Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Serf έγραψε:

Πέρα από το προφανές "κάφρικο" του οδηγού και τη συμπεριφορά για πολλές μπουνιές, ποια η άποψή σας για το γεγονός που - υποτίθεται* ότι - τον εξόργισε; Δρόμος με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και τέσσερα ποδήλατα στη σειρά που καθυστερούν την κίνηση των αυτοκινήτων δεδομένης της ύπαρξης ποδηλατολωρίδας ακριβώς δίπλα...

*: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος πραγματικά βγήκε εκτός εαυτού για το λόγο που βλέπουμε χωρίς κάτι να έχει προηγηθεί είτε μεταξύ τους είτε όχι.

Και το σχετικό άρθρο: http://news247.gr/eidiseis/auto/odhgos-se-podhlath-den-se-skotwnw-giati-exei-martyres-edw.3504016.html

[R] οπως ...οπισθεν

Επίτηδες έκλειναν το δρόμο, για να προκαλέσουν τέτοια αντίδραση, να ανεβάσουν μετέπειτα το βίντεο στο YouTube και να βγάζουν λεφτά απο τα hits
Άβαταρ μέλους
By Morx
#118652 Με βιντεο σε φαση "road rage" γελασα προσφατα βλεποντας αυτο

Ο πιθηκος πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος!
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Morx έγραψε:Με βιντεο σε φαση "road rage" γελασα προσφατα βλεποντας αυτο

Ο πιθηκος πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος!

Ήθελε κ άλλες μαπες ο πίθηκος!

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
g8777 έγραψε:Σκηνικό πριν μια βδομάδα:

2 ποδηλάτες πλάι πλάι έχουν κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας σε επαρχιακο δρόμο.
Ζμπουτσατς για το τι γίνεται πισω τους.
Σ' αυτή την περίπτωση πως αντιδρας ΧΛ;
Να τονίσω ότι παρόμοιες συμπεριφορές τείνουν να γίνουν ο κανόνας.

Προφανώς δεν ακούγεται αρκετά το αμάξι! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#118700 Το θέμα ειναι πολυ απλό.
Ειναι ο ρατσισμός των μειονοτήτων εναντίων των υπολοίπων.

Οταν μια μειονότητα αποκτά ενα δικαίωμα, αρχίζει να το εκμεταλλεύεται επιδεικτικά, ξεχνώντας οτι τα δικαιώματα της σταματούν εκει που αρχίζουν τα δικαιώματα των άλλων. Και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν τα στραβά ματια, γιατι ειναι μειονότητα και δεν κανει να τη πειραζεις. Γι αυτο σε ολο το κοσμο οι οδηγοί μισούν τους ποδηλάτες που εκμεταλλεύονται το δικαίωμα τους να βρίσκονται στο οδόστρωμα, γράφοντας στα παπαρια τους ολο το ΚΟΚ σφαζοντας στοπ, κόκκινα και πιάνουν οσο περισσότερες λωρίδες μπορουν.

Οταν έκανα ποδήλατο εγω, παντα υπολόγιζα οτι το ποδήλατο σταματάει πιο εύκολα απο ενα αυτοκίνητο, δεκαπλάσιου βάρους. Οπως επίσης πως αν δεν με προσέξω ΕΓΩ, δεν θα με προσέξει κανένας. Γι αυτο στη παραλιακή αντι να κάθομαι στη δεξιά λωρίδα, έκανα τη βολτούλα μου στο τεράστιο πεζοδρόμιο. Και οταν ειχα ανάγκη να βγω στο οδόστρωμα κοίταζα μη πεταχτω μπροστα σε κάποιον που δεν με βλέπει.

Παρόλα αυτα, ειχα δυο επαφές με ΤΑΡΙΦΕΣ...
Ο ενας στη Γλυφάδα, με κόλλησε στο μπροστα αυτοκίνητο κ έφυγε....
Και ο άλλος απο τη μεσαία, βούτηξε στη δεξιά και πλάκωσε τα φρένα για να πάρει πελάτη.... Παράθυρο συνοδηγου και καθρέφτης αυτος, αριστερό γόνατο εγω

Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#118823 Jason Wells: Driver who was caught on camera threatening to kill cyclist during foul-mouthed tirade apologises for 'unacceptable' behaviour

Εικόνα

Jason Wells: Driver who was caught on camera threatening to kill cyclist during foul-mouthed tirade apologises for ‘unacceptable’ behaviour

LOULLA-MAE ELEFTHERIOU-SMITH

Tuesday 02 June 2015

The driver who was caught on camera threatening to kill a cyclist during an aggressive and foul-mouthed tirade in the middle of a road in London has issued an apology after the video went viral.

Jason Wells, a local business owner in south west London, was filmed as he stopped his car in the centre of a road, blocking traffic, and stormed up and down the tarmac, shouting and screaming, while threatening and swearing at the cyclist who he had accused of “thumbing” his car. He is heard saying to the cyclist that if a witness were not present, he would “break your f*cking neck”.
Εικόνα
Wells mimics the mannerisms of the cyclist during his tirade

Εικόνα
Wells is pointing to the cycle lane, where he says the cyclist should be instead of the road

The cyclist who filmed the attack is heard shouting back at Wells, and uploaded the video onto YouTube where it has been watched more than 135,000 times.
Wells, 50, a master butcher, owns the Brew café chain, which has restaurants dotted across south west London in Clapham, Wimbledon, Wandsworth and Putney, with a new location soon to be opened in Kew.

The cafés host a number of events, including a “Bike workshop and coffee pitstop,” which is advertised on the Brew site with the message: “We’ll fix up your bike while you enjoy a coffee”.
The incident happened in March and Wells has reportedly been fined under a public order offence.

Εικόνα
Jason Wells' twitter profile picture

Today Wells issued a statement in which he apologised for his behaviour, which he called unacceptable, and for any offence that may have been caused, adding that he fully appreciates that cyclists have as much right to the road as any other users, theRichmond and Twickenham Guardian reports.
Wells did not respond to a request from The Independent for comment.

Πηγή: http://www.independent.co.uk/news/uk/ho ... 92227.html
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Wagner669 έγραψε: Γι αυτο στη παραλιακή αντι να κάθομαι στη δεξιά λωρίδα, έκανα τη βολτούλα μου στο τεράστιο πεζοδρόμιο. Και οταν ειχα ανάγκη να βγω στο οδόστρωμα κοίταζα μη πεταχτω μπροστα σε κάποιον που δεν με βλέπει.

Και ο άλλος απο τη μεσαία, βούτηξε στη δεξιά και πλάκωσε τα φρένα για να πάρει πελάτη.... Παράθυρο συνοδηγου και καθρέφτης αυτος, αριστερό γόνατο εγω

Κάτι δεν στέκει εδώ :hmmm:
Πώς έπεσαν πάνω σου αφού είσαι στο πεζοδρόμιο; Ανέβηκαν κι αυτοί πεζοδρόμιο ή ήσουν στον δρόμο και δεν πρόσεξες;

Κανόνας είτε ό,τι οδηγός κι αν είσαι (ΙΧ, φορτηγο, δίκυκλο, ποδήλατο, πατίνι κλπ) ή πεζός, ΜΑΚΡΥΑ από ομάρ ταρίφ ειδικά στην δεξιά. Πάντα αποστάσεις ασφαλείας. Μα ΠΑΝΤΑ όμως.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Dimitris_P έγραψε:
Wagner669 έγραψε: Γι αυτο στη παραλιακή αντι να κάθομαι στη δεξιά λωρίδα, έκανα τη βολτούλα μου στο τεράστιο πεζοδρόμιο. Και οταν ειχα ανάγκη να βγω στο οδόστρωμα κοίταζα μη πεταχτω μπροστα σε κάποιον που δεν με βλέπει.

Κάτι δεν στέκει εδώ :hmmm:
Πώς έπεσαν πάνω σου αφού είσαι στο πεζοδρόμιο; Ανέβηκαν κι αυτοί πεζοδρόμιο ή ήσουν στον δρόμο και δεν πρόσεξες;

Κανόνας είτε ό,τι οδηγός κι αν είσαι (ΙΧ, φορτηγο, δίκυκλο, ποδήλατο, πατίνι κλπ) ή πεζός, ΜΑΚΡΥΑ από ομάρ ταρίφ ειδικά στην δεξιά. Πάντα αποστάσεις ασφαλείας. Μα ΠΑΝΤΑ όμως.

Δεν το διευκρίνησα.
Και τα δυο είχαν γίνει πριν το Αθενς 2004, οταν δεν υπήρχε ανθρώπινο πεζοδρόμιο κατα μήκος της παραλιακής.
Και το πρώτο ηταν μεσα στη Γλυφάδα, εκει που ειναι η πιάτσα ταξι...

Άβαταρ μέλους
By panos2171
#119617 Σημερινό ζωάδι αποφασίζει να βάλει όπισθεν μέχρι λογικά τη διασταύρωση που βρισκόταν πόσα μέτρα πίσω. Ήταν μετά τους θάμνους και την πινακίδα οπότε τον αντιλήφθηκα σχετικά αργά. Οριακά σχεδόν ακινητοποιήθηκα μιας και στο άλλο ρεύμα δε μπορούσα να μπω λόγω διερχόμενου ΙΧ. Άμα του τη φόραγα άντε να βρισκα το δίκιο μου μετά...

https://www.google.gr/maps/@40.749116,2 ... oex6aA!2e0
Άβαταρ μέλους
By kacey
#119681 γκρουπακια 5-10 αυτοκινητων, διασπαρτα και στις τρεις λωριδες της παραλιακης να πηγαινουν με την ιδια ταχυτητα. Μπονους οι 2-3 |λογοκρισία| που ειχαν βαλει τη διαχωριστικη των λωριδων γραμμη στη μεση του αυτοκινητου τους λες και ειναι τροχιοδεικτικο...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#121661 Ένα ''Αντε γ.....σου'' ήταν η αιτία να κατέβει ένας ούγκανος από το τουτούνι του για να σπάσει στο ξύλο τον οδηγό του άλλου. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Δεν πάει καλά ο κόσμος...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#121677 Άραγε το "θύμα" λέγοντας στον ούγκανο ''Αντε γ.....σου'', περίμενε κάτι πιό αβρό;
Κάτι σαν "το αυτό εύχομαι και δι΄ υμάς" ίσως; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#121704 ΖΜΖ-6207 ασημι VW (golf4 ή Polo, απο τα νευρα μου ουτε τι μοντελο ηταν δεν θυμαμαι) με 3 καριολοπουστες μεσα, κομματια και οι 3 να τραγουδανε και να φωναζουν απο τα παραθυρα τη στιγμη που σφαζανε κοκκινο τουλαχιστον 5 δευτερολεπτων σε κεντρικοτατη διασταυρωση του Πειραια. Αν τους ξερει κανεις πειτε τους οτι γαμιουνται.
panos2171 έγραψε:Ένα ''Αντε γ.....σου'' ήταν η αιτία να κατέβει ένας ούγκανος από το τουτούνι του για να σπάσει στο ξύλο τον οδηγό του άλλου. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Δεν πάει καλά ο κόσμος...

γιατι του ειπε αντε γαμησου και ποιος εφταιγε? Γιατι μπορει πολυ ευκολα απο το "ενας ουγκανος .... δεν παει καλα ο κοσμος" να φτασουμε στο "και λιγες του εριξε, κριμα". Δηλαδη αμα στο παραπανω συμβαν που μου συνεβη πριν μια ωρα, την ωρα που του κορναρα για να μην τον εμβολισω μου φωναζε "αντε γαμησου", θα ημουν ο ουγκανος που δεν παει καλα αμα τους πεταγα μεσα στο λιμανι?
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 10 Ιουν 2015, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g47
#121707 https://www.google.gr/maps/@38.253463,2 ... b8ftbw!2e0

Βρισκομαι σε αυτη τη διασταυρωση χθες το πρωι περιμενωντας να φυγει η ουρα των αυτοκινητων ωστε να στριψω κι εγω αριστερα προς το φαναρι. Ηταν αρκετα μεγαλη ωστε να χρειαστει να περιμενω μιας και εφθανε εκει που ειναι το μπλε σουζουκι.
Με το που βλεπω οτι κουνιουνται και εχω χωρο γιατι το επομενο αυτοκινητο ειναι σχετικα μακρια πισω, ξεκιναω.
Αμ δε...κυρια με suv, βγαινει στο αντιθετο ρευμα, δηλαδη σε αυτο κοντα στη μουρη μου, γκαζωνει τερμα, περναει τον μπροστινο της (αυτος που ηταν μαικρια μου ο οποιος μαλιστα μου εκανε και νοημα με τα φωτα) με τη λογικη να τους προσπερασει ολους πριν αναψει παλι κοκκινο.
Εγω ηδη εχω ξεκινησει, αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι υπαρχει αυτοκινητο στο αντιθετο γιατι πολυ απλα ελεγξα μονο πανω για εκεινο το ρευμα, μου παταει κορνα και βγαζει χερι εξω βριζοντας, κοκαλωνω στο ποντο, αυτη δεν εκανε ουτε μικρο ελιγμο, περναει αερα το πορτοκαλι κλεινοντας και τον τελευταιο που περναγε το φαναρι νομιμα μιας και πηρε την στροφη ανοιχτουλια.
Επειδη ειναι ανηφορος πολλες οδηγοι δεν θελουν να σταματανε και το φοβουνται παρα πολυ το σημειο, ισως επαιξε και αυτο ρολο.

Δεν θα πω πολλα.
Την πετυχα στο επομενο φαναρι και ειχε το παραθυρο του οδηγου κατεβασμενο. :inlove: