Για τους δίσκους μου δώσαν 30% έκπτωση - το θυμήθηκαν να μου πουν ότι θέλουν αλλαγή 2 μέρες μετά και αφού είχε έρθει το μεκατρόνικ και όχι εξαρχής , φίφες^2 - αλλά δεν τους άλλαξα.
pierce21 έγραψε:Dimik εμένα μου είχαν καλύψει ένα 40% , με το αυτοκίνητο από τον πρώτο χρόνο να έχει κάνει όλα τα σέρβις εκτός αντιπροσωπείας. Στο λέω αυτό γιατί στα δίαφορα fora διάβαζα για 50-60% κάτω, αλλά όσο και να πίεσα αυτή ήταν η τελική τους έκπτωση (και καλά της karenta, γιατί το είχα πάει πριν 2 μήνες για την αναβάθμιση του λογισμικού και ήμουν ''πελάτης'' αφού έκανα και το σέρβις, και όχι του εργοστασίου. Φίφες.)
Για τους δίσκους μου δώσαν 30% έκπτωση - το θυμήθηκαν να μου πουν ότι θέλουν αλλαγή 2 μέρες μετά και αφού είχε έρθει το μεκατρόνικ και όχι εξαρχής , φίφες^2 - αλλά δεν τους άλλαξα.
To δικό μου το αγόρασα μτχ με 40000χλμ τον 10/2010 (είναι κατασκευασμένο 11/2008 και αγορασμένο 2/2009) και είχε αλλάξει ήδη δίσκους στις 20.000χλμ, στις 60.000χλμ άλλαξα κι εγώ δίσκους και μου κάλυψαν το κόστος των ανταλλακτικών, εγώ πλήρωσα μόνο τα εργατικά περίπου 200€.
Το θέμα είναι ότι από τότε τους έλεγα βάση συμπτωμάτων ότι είναι το μεκατρόνικ και τους έκραξα για αυτό τώρα αλλά η απάντηση ήταν "κάνουμε ότι μας πει το εργοστάσιο". Τώρα περιμένω να δω, δεκτή θα κάνω μόνο την λύση του να πληρώσω τα εργατικά και μόνο, αλλιώς μπαίνει αγγελία όπως είναι,
Είχε 3 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service οπότε ακόμα και τώρα τα κάνω όλα εκεί, γιατί οι μηχανικοί έξω εδώ είναι για κλάματα.
Υ.Γ. το αυτοκίνητο είχε 100+k χλμ και έως τότε δεν είχε κάνει κιχ, ούτε λάμπα κυριολεκτικά. Ούτε το dsg ειχε δείξει κάνα σύμπτωμα μέχρι που ένα πρωί δεν έπαιρνε καμία ταχύτητα και η διάγνωση ήταν καμμένο mechatronic. Δε θέλω να σε αγχώσω dimik για το scirocco, απλά θέλω να δείξω πόσο ξαφνικά βγαίνει off.
dimik έγραψε: Το θέμα είναι να ξέρεις ι αγοραζεις τα συν και τα πλην. .
Σωστό αυτό που γράφεις αλλά είναι σχεδόν ιδανικό για τους πολλούς. Τι εννοώ...εντάξει για εκείνους που ψάχνουν διαβάζουν τεστ, δοκιμές, περιοδικά, ίντερνετ κάνουν πολλά test drive και επιλέγουν συνειδητά αυτό που τους άρεσε περισσότερο ή ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλουν! Εγώ για παράδειγμα ήξερα ότι το σιβικ μου είχε κακή άνεση από την ανάρτηση όταν το πήρα και παρόλο που το οδήγησα γοητεύτηκα από το ...υπόλοιπο και το απέκτησα! Με άλλα λόγια ανέχθηκα συνειδητά το κουσούρι του.
Σε θέματα αξιοπιστίας όμως πως θα το δεις; Θα σου πει η εταιρεία "ξέρεις ότι το αμάξι μας βγάζει βλάβες συχνότερα από του ανταγωνισμού;" Αν το κάνει θα φύγεις τρέχοντας. Ειδικά τώρα με την κρίση η αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος κτίσης που αυτή συνεπάγεται είναι ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων όταν κάποιος επιλέγει αυτοκίνητο
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
spyros.s έγραψε:dimik" Το θέμα είναι να ξέρεις ι αγοραζεις τα συν και τα πλην. .
Σωστό αυτό που γράφεις αλλά είναι σχεδόν ιδανικό για τους πολλούς. Τι εννοώ...εντάξει για εκείνους που ψάχνουν διαβάζουν τεστ, δοκιμές, περιοδικά, ίντερνετ κάνουν πολλά test drive και επιλέγουν συνειδητά αυτό που τους άρεσε περισσότερο ή ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλουν! Εγώ για παράδειγμα ήξερα ότι το σιβικ μου είχε κακή άνεση από την ανάρτηση όταν το πήρα και παρόλο που το οδήγησα γοητεύτηκα από το ...υπόλοιπο και το απέκτησα! Με άλλα λόγια ανέχθηκα συνειδητά το κουσούρι του.
Σε θέματα αξιοπιστίας όμως πως θα το δεις; Θα σου πει η εταιρεία "ξέρεις ότι το αμάξι μας βγάζει βλάβες συχνότερα από του ανταγωνισμού;" Αν το κάνει θα φύγεις τρέχοντας. Ειδικά τώρα με την κρίση η αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος κτίσης που αυτή συνεπάγεται είναι ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων όταν κάποιος επιλέγει αυτοκίνητο [/quote]
Tότε που βγήκε ο TSI και το DSG ήταν και τα 2 πρωτοποριακά, για να πάρεις διπλοσύμπλεκτο αυτόματο και πάνω απο 115-125 άλογα έπρεπε να πληρώσεις πάνω απο 30ρικο, ήξερες όμως ότι γίνεσαι beta tester. Και οι ίδιοι φάνηκε ότι δοκίμαζαν την τεχνολογία τους στην πράξη, οι ιπποδυνάμεις άλλαξαν 2-3 φορές, τα κιβώτια άλλαξαν 2-3 κωδικούς κλπ κλπ. Αυτά όταν θέλεις να έχεις κάτι πρωτοποριακό είναι μέσα στο παιχνίδι, ένα ρίσκο που συνειδητά παίρνεις.
Δεν θα είχα πρόβλημα να πάρω Honda ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα αρκεί να μπορούσε να μου προσφέρει αυτά (γρήγορο αυτόματο και έξτρα ίππους).
[quote="belgarion έγραψε:Και εμένα όταν χάλασε το Mechatronic μετα από 4,5 χρόνια και 125.000χλμ μου το άλλαξαν με μόνο κόστος τα εργατικά 100ευρώ.Το αυτοκίνητο είχε κάνει όλα τα σερβις στην ίδια αντιπροσωπεία ενώ είχε και επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια η οποία ομως είχε λήξει 5 μηνες πριν.Όταν ξαναχαλασε μετά από κάποιους μηνες με πήρε ο επόμενος ιδιοκτήτης και μου είπε ότι αρνούνταν να του το καλύψουν στην Θεσσαλονίκη που μένει.Δεν ξανάμίλησαμε να μαθω τι έγινε εν τελει
To bold θέλω να αποφύγω για αυτό σκέφτομαι να το πουλήσω έτσι κι αλλιώς.
Τέλη του 2013 με λίγα χλμ και ακριβώς εκεί βρίσκεται η ελπίδα μου... Ότι θα καταφέρει να το πωλήσει πριν σαπίσει όλο
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
koubeast έγραψε:Τώρα γιατί στον pierce21 (αλλά και σε άλλους απ οτι φαίνεται) δεν έχει καλυφθεί, δεν ξέρω.
Υ.Γ. το αυτοκίνητο είχε 100+k χλμ και έως τότε δεν είχε κάνει κιχ, ούτε λάμπα κυριολεκτικά. Ούτε το dsg ειχε δείξει κάνα σύμπτωμα μέχρι που ένα πρωί δεν έπαιρνε καμία ταχύτητα και η διάγνωση ήταν καμμένο mechatronic. Δε θέλω να σε αγχώσω dimik για το scirocco, απλά θέλω να δείξω πόσο ξαφνικά βγαίνει off.
Με 3 χρόνια εκτός εγγύησης και όπως είπα όλα τα σέρβις εκτός, πλην του τελευταίου, πάλι καλά να λέω..
για το ΥΓ σου, απλά να πω ότι εμένα με άφησε ενώ πήγαινα με 150 στην εθνική , κάπου μετά την Θήβα. Η ταλαιπωρία μου να γυρίσω στην Αθήνα, και η στενοχώρια , υπερίσχυσε της οργής το επόμενο πρωί (γιατί ήταν και Κυριακή γτμτμτ) και δεν μπήκα μέσα με καλάσνικοφ.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Διαγωνισμός οδήγησης οικονομίας με έπαθλο ταξίδι στις ΗΠΑ.
Η ντόπιοι της VW καλύπτουν 20% απο τα 1900€ ττου ανταλακτικού + εργασία, λάδια, ξύδια 2500€.
Περιμένω να μιλήσουν με με τους διευθυντάδες τους μήπως κάνουν κάτι καλύτερο.
Νομίζω ότι θα πουληθεί πάραυτα.
|λογοκρισία|.
Αν δεν κάνει κάτι η VW, προβλέπω μνήμα απαξιώνεται πλήρως και είναι κρίμα και άδικο.