Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
popolaros έγραψε:eco contact ειναι μεσιε focusman τι περιμενεις;

πρεπει να το αξιολογεις με αυτα τα χαρακτηριστικα υποψιν. ειναι αδικο να το οριζεις μετριο λαστιχο.

Kon5 έγραψε:To συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχω απλά για να μετακινούμαι. Ούτε για να πλακώνομαι, ούτε να μπαίνω με τα μπούνια στις στροφές, πράγματα άλλωστε που δεν μπορεί να κάνει από κατασκευής . Ελπίζω να είναι πιο μαλακό από τα turanza er300 που ήταν κούτσουρο και να έχει αποδεκτή συμπεριφορά και φυσιολογική φθορά. Τπτ παραπάνω.

Και που να σας πω οτι μ αυτα τα λαστιχα εχω μπει και πίστα Σερρων!! :lipsealed: Δεν τα χα πολυπιεσει τότε γιατι επρεπε να βγαλουν άλλα δυόμιση χρόνια και δεν ειχα κανει τα κουμαντα μου να χα παρει καβαντζες!

.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#123311 Έβαλα 16ρες ζάντες rc απο 17ρες με λαστιχα toyo τ1R 205-45. ΄΄πατημένα΄΄ λάστιχα με παλιές ζάντες αλλά ωραίες που είχα στην αποθήκη.
Θήβα αύριο.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#123760 Το ζητούμενο : 205/55/16 91V, με προστασία ζάντας.

Υπάρχουν τα εξής δύο (από τα αξιόλογα..) : Continental PremiumContact 5 και Michelin Premacy 3.

Ποιο λοιπόν από τα δύο :hmmm: ;

Εντιτ : για το Focus
Άβαταρ μέλους
By Chris
#123772 Ένας φίλος στο Άμστερνταμ την Παρασκευή πάτησε μια βίδα. Πεζός. Με all star. Σήμερα ψιλοπερπατάει πλέον. Babs1.8 ακούει?
Άβαταρ μέλους
By Arrow
bill33 έγραψε:Για τρυπανιβιδα μου κάνει, πχ από τέντες;

Πως πάτησε τη τέντα ρε bill33? Ημαρτον με αυτά που γράφονται
Άβαταρ μέλους
By mirage
Orestis.D έγραψε:Aπο μεταλλικο ελασμα για καλυψη φρεατιου? Ναι μονο Ελλαδα.

Στανταρρρρρρρ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Arrow έγραψε:
bill33 έγραψε:Για τρυπανιβιδα μου κάνει, πχ από τέντες;

Πως πάτησε τη τέντα ρε bill33? Ημαρτον με αυτά που γράφονται

Χα, χα, χα! Ίσως να έχει δίκιο ο Bill. Και φυσικά δεν χρειάζεται να πατήσει την τέντα.

Αρκεί να πατήσει τις βίδες που πέφτουν στο δρόμο απο απροσεξία του συνεργείου που τις τοποθετηθεί, κάνοντας συνήθως ακροβατικά πάνω στην κουπαστή του κάγκελου...

Sent Through Tapatalk