Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
kacey έγραψε:δεν ειπα να μη διασκεδασει ρε φιλε. Αν εσενα δεν σου φαινεται περιεργο αυτος που εχει χτυπηθει πιο πολυ απο την ανεργια ή/και τους χαμηλους μισθους, για το μπανιο του να επιλεγει τη λυση των πχ 30ε/ατομο/μπανιο απο αυτη των 10, ε εμενα μου φαινεται.

Το ποιντ μου παραμενει ιδιο,απλα δεν ειχα αντιληφθει οτι ειναι τοσο ψηλες οι τιμες εκει κατω.. :lipsealed:
Οπως και να χει απο μια αθηνα 4-5 εκατομμυριων,θα βρεθουν 2000 (0.05% δηλαδη) να γεμισουν ενα ακριβο μαγαζι,σιγα.

<
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123778 Σας θυμιζω τον ντελιβερα που ειχα πετυχει να γκρινιαζει "για τα λεφτα που παιρνει ενω ειναι ολη μερα στο δρομο και για το πως να ζησεις με τοσα", ενω χαζευε στο iPhone5 και φοραγε Nike millenium...

Ενταξει παιδια, εσεις το βλεπετε φυσιολογικο και ανακαλυπτετε τις απαντησεις που (σας βολευει να) εξηγουν αυτο το περιεργο, εγω πιστευω οτι και αυτο ειναι ενας ακριβεστατος αντικατοπτρισμος του πως λειτουργει ο ελληνας και αντιστοιχα το ελληνικο κρατος: πουλαει μουρη και χαιρεται παροχες και ευκολιες που δεν του αξιζουν, με δανεικα.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
socratesn έγραψε:
kacey έγραψε:δεν ειπα να μη διασκεδασει ρε φιλε. Αν εσενα δεν σου φαινεται περιεργο αυτος που εχει χτυπηθει πιο πολυ απο την ανεργια ή/και τους χαμηλους μισθους, για το μπανιο του να επιλεγει τη λυση των πχ 30ε/ατομο/μπανιο απο αυτη των 10, ε εμενα μου φαινεται.

Το οποίο αν σου ζητήσουμε να αποδείξεις, δεν θα μπορέσεις.
Το 'χεις όμως 'αποδείξει' στον εαυτό σου, οπότε 'ισχύει'.
Κι ο κουπέας την Πάτρα τη βλέπει γεμάτη 18χρονα που σε παρακαλάνε να τις γ#μήσεις για 50 ευρώ...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Χρήστος Λάππας έγραψε:Συμφωνία δεν βλέπω, το χρηματιστήριο σε ελεύθερη πτώση... εξακολουθούμε να αισιοδοξούμε; Να είμαστε σίγουροι οτι με αυτη την κυβέρνηση θα συνεχίσουμε να ειμαστε στην Ευρωζώνη;

socratesn έγραψε:Το χρηματιστηριο που κολλαει?Απ την Χ ανασφαλεια που υπαρχει στην αγορα μεχρι την εξοδο απο το νομισμα ή την ενωση καταλαβαινεις οτι υπαρχει χαοτικη αποσταση,ε?

Προβληματίζομαι από την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που υπάρχει στην αγορά και η οποία υποψιάζομαι ότι έχει αρνητική επίπτωση σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης.

Ίσως όμως δεν θα έπρεπε. Αν πιστέψουμε τους συμφορουμίτες, ο κύριος Τσίπρας ξέρει πολύ καλά τι κάνει, και η αποστράγγιση και των τελευταίων αποθεματικών των ταμείων ώστε να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις αυτού του μήνα, καθώς και τα σκωτσέζικα ντους στο χρηματιστήριο είναι μέρος του σχεδίου.

Στο ενδιάμεσο, θεσμοί, εταίροι, σύμμαχοι, φίλοι, εχθροί, εν δυνάμει συνεργάτες, όλοι τέλος πάντων, είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει συμφωνία. Γιατί να ανησυχούμε; Έτσι δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123784 Ωρες ωρες μου φαινεται οτι απαντατε για να απαντησετε. Τι να αποδειξω? Οτι το Yabanaki ειναι γεματο απο νεους που κατεβαζουν μπυρες με 5ε/ το μπουκαλι ενω η ιδια παραλια τερμα ακρη δεξια (που ειναι τσαμπα) ειναι αδεια? πηγαινε, και δες. Γιατι να πρεπει να σου αποδειξω κατι που ΑΜΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ, ΘΑ το δεις?

Τι καθομαστε και συζηταμε ρε πστ μου? το αν ο μεσος ελληνας (ειδικα νεος) πουλαει μουρη και χαιρεται πραγματα που κανονικα δεν μπορει να αποκτησει, με δανεικα? Σοβαρα τωρα?
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#123785 Να αποδείξεις ότι αυτοί οι νέοι, είναι άνεργοι.

Τη μπύρα, με δανεικά την πήρε;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kacey έγραψε:Σας θυμιζω τον ντελιβερα που ειχα πετυχει να γκρινιαζει "για τα λεφτα που παιρνει ενω ειναι ολη μερα στο δρομο και για το πως να ζησεις με τοσα", ενω χαζευε στο iPhone5 και φοραγε Nike millenium...

Ενταξει παιδια, εσεις το βλεπετε φυσιολογικο και ανακαλυπτετε τις απαντησεις που (σας βολευει να) εξηγουν αυτο το περιεργο, εγω πιστευω οτι και αυτο ειναι ενας ακριβεστατος αντικατοπτρισμος του πως λειτουργει ο ελληνας και αντιστοιχα το ελληνικο κρατος: πουλαει μουρη και χαιρεται παροχες και ευκολιες που δεν του αξιζουν, με δανεικα.

Σίγουρα κάποιοι κάνουν φιγούρα, όπως έγραψε και ο Σωκράτης σε μία πόλη 5 εκατ. θα υπάρχουν 500000 που δεν έχουν καταλάβει κρίση. Αν τους βάλεις όλους αυτούς να πάνε για μπάνιο η να βγουν το βράδυ δεν θα χωράνε στις παραλίες και στα μαγαζιά :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#123789 Μόλις γύρισα από την πρωινή μου βουτιά στην Βούλα...
Καφές (σε πλαστικό) από το Νότος------>2.5€ \
Οπότε , προτίμησα Everest που είναι σχεδόν δίπλα με 1.30.. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#123790 :thumbsdown: τσίπη δεν είσαι κατά-kacey-EL εσύ, να αυτο-εξοστρακιστείς άμεσα!
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#123797 Εγώ έχω μια άλλη απορία, που την άκουσα και από ένα δημοσιογράφο στο Real fm.
Μέσα στις προτάσεις της EL κυβέρνησης είναι και η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων.
Ποιος τους εμπόδισε, 5 μήνες τώρα, να τις καταργήσουν;
Αφού 'ναι κάτι που το πιστεύουν, γιατί περιμένουν να μπει σε μια συμφωνία που θα τους πιέσει για να το εφαρμόσουν;
(αντί να το εφαρμόσουν από μόνοι τους, αφού 'ναι κάτι που θεωρούν θετικό για τη χώρα;)
Άβαταρ μέλους
By kacey
Panosss έγραψε:Να αποδείξεις ότι αυτοί οι νέοι, είναι άνεργοι.

μαστορα μου, τα στατιστικα λενε οτι 50+ % των νεων ειναι ανεργοι. Σωστα? Ε λοιπον οι "ακριβες" (αλλα μουρατες :whistlink: ) παραλιες ειναι γεματες απο τετοιους νεους ενω την ιδια στιγμη οι ακριβως διπλα ειναι αδειες. Αυτο ειναι κατι που το ΒΛΕΠΕΙΣ καθε ΣΚ. Διαλεξε οποια εξηγηση σε βολευει.

Εναλλακτικός τρόπος διατύπωσης:
Τα στατιστικα λενε οτι 50+ % των νεων ειναι ανεργοι. Σωστα? Ε λοιπον οι "ακριβες" (αλλα μουρατες :whistlink: ) παραλιες ειναι γεματες απο τετοιους νεους ενω την ιδια στιγμη οι ακριβως διπλα ειναι αδειες. Αυτο ειναι κατι που το ΒΛΕΠΕΙΣ καθε ΣΚ. Διαλεξε οποια εξηγηση σε βολευει.

Δεν είναι όλοι μάστορες. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Panosss
kacey έγραψε:
Panosss έγραψε:Να αποδείξεις ότι αυτοί οι νέοι, είναι άνεργοι.

μαστορα μου, τα στατιστικα λενε οτι 50+ % των νεων ειναι ανεργοι. Σωστα? Ε λοιπον οι "ακριβες" (αλλα μουρατες :whistlink: ) παραλιες ειναι γεματες απο τετοιους νεους ενω την ιδια στιγμη οι ακριβως διπλα ειναι αδειες. Αυτο ειναι κατι που το ΒΛΕΠΕΙΣ καθε ΣΚ. Διαλεξε οποια εξηγηση σε βολευει.

Εναλλακτικός τρόπος διατύπωσης:
Τα στατιστικα λενε οτι 50+ % των νεων ειναι ανεργοι. Σωστα? Ε λοιπον οι "ακριβες" (αλλα μουρατες :whistlink: ) παραλιες ειναι γεματες απο τετοιους νεους ενω την ιδια στιγμη οι ακριβως διπλα ειναι αδειες. Αυτο ειναι κατι που το ΒΛΕΠΕΙΣ καθε ΣΚ. Διαλεξε οποια εξηγηση σε βολευει.

Δεν είναι όλοι μάστορες. [Admin]

Αυτοί που βλέπεις στην παραλία σε ποιο 50% των νέων ανήκουν;
Στους άνεργους ή στους εργαζόμενους;

Κάτι μου λέει ότι αναφέρεσαι σε 16χρονα και 17χρονα που πάνε με το χαρτζηλίκι τους....

Τέσπα, δεν θα πείσω εγώ τον κουπέα ότι οι 18χρονες πατρινιές δεν σε παρακαλάνε να τις γ#μήσεις για 50 ευρώ...

Εξάλλου δεν είναι σωστό μια ωραία ιστορία να αφήνουμε να την χαλάει η πραγματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 15 Ιουν 2015, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά