Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Govus
#123695 Καλά, μη μαλώσουμε κιόλας, εγώ τη γενική παρακμή ήθελα να καταδείξω...

Αν θέλετε, βάζουμε και στη θέση του ακράνωτου, κάποιον με κράνος και το ξανασυζητάμε :lol: .
Άβαταρ μέλους
By kacey
CARυοθραύστης έγραψε::slap:

Προσπάθησε να δεις τη φάση από τα μάτια του παπικουλα κι όχι σαν παρατηρητής.

Κάθισε στο μηχανάκι, άσε να μπαίνει μπολικος αέρας στο ήδη άδειο του κεφάλι και είδε να περνάει τον Ζ, έκανε ακαριαίους υπολογισμούς ότι ο Ζ απλά πήγαινέ για καφέ κι αποφάσισε να τον βρίσει :s_bye

Μακάρι να τον έγραψαν για τα πάντα και να τού κατησχησαν το παπαρι. :help:

Προσπαθησε να δεις τη φαση απο τα ματια οποιουδηποτε λογικου ανθρωπου, για να καταλαβεις οτι ειπες |λογοκρισία|*:

ο αστυνομικος που παρανομει, εκανε παραβαση που σκοτωνει, και μετα πηγε να πουλησει μαγκια και τσαμπουκα σε καποιον αποκλειστικα και μονο επειδη ο καποιος δεν δεχτηκε να κανει ο αστυνομικος παραβαση που σκοτωνει, ενω σε αλλη περιπτωση δεν θα ειχε ασχοληθει.

*εκτος βεβαια αν το προβλημα ειναι οτι δεν θες να παραδεχτεις οτι ειπες μλκια, οποτε οτι και να σου λενε ολοι οι υπολοιποι ειναι ανουσιο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#123743 Ο αστυνομικός έκανε |λογοκρισία|, ασυζητητί.
Ο παπόβιος, χωρίς κράνος, να πάει να την πει στον μπάτσο, είναι πιο έξυπνος δηλαδή; Άσε που στην τελική, από τους δύο μαλάκες (ένας ο μπάτσος, ένας ο παπάκουλας), μπορεί ο δεύτερος τουλάχιστον να συνετιστεί και να φοράει κράνος την επόμενη φορά. Ας σωθεί τουλάχιστον ο ένας.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#123751 Αυτό που λέει ο car είναι ότι ναι μεν είναι τρόμπας ο μπάτσος που και παραβίασε το STOP και τσαμπουκαλεύτηκε/την είδε εξουσία για λάθος λόγους.
Αλλά και ο παπάκουλας πρέπει να έχει σκατά στο κεφάλι του για να "τη λέει" στον μπάτσο ενώ παράλληλα παρανομεί κιόλας.
Αμφότεροι για κλωτσιές.
Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
By kacey
CARυοθραύστης έγραψε:Ακριβώς για το τελευταίο όχι μόνο δε θα έπρεπε να τονε λυπάσαι, αλλά να χαίρεσαι που εκτός από πανίβλακας είναι και παντελώς και ολοκληρωτικά πανηλίθιος :s_bye

CARυοθραύστης έγραψε:Η παρακμή είναι που έχεις το παπαρίδι με το παπάκι που έχει το θράσος μέσα στην παρανομία του να βρίζει τα όργανα του νόμου.
ΕΠΟΣ

CARυοθραύστης έγραψε::slap:

Προσπάθησε να δεις τη φάση από τα μάτια του παπικουλα κι όχι σαν παρατηρητής.

Κάθισε στο μηχανάκι, άσε να μπαίνει μπολικος αέρας στο ήδη άδειο του κεφάλι και είδε να περνάει τον Ζ, έκανε ακαριαίους υπολογισμούς ότι ο Ζ απλά πήγαινέ για καφέ κι αποφάσισε να τον βρίσει :s_bye

Οχι, αυτο που ειπε ηταν να γαμησουν τον παπακια και πουθενα δεν ειπε το παραμικρο ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

Τον οποιο σκατομπατσο που κανει δολοφονικες παραβασεις τον αποκαλεσε "το οργανο του νομου."

@hifi

Ενταξει, μας δουλευεις μου φαινεται...

α) "στην τελική, από τους δύο μαλάκες (ένας ο μπάτσος, ένας ο παπάκουλας), μπορεί ο δεύτερος τουλάχιστον να συνετιστεί και να φοράει κράνος την επόμενη φορά. Ας σωθεί τουλάχιστον ο ένας." Ναι, στη τελικη αναλυση αφου δεν μπορουμε να σταματησουμε τον εφαρμοστη του νομου απο το να κανει δολοφονικες παραβασεις, ας δεχτουμε το να σωθει ο παπακιας με το να φορεσει κρανος..
β) "Ο παπόβιος, χωρίς κράνος, να πάει να την πει στον μπάτσο, είναι πιο έξυπνος δηλαδή?" ο παποβιος του την ειπε γιατι θα τον σκοτωνε. Και ναι, οταν ο παποβιος εχει μαθει να κυκλοφορει χωρις κρανος γιατι κανεις δεν του λεει τιποτα (αποδειξη αυτου το οτι δεν θα του ελεγε και τωρα κανεις τιποτα, αν δεν ειχε μιλησει)
Άβαταρ μέλους
By bill33
#123758 To να μην καταλαβε ο παπακιας ότι είναι αστυνομικός το αποκλείουμε;Ξαφνικά βλέπει κάποιον να πηγαινει κατα πάνω του.Με μηχανή όχι με περιπολικό .
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
bill33 έγραψε:To να μην καταλαβε ο παπακιας ότι είναι αστυνομικός το αποκλείουμε;Ξαφνικά βλέπει κάποιον να πηγαινει κατα πάνω του.Με μηχανή όχι με περιπολικό .

Δεν το αποκλείουμε. Απλά ενισχύει την άποψη ότι έχει σκατά στο κεφάλι του.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123780 Το οτι δεν φοραει κρανος (κατι που κατα 99% αφορα το δικο του το κεφαλι) του αφαιρει το δικαιωμα να κραξει ανελεητα (και λιγα του ειπε δηλαδη) τον (αυτον που ο - καθε - παπακουλας πληρωνει για να ειναι) εκπροσωπο του νομου που κανει δολοφονικη παρανομια χωρις κανενα λογο, και αν τον κραξει "εχει σκατα στο κεφαλι του". Μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#123791 1. Δε φοράς κράνος -> "σκατά στο κεφάλι" γιατί δεν προσέχεις τον εαυτούλη σου
2. Κράζεις μπάτσο (με μπάτσικη συμπεριφορά) στην Ελλάδα του 2014 -> "σκατά στο κεφάλι"^2 γιατί ξέρεις ότι αφού πρόκειται για σκατόμπατσο θα προσπαθήσει να στη φέρει άρα θα βγεις με απόλυτη βεβαιότητα χαμένος.
3. Δεν πρόσεξες (υποθετικά) ότι είναι μπάτσος -> "σκατά στο κεφάλι"^3 γιατί όταν οδηγείς στο δρόμο, μηχανάκι (ευάλωτος απέναντι σε αμάξια λόγω μάζας μπλαμπλα) και ξεκράνωτος πρέπει να έχεις τα μάτια σου και την προσοχή σου 104, όχι απλά 14.

Το θέμα του μπάτσου δεν το αναλύουμε περαιτέρω. Συμφωνούμε όλοι οτι ο τύπος ήταν Μπάτσος με Μ κεφαλαίο.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123800 Μεχρι το 1 συμφωνουμε. για το 2 σου απαντησα απο πανω, για το 3 απλα θα σου πω (εκτος απο την απαντηση μου στο 2, δηλαδη "και λιγα ειπε") οτι το "περναει στοπ-προσπαθω να τον αποφυγω-καταφερνω να τον αποφυγω-κορναρω/κραζω" μπορει να ηταν 0.5-1 δευτερολεπτο. Το να καταλαβει οτι ηταν μπατσος μπορει ανετα να συνεβη την ιδια στιγμη που εκραζε.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
CARυοθραύστης έγραψε:Κάθισε στο μηχανάκι, άσε να μπαίνει μπολικος αέρας στο ήδη άδειο του κεφάλι και είδε να περνάει τον Ζ, έκανε ακαριαίους υπολογισμούς ότι ο Ζ απλά πήγαινέ για καφέ κι αποφάσισε να τον βρίσει :s_bye

Αν πήγαινε για κάτι άλλο εκτός από καφέ δικαιούται να σκοτώσει κάποιον?
Αν έσκαγε στην πόρτα σου θα του ζητούσες και συγγνώμη? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#127891 καριολα με fiat panda με γραφει ενω ερχομουν απο δεξια και μου κοβει το δρομο. ριχνω τις απαραιτητες παναγιες, τις οποιες δεν ακουσε καν. Μετα απο λιγο σφαζει και στοπ. Ο λογος για αυτα τα τρια: με το κινητο κολλημενο στο αυτι. τυχαινει και ακολουθουμε ακριβως τον ιδιο δρομο οπου εγω ειμαι απο πισω της (απο οταν πεταχτηκε μπροστα μου ενω ειχα προτεραιοτητα απο δεξια), και βγαινουμε στο λιμανι (πειραιας) απο το στενακι που ειναι τα γραφεια του Μαρινακη (απο Χ''Κυριακειο δηλαδη). Για κακη της τυχη (not...) πλησιαζουν απο πισω μου 2 ΔΙ.ΑΣ., τους καταλαβαινω οταν πανε να περασουν αναμεσα μας στη κινηση, λεω στον εναν "το και το".

Περνανε απο διπλα της, της φωναζουν ενα "κλειστο". κανει ενα νοημα "ooops συγνωμη, μη μου φωναζετε ειμαι (40φευγα) κοριτσακι" και φευγουν. τους γραφει στα βυζια της.

αυριο θα ψαχνουμε να βρουμε γιατι σκοτωσε καποιον...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#138483 :svivhaha: Ελιωσα !!!
Θεος οποιος το μονταρε!!!