτοκίνητο που να εμπνέει για οδήγηση (δόξα τω Αλλάχ, τα μεταχειρισμένα να 'ναι καλά), με γνώση των συμβιβασμών που πρέπει να κάνει σε οτιδήποτε "γήινο" (το ένα δεν έχει καλό ήχο, το άλλο δεν χωράει τις αποσκευές της καλής του, το τρίτο δεν πάει σε χωματόδρομο, το άλλο είναι ψιλοψοφίμι αλλά στρίβει γαμάτα, το άλλο καίει τ' άντερά του κοκ.)

Μεχρι τα υπογραμμισμενα καλα το πας, απο εκει και επειτα κανεις το δευτερο λαθος, και θα σου αποδειξω ποιο ειναι και γιατι.
Στην παγκοσμια αγορα αυτοκινητων, και ειδικα στην Ευρωπαικη που μας αφορα και περισσοτερο, φτασαμε -ευτυχως- σε ενα σημειο καμπης, οπου ακομα και στις πλεον σπορ προτασεις, οι συμβιβασμοι ηταν απειροελαχιστοι, εως ανυπαρκτοι, για την πλειοψηφια των συνειδητοποιημενων αγοραστων.
Οπερ και εφοσον μιλαμε για αυτοκινητο ΕΙΔΙΚΑ για τον εκαστοτε πραγματικο βενζινοκεφαλο, μπορουσες να εχεις ενα ολοκληρωμενο πακετο που να εχει ολα τα παραπανω που αναφερεις σε παρενθεση, σε ενα ικανοποιητικοτατο μεσο ορο.
Τρανο παραδειγμα των αρχων των 00's το Golf GTI MKV για τους πιο κυριλλε, και το Civic Type-R για τους πιο καθαροαιμους. Καπου στην μεση -χρυση τομη?- υπηρχε και το γρηγορο Megane.
Ο χωματοδρομος Btw, δεν αποτελει μερος πακετου για τον βενζινοκεφαλο, αυτη ειναι μια δικη σου...επεκταση τυπου ξεχειλωματος κατηγοριων, και τυπων οδηγων.
Προφανως και μιλαμε για ολοκληρωμενο πακετο, αλλα ουδεποτε ο ορος του ανησυχου-βενζινοκεφαλου οδηγου δεν περιελαμβανε υπερκατασκευες τυπου "τα κανω ολα", ακομα και στα βουνα πχ οπως το προσφατο τρανο παραδειγμα με το Korres Project.
Οι κατηγοριες των εκαστοτε βενζινοκεφαλων κοιτουν αναλογως το budget, απο mini-GTI, μεχρι super GT αυτοκινητα. Ολα ομως, ΜΑ ΟΛΑ, μεχρι πχ την ελευση της i8 ειχαν και εχουν αναλογικα με το κοστος τους, απο αρκετα ενδιαφερον ηχο κινητηρα, εως και πορωτικο, ερεθιστικο, ή και θεικο.(σημειο αναφορας 12κυλινδρες Lambo, Ferrari, Pagani-Merc...)

Αυτο το πραγμα ηταν και ειναι ενας απο τους παραγοντες της οδηγικης ευχαριστησης. Ειναι κομματι της εξισωσης. Δεν μπορει να υποκατασταθει και να λεμε, "ενταξει μωρε, ποτε δεν μπορουσες να τα εχεις ολα"...

Οχι! Μπορουσες και μπορεις. Απλα καποιοι προσπαθουν να πεισουν με διαφορους τροπους στον βωμο της πιεσης για τις νορμες και της δηθεν μειωμενης καταναλωσης. (εχω αναφερει ουκ ολιγες φορες, συγκρινετε F20 116i 136ps με 3κυλινδρη 218i active tourer 136, -η οποια εχει και μακρυτερες σχεσεις-, σε επιπεδα καταναλωσης, και θα δειτε οτι οι διαφορες ειναι ανευ σημασιας)

nass έγραψε:και φροντίζει να το οδηγεί όσο το δυνατόν περισσότερο και ταχύτερα, αντί να ξημεροβραδιάζεται διαβάζοντας μέχρι εξαντλήσεως έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και να αμπελοφιλοσοφεί "που 'σαι ζωή που μου 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος". Αλλά φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και όπως τη βρίσκει ο καθένας, είτε πραγματικός είτε ντεμέκ είτε wannabe βενζινοκέφαλος.

Εδω ειναι που κανεις το τριτο λαθος αγαπητε. Και εδω ακριβως οταν τοποθετουμαι αναλυτικοτερα, ως προς τις οποιες οδηγικες μου επαφες, σπευδεις μετα να ειρωνευτεις, γκρινιαξεις, κοροιδεψεις, οτι και καλα προβαλλω το υποτιθεμενο "παλμαρες" μου, και το παιζω καποιος και ιστοριες για αγριους.
Δεν μπορεις ομως να προκαλεις τον αλλο, λεγοντας για αυτον πραγματα αβασιμα χωρις να τον γνωριζεις αρκετα καλα επι προσωπικου, και μετα να μην περιμενεις απαντηση επ' αυτου.

Ε λοιπον, επειδη κανενας δεν ειναι ιδιος με κανεναν, εγω πχ δεν εχω σχεδον ιδεα απο ποδοσφαιρο, μπασκετ, φωτογραφια ως χομπυ σε σχεση με πολλους γνωστους και μη, τα διαβασματα ομως περι αυτοκινητων μεχρι εξαντλησεως εγω τα εκανα αδιαλλειπτα απο δεκατριων μεχρι σημερα, κατεχω και γνωριζω ολα τα τευχη του γνωστου περιοδικου, και οχι μονο, απο το 1988 μεχρι σημερα, παραλληλα πολλα Αγγλικα Car, evo, road&track και καποια μεταφρασμενα auto-motor-und-sport και car and driver των 90's.
Η διαφορα ομως με πολλους χρηστες που ως γνωστων μειωνουν περιοδικα, η τα τσουβαλιαζουν ολα μαζι,
και τα θεωρουν ΟΛΑ ελεγχομενα, ειναι οτι εγω τα διαβαζα προσεκτικα, και σε συνεχη βαση, γνωριζοντας το στυλ και το χουι του καθε σοβαρου δοκιμαστη, ειτε μου αρεσε η φατσα του ειτε οχι.

Δεν διαβασα αποσπασματικα 5-10-100 τευχη στο κουρειο της γειτονιας και στην τουαλετα...

Επισης ηδη απο την ηλικια των δεκαενια ως φοιτητης ακομα, ξημεροβραδιαζομουν καμποσες νυχτες; της εβδομαδας σε πραγματικες καταστασεις, με βολτες, ακομα και με κοντρες (καποιοι θυμουνται στο Υγεια τι γινοταν απο το 93' και επειτα, μετα τις 11 το βραδυ...) και ειχα φιλους και γνωστους με πολλα και διαφορετικα
γρηγορα αυτοκινητα, απο μικρα GTI, μεχρι και πανακριβα GT. Καποια απο αυτα μαλιστα τα ειχα οδηγησει αρκετα γρηγορα, και οχι απλως...σβελτα

Εχω ηδη ξεπερασει τον δηψηφιο αριθμο αυτοκινητων που εχω οδηγησει, και τα περισσοτερα οσο αγρια και γρηγορα ηθελα...Και το αγρια και γρηγορα μπορω να το κατανοησω, με μια ευρυτερη αντιληψη, και οχι αποκλειστικα με το τι μπορω εγω, απο την στιγμη που εχω την τυχη-θεληση να εχω κατσει διπλα σε καποιους απο τους καλυτερους οδηγους αγωνων, ειτε σε δοκιμαστικα στο Ραλλυ Ακροπολις, ειτε σε διαφορα ξενα ή Ελληνικα Events.

Και αυτο το κανω μεχρι και σημερα.

Οποτε προσπαθησε να κατανοησεις επιτελους, οτι αυτη η καραμελα με τα διαβασματα, τα ευαγγελια, τα περιοδικα, και τις οποιες αμπελοφιλοσοφιες μου προσαπτεις, θα πρεπει να τα αναφερεις για αλλους χρηστες, οχι για εμενα...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#124128 Εγώ πάλί έχω ακούσει ότι . είσαι τρελή κουλομαρία και οδηγάς σαν χάρος μεν, πολύ αργά δε.

Οπότε μη γράφεις πολλά επειδή γελάει ο κόσμος.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#124130 Προτείνω, για καλό αυτής της κοινότητας, οι προύχοντες να ανοίξουν ένα θέμα "Παραληρήματα του ΓΚ" για να γλυτώνουν όλα τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#124149 ΓΚ τί γράφεις;;;;; :omg:
Αν και στη βάση του θέματος συμφωνώ μαζί σου ως συνήθως, επίσης ως συνήθως μπλέκεις δοκιμασμένες θεωρίες από ... αυθεντίες νοτ, προσωπικά σου... ανδραγαθήματα και εξτριμ παραδείγματα (όπως αυτό με τη σύγκριση r56 με f56) χωρίς να απαιτούν το να βάλεις ο ίδιος το χέρι στην τσέπη, και προκύπτει ένας αχταρμάς που προφανώς σε κάνει να χάνεις το όποιο δίκιο σου.
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Κίκιζας . έγραψε:Εδω ειναι που κανεις το τριτο λαθος αγαπητε. Και εδω ακριβως οταν τοποθετουμαι αναλυτικοτερα, ως προς τις οποιες οδηγικες μου επαφες, σπευδεις μετα να ειρωνευτεις, γκρινιαξεις, κοροιδεψεις, οτι και καλα προβαλλω το υποτιθεμενο "παλμαρες" μου, και το παιζω καποιος και ιστοριες για αγριους.
Δεν μπορεις ομως να προκαλεις τον αλλο, λεγοντας για αυτον πραγματα αβασιμα χωρις να τον γνωριζεις αρκετα καλα επι προσωπικου, και μετα να μην περιμενεις απαντηση επ' αυτου.

Ε λοιπον, επειδη κανενας δεν ειναι ιδιος με κανεναν, εγω πχ δεν εχω σχεδον ιδεα απο ποδοσφαιρο, μπασκετ, φωτογραφια ως χομπυ σε σχεση με πολλους γνωστους και μη, τα διαβασματα ομως περι αυτοκινητων μεχρι εξαντλησεως εγω τα εκανα αδιαλλειπτα απο δεκατριων μεχρι σημερα, κατεχω και γνωριζω ολα τα τευχη του γνωστου περιοδικου, και οχι μονο, απο το 1988 μεχρι σημερα, παραλληλα πολλα Αγγλικα Car, evo, road&track και καποια μεταφρασμενα auto-motor-und-sport και car and driver των 90's.
Η διαφορα ομως με πολλους χρηστες που ως γνωστων μειωνουν περιοδικα, η τα τσουβαλιαζουν ολα μαζι,
και τα θεωρουν ΟΛΑ ελεγχομενα, ειναι οτι εγω τα διαβαζα προσεκτικα, και σε συνεχη βαση, γνωριζοντας το στυλ και το χουι του καθε σοβαρου δοκιμαστη, ειτε μου αρεσε η φατσα του ειτε οχι.

Δεν διαβασα αποσπασματικα 5-10-100 τευχη στο κουρειο της γειτονιας και στην τουαλετα...

Επισης ηδη απο την ηλικια των δεκαενια ως φοιτητης ακομα, ξημεροβραδιαζομουν καμποσες νυχτες; της εβδομαδας σε πραγματικες καταστασεις, με βολτες, ακομα και με κοντρες (καποιοι θυμουνται στο Υγεια τι γινοταν απο το 93' και επειτα, μετα τις 11 το βραδυ...) και ειχα φιλους και γνωστους με πολλα και διαφορετικα
γρηγορα αυτοκινητα, απο μικρα GTI, μεχρι και πανακριβα GT. Καποια απο αυτα μαλιστα τα ειχα οδηγησει αρκετα γρηγορα, και οχι απλως...σβελτα

Εχω ηδη ξεπερασει τον δηψηφιο αριθμο αυτοκινητων που εχω οδηγησει, και τα περισσοτερα οσο αγρια και γρηγορα ηθελα...Και το αγρια και γρηγορα μπορω να το κατανοησω, με μια ευρυτερη αντιληψη, και οχι αποκλειστικα με το τι μπορω εγω, απο την στιγμη που εχω την τυχη-θεληση να εχω κατσει διπλα σε καποιους απο τους καλυτερους οδηγους αγωνων, ειτε σε δοκιμαστικα στο Ραλλυ Ακροπολις, ειτε σε διαφορα ξενα ή Ελληνικα Events.

Και αυτο το κανω μεχρι και σημερα.

Οποτε προσπαθησε να κατανοησεις επιτελους, οτι αυτη η καραμελα με τα διαβασματα, τα ευαγγελια, τα περιοδικα, και τις οποιες αμπελοφιλοσοφιες μου προσαπτεις, θα πρεπει να τα αναφερεις για αλλους χρηστες, οχι για εμενα...

:lol: :lol: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Τι γράφεις ρε Κίκιζα παικταρά... :metalo:

Όταν ήσουν 13χρονο παιδάκι λογικό, αλλά ακόμα και τώρα συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια? Δεν σε προβληματίζει η αδιάλειπτη κατάσταση ? :vava:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124159 Ο ΓΚικιζας οδηγάει ΑΓΡΙΑ όπως λέει.

Όπως τότε στο βουνό που παραλίγο να βουτάρει ΑΡΓΙΑ στην πλαγιά και να τονε μαζεύανε με το κουταλάκι :s_crazy

Ευτυχώς το OPEL VECTRA 1.6 GLX είναι τόσο αργό που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 40 χάω και σταμάτησε απλά αφήνοντας το γκάζι :superman:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#124160 Η κατάρα των ιδιοκτητών αντιπροσωπίας... :rtfm:

Δεν αγοράζει ποτέ, νομίζει οτι ξέρει από οφ μπαλανς :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#124164 Οι οδηγικές ικανότητες του Κίκιζα δεν έχουν θέση εδώ. Να σταματήσει λοιπόν η παράθεση από την πλευρά του των ικανοτήτων του και η αντιπαράθεση απ' όλους τους υπόλοιπους. Εδώ είναι το BMW forum. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Sam Spade
rocsta έγραψε:ΓΚ τί γράφεις;;;;; :omg:
Αν και στη βάση του θέματος συμφωνώ μαζί σου ως συνήθως, επίσης ως συνήθως μπλέκεις δοκιμασμένες θεωρίες από ... αυθεντίες νοτ, προσωπικά σου... ανδραγαθήματα και εξτριμ παραδείγματα (όπως αυτό με τη σύγκριση r56 με f56) χωρίς να απαιτούν το να βάλεις ο ίδιος το χέρι στην τσέπη, και προκύπτει ένας αχταρμάς που προφανώς σε κάνει να χάνεις το όποιο δίκιο σου.
:s_whiteflag

Όποιος δεν έχει τίποτα, δεν έχει και τίποτα να χάσει - Κικιζόνιος ο Αλεξανδρεύς εν μέσω φρικτής διάρροιας, 547 π.Χ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#124172 :s_rofl :s_rofl