Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By apav
#121819 Ναι, το ήξερα για το νόμιμο του πράγματος, συν ότι πραγματικά δεν βολεύει να βλέπεις ζωντανά TV. Η μόνη πρόσβαση που έχω στο internet είναι μέσω Windows laptop. Είχα δοκιμάσει να κατεβάσω τα αρχεία, αλλά για κάποιο λόγο (λέγε με DRM) δεν παίζουν. Το get_iplayer δεν το ήξερα αλλά από ότι βλέπω το έχουν φτιάξει κυρίως για να κάνει καταγραφή για Apple συσκεύες.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#121831 Αν κατεβασεις τα αρχεια για τον iplayer παιζουν κανονικα αλλα εχουν expiry date.
Άβαταρ μέλους
By apav
#121962 Μόλις το έλεγξα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που κατεβάζεις τα αρχεία. Παλιά δεν είχε τον downloader και τα κατέβαζες απευθείας. Τα άνοιγε ο Windows Player και εκεί κόλλαγε γιατί δεν υπήρχε συμβατότητα με το DRM. Άλλος player δεν μπορούσε να ανοίξει τα αρχεία. Ήταν με κάποιο τόπο κλειδωμένα για τα Windows. Ημερομηνία λήξης είχαν και παλιά και μπορούσες να τα δεις για όσο διάστημα υπήρχαν και στο site. Τώρα έχουν αυξήσει τον χρόνο που τα κρατούν στο site, από την μία εβδομάδα σε ένα μήνα, οπότε κάποια στιγμή μπαίνεις και το βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#122462 Υπενθυμίζω, το get_iplayer:

-δουλεύει κανονικά σε windows
-κατεβάζεις ό,τι θες από το iplayer
-αφαιρεί το DRM
-κρατάς το βίντεο για πάντα.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#126377 Μα τι ηλίθιοι. Ξέρω, ξέρω τα βίντεο γράφουν
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#134361 Έχουν μειωθεί αισθητά οι διαφημίσεις στον Άλφα ή είναι απλώς ιδέα μου;

Ένα καλό από αυτή τη κρίση τουλάχιστον :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#143242 Πανο Σειτανιδη, θητευσες τοσα χρόνια διπλα στη Φωνή. Καλυτερα να μαθαινες πλεξιμο.
Το κλαταρισμα του Μποτας εκανες μια ωρα να το δεις.
Τον Λουη τον απεκλεισες απο τους βαθμους.
Ακομα αναρωτιέσαι αν εκανε drive through ο Λουης.
Τι σκατα εκανες 2 ωρες στο στούντιο;

ΤΑΚΑΡΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΑΡΡΟΥ ΚΑΙ ΣΧΩΡΑ ΜΑΣ :help: :help: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#143271 Έχω χάσει τα τρία τελευταία GP: Καναδά, Βρετανικό, Ουγγρικό.
Απ'ό,τι έχω καταλάβει το Βρετανικό και το Ουγγρικό (σημερινό) αξίζουν να τα δει κάποιος.
Να τα δω;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kubiak έγραψε:Έχω χάσει τα τρία τελευταία GP: Καναδά, Βρετανικό, Ουγγρικό.
Απ'ό,τι έχω καταλάβει το Βρετανικό και το Ουγγρικό (σημερινό) αξίζουν να τα δει κάποιος.
Να τα δω;

Ναι . -
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#143279 Εγινε αγώνας στον Καναδά; :hmmm: