Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω σήμα με προπέλα, δεν θα είναι τόσο καλό λοιπόν!BMW 120i (E81) - Ducati Multistrada 1000DS
όχι hyundai i30 - Suzuki Vstrom![]()
κολοκυθόπιτα
Συγκρίνεις τώρα πισωκίνητο σπορ hatchback, με προσθιοκίνητη πολυμορφική @@ριά...
Όσο για την άλλη σύγκριση, είπαμε στις μηχανές αγαπάμε από έρωτα! Δεν βλέπω τίποτε ερωτεύσιμο στο sport tourer.
Δεν είναι θέμα σύγκρισης, είναι θέμα λογικής-έρωτα-budget-χρηστικότητας κ.α
Το active tourer για αυτό που φτιάχτηκε είναι μια χαρά ερωτεύσιμο, αν είχα τα γκαφρά και έπαιρνα ένα στην γυναίκα μου για να κουβαλάει παιδάκια, καροτσάκια, παιχνιδάκια, ψώνια κλπ θα ήταν υπερευχαριστημένη, όπως θα ήταν και ο ΧΛ αν είχε ένα να κουβαλάει τον εξοπλισμό του με στυλ-άνεση και "πολυτέλεια".
Φυσικά και δεν απευθύνεται σε petrolheads αλλά σαν χρηστικό premium πολυεργαλείο-μεταφορέας μια χαρά είναι και στα μάτια μου ομορφότερο απο όλα τα άλλα στην κατηγορία.
red_monster έγραψε:Τι σχέση έχει η ντουκάτι με το μπαχάλι το σουτζούκι... Μέρα με την νύχτα...
Λογικότερη επιλογή σε μικρότερο budget, πουλημένο σε απείρως μεγαλύτερες ποσότητες, σαφώς πιο αξιόπιστο και κάνει τα ίδια πράγματα.
Οκ, δεν στρίβει και δεν έχει ίσως την γεωμετρία ή και το γκάζι του Ducati, το θέμα είναι πόσο τα χρησιμοποιεί ο HF και αν το αγόρασε για την γεωμετρία ή για το σχέδιο-όνομα.
Νίκος Παππάς έγραψε:dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω σήμα με προπέλα, δεν θα είναι τόσο καλό λοιπόν!BMW 120i (E81) - Ducati Multistrada 1000DS
όχι hyundai i30 - Suzuki Vstrom![]()
i30 & Vstrom, μια χαρα επιλογες για να πεθανεις απο ανια.......
Ενω με BMW-Ducati, ζεις ρε φιλε !! Καθε μερα με την ερωτηση, θα βγαλει πολλαπλασιαστες το αμαξι, θα μεινει απο καρβουνακια η μοτο ;;![]()
![]()
![]()
+ Citroen
red_monster έγραψε:NickTG έγραψε:Εύκολα θα προτιμούσα αυτό αντί για την active:
Κάθε φορά που το πετυχαίνω στο δρόμο μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη, ωραία και ξεχωριστή η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της citroen
ναι ειδικά εκείνο το Cactus πονάνε τα μάτια μου όποτε το βλέπω (ευτυχώς σπάνια) από την δήθεν ντιζαινιά
μου θυμίζει αυτό

edit: active tourer όχι sport