τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
D-Jet έγραψε:dstou έγραψε:O καιρός γαρ εγγύc όπου τα W210, σχεδόν στα αζήτητα σήμερα, θα θεωρούνται κομμάτια συλλογής ψαγμένων.
deep purple έγραψε:οφφ-τοπικ
Διγέτιε μια τέτοια 210 αυτόματη avantgarde την έχω στο γκαράζ μου και πραγματικά την χαίρομαι στο ταξίδι. Είναι λίγο πριν το "κλείσιμο" (2002) και είχες βοηθήσει σημαντικά με τις πληροφορίες σου, όταν την έψαχνα και σε ευχαριστώ. Το βλέπω (πρώτα ο Θεός) να την κρατώ μέχρι να γίνει ιστορικό. To κακό είναι ότι έχω φάει άσχημο κόλλημα με την κουπέ 124, αλλά βλέπω να με χωρίζει η γυναίκα μου αν σκάσει και δεύτερο δίλιτρο στο σπίτι.
Το γαλλοτραφές "όσπριο" (τρελή επιθυμία κάποτε) σε ντίζελ πρέπει να το φτάσεις στο δίλιτρο για να πάρεις το καλό αυτόματο κιβώτιο εξ Ιαπωνίας (aisin), αλλιώς 1.6 και ρομποτικό γαλλικό. Σε βενζίνη υπάρχει και σε 1.6 με το καλό κιβώτιο.

10 είναι καλά

Anonymous Founder έγραψε:Το σχέδιο της Thesis σε χαλάει; Εμένα που μου αρέσει, να νιώσω πολύ άσχημα;

10,900 ευρω

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]