/offtopic
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
j.marr έγραψε:IKE έγραψε:ο ΜΑΪΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ καρφώνει καλύτερα απο μία παχύσαρκη κοντή κουράδα 130 κιλών (βάλε εσύ παράδειγμα).
Ron Jeremy![]()
dstou έγραψε:Μια άλλη σύγκριση θα ήθελα να δω, τον κινητήρα του Μαζεράτι Κουατροπόρτε απέναντι σε αυτόν του Καλιφόρνια Τ και του 488, τρεις βερισόν της ίδιας βασικής μονάδας.
CARυοθραύστης έγραψε:Ασκησα βέτο στην παράθεση του ΙΚΕ γιατί χρησιμοποιεί engreek.
Ελπίζω να τού φύγουν οι απαιτούμενες συστάσεις.
CARυοθραύστης έγραψε:Θα βγει καινούρια Dino;
Κίκιζας . έγραψε:dstou έγραψε:...εγω απο την αλλη, θα ηθελα εναν ελαφρυ 3λιτρο V8 ατμοσφαιρικο, να στροφαρει μεχρι τις 9κ σαλ, και να μπαινει στην επερχομενη Dino...![]()
Ομως λεγεται οτι θα ειναι 6κυλινδρος σε σειρα, Biturbo, και θα μπαινει σε καποιες νεες Maserati, αλλα και ισως στην ταχυτερη επερχομενη Giulia...
REALZEUS έγραψε:Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βγει κάτι τέτοιο.
Nokia 730 & Tapatalk
rocsta έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:dstou έγραψε:...εγω απο την αλλη, θα ηθελα εναν ελαφρυ 3λιτρο V8 ατμοσφαιρικο, να στροφαρει μεχρι τις 9κ σαλ, και να μπαινει στην επερχομενη Dino...![]()
Ομως λεγεται οτι θα ειναι 6κυλινδρος σε σειρα, Biturbo, και θα μπαινει σε καποιες νεες Maserati, αλλα και ισως στην ταχυτερη επερχομενη Giulia...
V6 θα είναι
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]