https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Geo f1 έγραψε:Μεχρι τελη δημοτικου αρχες γυμνασιου ημουν αδυνατος. Πολυ.
Μετα πηραμε την ανηφορα..Στο λυκειο ψηλωσα (ευτυχως) γιατι αλλιως θα τσουλαγα..
Στον στρατο μπηκα 107 και σε καποια φαση στο 4μηνο ημουν 93..Απολυθηκα 105. Απο τοτε δεν ξαναεσπασα την 100αρα. Στο Δουβλινο δε με τις μπυρες και την τελειως χυμα ζωη εφτασα 115.
Να μην τα πολυλογω τα τελευταια χρονια παιζω απο 104 μεχρι 113.
Τωρα με ζυγησε η γιατρος στα 111,3.
Μου ειπε οτι το ιδανικο βαρος για το υψος μου ειναι 78![]()
![]()
Αλλα δεν μπηκε εκει ο πηχης...
Οσο πιο κατω απο τα 100 τοσο καλυτερα.
Νομιζω οτι πρεπει να ζοριστω γιατι κοροιδευα τον εαυτο μου αλλα και γιατι μεγαλωνουμε..
Εγω θελω να μου γινει τροπος ζωης. Για αυτο θα πασχισω και οχι για τον στοχο αυτον καθεαυτον.
Geo f1 έγραψε:Μεχρι τελη δημοτικου αρχες γυμνασιου ημουν αδυνατος. Πολυ.
Μετα πηραμε την ανηφορα..Στο λυκειο ψηλωσα (ευτυχως) γιατι αλλιως θα τσουλαγα..
Στον στρατο μπηκα 107 και σε καποια φαση στο 4μηνο ημουν 93..Απολυθηκα 105. Απο τοτε δεν ξαναεσπασα την 100αρα. Στο Δουβλινο δε με τις μπυρες και την τελειως χυμα ζωη εφτασα 115.
Να μην τα πολυλογω τα τελευταια χρονια παιζω απο 104 μεχρι 113.
Τωρα με ζυγησε η γιατρος στα 111,3.
![]()
Αλλα δεν μπηκε εκει ο πηχης...
Οσο πιο κατω απο τα 100 τοσο καλυτερα.
Νομιζω οτι πρεπει να ζοριστω γιατι κοροιδευα τον εαυτο μου αλλα και γιατι μεγαλωνουμε..
Εγω θελω να μου γινει τροπος ζωης. Για αυτο θα πασχισω και οχι για τον στοχο αυτον καθεαυτον.
sknipper έγραψε:Το όλο πράμα (πάχος, λαιμαργία, πω πω τι ωραίο ταψί είναι αυτό κλπ) είναι mind game, καθαρά θέμα μυαλού, ούτε γεύσης, ούτε συνήθειας, ούτε ποιότητας μαγειρικής, ούτε μεταβολισμού, ούτε ορμονών (εκτός παθολογικών περιπτώσεων), μυαλού και μόνον. Και για αυτό πολύ βασικό για μένα είναι ότι για μακροπρόθεσμη βελτίωση θέλεις καλή ψυχολογική κατάσταση.
. Βράδυ 1 τόστ ή σφολιατοειδές ή 2 κομμάτια πίτσας ή ξηροκάρπια/φρούτο. Αλκοόλ σπανιότατα, χυμούς ναί, αναψυκτικό καθημερινά αλλά όχι πάνω απο 1 κουτάκι.
να χάσετε έστω και το μισό απο το περιττό βάρος. Θα ξανανοιώσετε!
Geo f1 έγραψε:Τωρα με ζυγησε η γιατρος στα 111,3.

) και δεν είσαι άρρωστος, σωστά ? Άρα 78 κιλά είναι τουλάχιστον 10 κιλά κάτω από το "σωστό" σου βάρος....
trident1971 έγραψε:- Ρωτα πχ τον εαυτο σου, τι συνεβη στο 4μηνο του στρατου? Ετρωγες λιγοτερο, ετρεχες περισσοτερο? κανε το ιδιο. Δεν μπορεις να κανεις το ιδιο? Κανε κατι λιγοτερο απο το ιδιο, στην ιδια ομως κατευθυνση.
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]