Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#123143 Με φίλο που είχε ένα αντίστοιχο βάλαμε κοντρίτσα κουκούλα-οροφή και έλειξε με το ευκαταφρόνητο 2,5-1 :s_cool

(μονάχα όποιος έχει δει πώς ανοίγει η κουκούλα του εΣ θα καταλάβει τι σημαίνει το σκορ αυτό :s_yes )
Άβαταρ μέλους
By IKE
mirage έγραψε:Γιατι ξαφνιαζεστε για το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο. Επιτρεπεται σε πολλες χωρες με συγκεκριμένη σημανση επι του πεζοδρομιου. Οσο για τους καδους μπορει να ηταν η μερα αποκομιδης των μπλε και καφε.

Έχεις κάποιο παράδειγμα με φωτογραφία? (δε το αμφισβητώ - αν και πρώτη φορά το ακούω- απλά από περιέργεια)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mirage έγραψε:Γιατι ξαφνιαζεστε για το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο. Επιτρεπεται σε πολλες χωρες με συγκεκριμένη σημανση επι του πεζοδρομιου. Οσο για τους καδους μπορει να ηταν η μερα αποκομιδης των μπλε και καφε.

+1

H φώτο που ζητάει ο Ιορδάνης. :shifty:

Από Βουδαπέστη που επιτρέπεται:

http://1.bp.blogspot.com/_vCw-0mOI5Bw/S ... C11473.jpg
Άβαταρ μέλους
By bill33
Nikos! έγραψε:

+1

H φώτο που ζητάει ο Ιορδάνης. :shifty:

Από Βουδαπέστη που επιτρέπεται:

http://1.bp.blogspot.com/_vCw-0mOI5Bw/S ... C11473.jpg

Oχι ανεξελεγκτα,οριοθετημένα με γραμμές .Βεβαια ο κρουνός εκεί είναι λίγο λαθος,καλύτερα η θέση για παρκάρισμα μαλλον είναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Anonymous Founder έγραψε:Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο; :shifty:

αναγκαστικά... επιτρέπεται όμως, δεν είναι αυτό το θέμα... αλλά κ εμένα δε μου αρέσει η ιδέα, αλλά δεν έχω άλλη λύση... γκαράζ γιοκ...

οι κάδοι είναι εκεί τοποθετημένοι βρέξει-χιονίσει. Είναι κάδοι για οργανικά απορρίματα κ χαρτί. οι κιτρινοι/μαύροι για τα οικιακά απορρίματα είναι σκεπασμένοι...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
IKE έγραψε:

Έχεις κάποιο παράδειγμα με φωτογραφία? (δε το αμφισβητώ - αν και πρώτη φορά το ακούω- απλά από περιέργεια)

https://goo.gl/maps/OjN56
Άβαταρ μέλους
By IKE
#123424 Δεν το είχα δει αυτό με τη διαγράμμιση. Βλέπω ότι και στις 2 περιπτώσεις μένει αρκετός χώρος για τους πεζούς πάντως αν και το βλέπω σαν λύση μπάλωμα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#123594 ...ακομα και ετσι , ειναι πολυ καλυτερα απο τα δικα μας πεζοδρομια, που ειναι γεματα με λακουβες, κακοτεχνιες, μπαλωματα μετα απο ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ, (αποτελουν και την χαρα του ορθοπαιδικου απο θλασεις σε ηλικιωμενους και οχι μονο...) , και αυτο σε οσα τουλαχιστον δεν γινεται...καταληψη απο μηχανες...

Πλεον μικροτερες πιθανοτητες εχεις για ατυχημα, οταν περπατας στον δρομο, παρα στα περισσοτερα πεζοδρομια... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#124817 Για κανενα μηνα Εικόνα
Και το ονομα αυτου Chevrolet Sonic. Μεχρι στιγμης το καλυτερο απο τα μπρικια που κατα καιρους εχω οδηγησει εδω. Ομολογω πως γι αυτο που ειναι, ειναι εξαιρετικο και αυτο με εξεπληξε ευχαριστα.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#124847 Εχουν diesel εκεί (π.χ. 1,3 όπως εδώ) ή μεγάλους βενζίνης (1,8)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#124873 Με την τιμη της βενζινης εδω μικρη σημασια εχει. Αυτης της κατηγοριας ειναι ολα βενζινης. Αυτο ειναι απο τα καλα, 1.6 ατμοσφαιρα με 113 χορσα. Υπαρχει και σε ντουρμπιγιον με τον 1.4.
@nass Ναι το εδω ειναι η ZA. Φετος εχω γινει σχεδον μονιμος κατοικος.