- 15 Ιουν 2015, 11:59
dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Η επίδειξη αυτού του τύπου, δεν είναι ελληνική πατέντα, υπάρχει με διάφορες μορφές σε όλα τα ανθρώπινα πλάσματα και οι λόγοι είναι βαθιά βιολογικοί.
Προσωπικά κι εγώ γελάω με όλους αυτούς που θέλουν ξαπλώστρα στην παραλία, αν και δεν έχω πρόβλημα το 10% (όχι παραπάνω όμως) μιας παραλίας να δίνεται για ξαπλώστρες, για όσους θέλουν να πληρώσουν. Κάποιοι την γουστάρουν και μπορούν/θέλουν να πληρώσουν. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην χαλάει η εικόνα την υπόλοιπη παραλία.
Γενικώς, ξαπλώστρες έχω πληρώσει μόνον όταν πονάω στον αυχένα μου. Τις υπόλοιπες φορές, παίζει σκίαστρο, πετσετούλα, ψυγειάκι με μπύρες, νερό και αναψυκτικά, βιβλίο. Είναι κάτι που το εξασκώ κάθε ΣΚ και προφανώς και μπορώ να πληρώσω την ξαπλώστρα, αλλά ΔΕΝ το θέλω, το βρίσκω κι εγώ μια ανοησία για το 99% του κόσμου (όλων αυτών που δεν έχουν δηλαδή πρόβλημα με καμιά μέση, αυχένα κλπ).
Φυσικά, η ανάλυση πως οι καφετέριες, τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι παραλίες είναι γεμάτες, άρα ο κόσμος έχει λεφτά, έχουμε πει πολλές φορές πως είναι το λιγότερο αστεία.

Δεν διαφωνώ στο ότι δεν είναι ελληνική πατέντα.
Το να αποζητάς περιττές πολυτέλειες όμως όταν δεν έχεις δικό σου εισόδημα παραμένει άσχημο και άξιο κριτικής.
Πάντα γινόταν αυτό και θα συνεχίσει να γίνεται. Ο λόγος είναι γιατί κάποιοι εξακολουθούν να τρώνε τον παπά "κοιτάξτε με, έχω λεφτά".
Έχω ζήσει σπαρταριστό επεισόδιο με παρέα φίλων. Η εν λόγω παρέα αποτελείται από κυρίες, άνω των 30, κάποια ακροβατεί και άνω των 40. Όλες με μικρά εισοδήματα και το λιγότερο μέτριας εμφάνισης. Πολύ καλές στην παρέα όμως και γενικώς περνάμε καλά. Μια φορά με έχουν φωνάξει στο Yabanaki όπου παραδοσιακά πάνε, γιατί "στις άλλες πάει όποιος να 'ναι". Τους κάνω το χατήρι κι εγώ, τους λέω λοιπόν πως σε λίγη ώρα θα είμαι στην Βάρκιζα, αφού με την μηχανή από το σπίτι μου είναι κάνα 15άλεπτο.
"Πάρε μας τηλέφωνο πριν μπεις μέσα!"
"Διάβολε λέω, μην ανησυχείτε ρε κορίτσια, προσέχω!"
"Ναι καλέ, άλλο θέλουμε!"
Φτάνω, παίρνω τηλέφωνο: "Είμαι έξω από την είσοδο".
"Α, ωραία. Πήγαινε λίγο απέναντι και αγόρασε 4 freddo έτσι κι έτσι κι έτσι και έλα να μας βρεις εκεί δίπλα για να τους βάλουμε μέσα, εδώ είναι πολύ ακριβοί!"
Εμ θέλουνε Yabanaki να πληρώνουν την είσοδο 6€ αν θυμάμαι καλά, εμ δεν τους περισσεύουν λεφτά μετά για τους καφέδες!
Η ανοησία τους είναι πως όντας μέτριες, πιο πολλές πιθανότητες θα είχαν να χτυπήσουν γκομενάκι στις free παραλίες, παρά στις πληρωμένες, όπου με παρόμοια μυαλά πηγαίνουν και άλλοι/άλλες.
Φυσικά, δεν τους έχω πει κάτι, συνεχίζουν αυτές να πηγαίνουν Yabanaki, συνεχίζω εγώ να πηγαίνω Καβούρι, Αλθέα, Αγ. Νικόλαο, ΚΑΠΕ κλπ, που προφανώς δεν σου βγαίνει πάντα οικονομικότερα, αλλά έχει λιγότερη ποζεριά και λιγότερη βαβούρα.