Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
trident1971 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Είναι θεα αυτή στο video (του Ace) ?

Μια εντυπωσιακη γκομενα με μεγαλα βυζια ειναι. Εχει κανει πλαστικη στη μυτη (κανενα προβλημα, μπορει να υπηρχε λογος) και εχει καπως εντονες φλεβες στα χερια (αγνωστο γιατι). Ολοι θα ηθελαν να την πηδηξουν, μεχρι το "θεα" ομως, η αποσταση ειναι τεραστια. Το ποιος την πηδαει, αδιαφορο.

{Φούρνος γκρεμίστηκε}

Συμφωνώ με όσα γράφεις. Η κοπέλα έχει κάνει σοβαρή δουλειά προσέχοντας το σώμα της, δεν είναι κοκκαλιάρα αλλά εντελώς lean, σαν λχ. την Jenni Lee:

Εικόνα

(αυτή είναι από τις πιο SFW φωτογραφίες της, έχει και άλλο -πολύ πιο πλούσιο- ρεπερτόριο :ninja: )

Το στήθος της παράειναι πλαδαρό και υπερβολικό για τα γούστα μου, χωρίς να αποτελεί εντελώς αποτρεπτικό παράγοντα αν ήταν διαθέσιμη για να της δώσω ένεση βιταμίνης D... Φατσικώς όμως, λυπάμαι αλλά με καμία κυβέρνηση δεν τη λες και θεά. :thumbsdown: Δηλαδή αν αυτή αποκαλείται θεά, τότε λχ η Haley Bennett τι είναι;

Εικόνα
( :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#123249 Δεν βλέπω να είναι MILF κάποια :hmmm: Εννοώ καμία δεν είναι μάνα :hmmm: Οπότε προς τι το οιδιπόδειο; :lol:

Την Haley δε την κολακεύει η παραπάνω φωτό :innocent:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#123253 Γιατί εγώ νομίζω κάτι τέτοιο;

:lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#123279 γνωμη για αυτο το Milf?

:lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#123283 Ο Παπαντωνίου κάνει εκπομπή;
Άβαταρ μέλους
By IKE
#123285 Εικόνα

[humor, level HF]
Άβαταρ μέλους
By cabala10
το πρωτο σχολιο :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#123503 Στο ποντίκι αγκαλιά με την φάκα πεθανα... :lol:

Άβαταρ μέλους
By Morx
#123562 Nai !!! Η αλλη εκανε οπισθεν στο ιατρειο, σου λεει κατι γινεται 'δω πολλοι τρελοι μαζευτηκαν δε με παιρνει !!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P

Μα τι κάνουν εκεί; :hmmm: :innocent: