Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#121527 :s_omg

Μόλις με έπεισες :lol:

Το εσωτερικό γίνεται να καθαριστεί λες; Δερμάτινο και μη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε::s_omg

Μόλις με έπεισες :lol:

Το εσωτερικό γίνεται να καθαριστεί λες; Δερμάτινο και μη.

Η δικιά μου έχει ρύθμιση για πόσο ξηρός-υγρός θα είναι ο ατμός ( θα μας διαβάσει κανένας κουπέας και θα έχουμε ιστορίες τώρα), οπότε κοίτα αν έχει τέτοιο ρυθμιστή αυτός που θες να πάρεις και είσαι τζετ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#121532 Και είναι σημαντικό αυτό γιατί.....;;; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Και είναι σημαντικό αυτό γιατί.....;;; :s_crazy

Γιατί το δέρμα δεν θέλει βρέξιμο με νερό βρε. Από απόσταση ίσα- ίσα να υγραίνετε το δέρμα και σκούπισμα με μαλακό πανί
Στο ύφασμα κάνεις ότι θες, απλά αν το μουσκέψεις θα αργήσει να στεγνώσει .
Άβαταρ μέλους
By xenos
ArrowsFA1 έγραψε:Και μια που πιάσαμε τα πλυντήρια - αν και θύμαμαι να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα πρόσφατα - καμιά επιπλέον συμβουλή για να μην "περπατάει" κατά την πλύση (εμπρόσθιας φόρτωσης);
Σημειώνω ότι: 1. πατάει σε πλακάκι 2. τα ποδαράκια έχουν ρυθμισθεί σωστά και 3. το φορτίο είναι κατά το δυνατόν ομοιόμορφο και επαρκές...παρ' όλ' αυτά κάποιες φορές υπάρχει μικρή μετατόπιση...

Σε ορισμένα πλυντήρια υπάρχει βιδωμένο/κουμπωμένο ένα εξάρτημα που περιορίζει την τελείως ελεύθερη κίνηση του κάδου. Αν το βγάλεις μετά σταματάει τις βόλτες. Τσεκ το μάνουαλ.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
xenos έγραψε:Σε ορισμένα πλυντήρια υπάρχει βιδωμένο/κουμπωμένο ένα εξάρτημα που περιορίζει την τελείως ελεύθερη κίνηση του κάδου. Αν το βγάλεις μετά σταματάει τις βόλτες. Τσεκ το μάνουαλ.

Σε όλα τα πλυντήρια υπάρχει κάτι παρόμοιο (συνήθως συνοδεύεται και με 2 ή 4 μπουλόνια) για να προστατευθεί το σύστημα ανάρτησης του κάδου κατά την μεταφορά. Συνήθως υπάρχουν ενδεικτικά αυτοκόλλητα για στραβούς, με μεγάλα κόκκινα γράμματα και βελάκια καθώς και σχεδιαγράμματα στο εγχειρίδιο κλπ. που δείχνουν ότι αυτά πρέπει να αφαιρεθούν πρίν τεθεί η συσκευή σε λειτουργία.

Ο ArrowsFA1 μου φαίνεται προσεκτικός και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Δεν μπορεί να του έχει ξεφύγει κάτι τόσο χοντρό!
Άβαταρ μέλους
By bill33
ArrowsFA1 έγραψε:
Εκατέρωθεν του πλυντηρίου υπάρχουν καλά στερεωμένα αντικείμενα που εμποδίζουν τη μετατόπισή του σε γενικές γραμμές, αλλά καμιά φορά φεύγει 2-10 πόντους μπροστά. Oh well, θα ζήσω με αυτό :)

Aν όλες οι προσπάθειες με τα ποδαράκια δεν ευδοκιμήσουν εγώ θα έψαχνα για εκείνο το αυτοκόλλητο που βάζουν στις άκρες των σκαλοπατιων για να μην γλυστράνε (ειναι σαν χοντρό γυαλόχαρτο ) και θα έβαζα απο ένα κομμάτι κάτω απο τα ποδαράκια.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
ArrowsFA1 έγραψε:Και μια που πιάσαμε τα πλυντήρια - αν και θύμαμαι να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα πρόσφατα - καμιά επιπλέον συμβουλή για να μην "περπατάει" κατά την πλύση (εμπρόσθιας φόρτωσης);
Σημειώνω ότι: 1. πατάει σε πλακάκι 2. τα ποδαράκια έχουν ρυθμισθεί σωστά και 3. το φορτίο είναι κατά το δυνατόν ομοιόμορφο και επαρκές...παρ' όλ' αυτά κάποιες φορές υπάρχει μικρή μετατόπιση...

Γλυστραει στα πλακακια το καψερο, τι να κανει. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
trident1971 έγραψε:Γλυστραει στα πλακακια το καψερο, τι να κανει. :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#121651 Το 2007 που φτιάχναμε το μπάνιο και σκεπτόμενοι για διπλή παροχή ψάχναμε για κατάλληλο πλυντήριο θυμάμαι ότι είτε δεν είχαμε βρει κανένα ή είχαμε βρει αλλά ήταν τόσο ακριβά που δεν ασχοληθήκαμε. Εκτός Ελλάδας όμως είχα τέτοιο πλυντήριο και νομίζω είναι καλό πράμα ειδικά αν έχεις εγκατάσταση με μόνιμο ζεστό νερό. Εκτός από οικονομία μειώνει και το συνολικό χρόνο πλυσίματος.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#121659 Όταν τον Ιανουάριο ήμουν στο ψάξιμο για καινούριο πλυντήριο, ρώτησα από περιέργεια για πλυντήρια διπλής παροχής (είχα ένα που το αγόρασα το '90 και χάλασε πρίν από 10 χρόνια) και μου είπαν ότι πλέον δεν βγαίνουν. Υποθέτω ότι κάποια μοντέλα θα υπάρχουν, αλλά απ΄ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία όπως υπήρχαν πρίν από 20 χρόνια που είχε ένα σωρό μοντέλα τέτοια.

Ρώτησα μεν, αλλά δεν είχα σκοπό να πάρω πλυντήριο διπλής παροχής, γιατί για εμένα δεν ήταν καθόλου πρακτικό. Το είχα συνδεδεμένο με τον ηλιακό και όταν χρειαζόταν ζεστό νερό, τραβούσε από αυτόν. Μέχρι όμως να έρθει το ζεστό νερό από την ταράτσα (συνολική διαδρομή ~20μ) σταματούσε και ζέσταινε το κρύο που είχε τραβήξει. Εν τω μεταξύ το ζεστό νερό του ηλιακού πήγαινε χαμένο, αφού παρέμενε στις σωληνώσεις και κρύωνε έως ότου το πλυντήριο ξανατραβούσε ζεστό νερό!

Αν εσείς έχετε μικρή διαδρομή στην παροχή ζεστού νερού, φαντάζομαι δεν θα έχετε τέτοιο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#121662 Πω πω τώρα που σέρφαρα λίγο να δω τι παίζει με άλλα μηχανάκια της kärcher είδα ότι βγάζει την SC3 PREMIUM που έχει τα εξής:

- μονάχα μισό λεπτό για να ζεσταθεί :s_omg
- δυνατότητα ασταμάτητης ροής (φουλάρεις νερό χωρίς όριο) :s_omg :s_omg
- αυτόματο σύστημα αφαλάτωσης :s_omg :s_omg :s_omg
- τιμούλα λίγο κάτω από τα 150 γιουρίνια :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg

μιας και δε θα πάρω τελικά μηχανάκι, να πάρω αυτό να έρθω λίγο στα ίσα μου;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#121682 Είχε πάρει καποτε ο πατέρας μου ένα τέτοιο διαόλι κάρχερ και τα είχε πλύνει όλα. Πήρε η μπάλα λοιπόν και τον κινητήρα του μεγκάν. Στα τελειώματα τον πρόλαβα... -Μηηηηηηη ρε μπαμπάααααα, είναι γαλλικό!
Άκουγα γκλουπ γκλουπ για καμιά βδομάδα, μετά έμεινε μπροστά από ένα τρόλευ, έσπρωχνα παρέα με τον οδηγό να το πάμε στην άκρη να περάσει. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#121684 Μήπως δεν ήταν ατμό;

Και ήταν πιεστικό;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#121685 Όχι ατμό, μάλλον μόνο νερό έριχνε με πίεση, δεν το θυμάμαι καλά γιατί δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ, το έκλεψαν με συνοπτικές διαδικασίες

< using some app