.
.
Κίκιζας . έγραψε:Nikos! έγραψε: ... Το τιμόνι λίγο δε μου αρέσει που δεν είναι 3άκτινο, αλλά δε πειράζει, δε θα το παντρευτούμε.![]()
...νομιζω στην πιο πλουσια εκδοση Elegance, απ' οσο δειχνει στο configurator, το τιμονι ειναι τριακτινο...
Εαν ισχυει, και δεν βγαινει σε αυτη την εκδοση εκτος Budget, τσεκαρε το...
giannik1977 έγραψε:Νικολα τα μείον του μαύρου χρωματος τα γνωριζεις φαντάζομαι.. Απο την αλλη βέβαια του παει πολύ, οποτε η μαυρο ή μπλε ή γκρι. Το μπλε σκούρο παρά είναι σοβαρό ..
Επ ουδενί μην διαλέξεις μπεζ ταπετσαρία..
"Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της SKODA, για 35 συναπτά έτη.
Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.s. κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017.
Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας. Αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει.
Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.
Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο. Και θα παραμείνει έτσι.
Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s.
Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017."
popolaros έγραψε:http://www85.zippyshare.com/v/ite0X7Aq/file.html
Nikos! έγραψε:popolaros έγραψε:http://www85.zippyshare.com/v/ite0X7Aq/file.html
thanks...το ερώτημα είναι αν το μοτέρ αυτό έρχεται Ελλάδα, υποθέτω πως ναι.
Επίσης άραγε τι άλλες διαφορές θα έχει.
Nikos! έγραψε:Δευτέρα παραλαμβανω το octavia και μου έκανε εντύπωση η πινακίδα: ΙΟΥ.
Δεν έχουμε περάσει από το ΙΟΥ? Λίγο παλιά δεν είναι αυτή?
< >
Focusman91 έγραψε:Nikos! έγραψε:Δευτέρα παραλαμβανω το octavia και μου έκανε εντύπωση η πινακίδα: ΙΟΥ.
Δεν έχουμε περάσει από το ΙΟΥ? Λίγο παλιά δεν είναι αυτή?
< >
IOY 1000-2999 δοθηκε τελος 2013 με μεσα 14 απο Αγια Παρασκευη.
ΙΟΥ 3000-4000 δοθηκε απο τον κεντρικο τομεα (Χολαργος) στα επαγγελματικα.
ΙΟΥ 4001-4500 δοθηκε καπου στο Μαρτιο του 15 στην Ελευσινα και απο το καλοκαιρι, η Ελευσινα εδωσε (μετα το ΙΡΙ 1000-8000) ΙΟΥ 4500 με 6500. Λογικα απο τα τελευταια του ΙΟΥ θα χεις γιατι 3/9 εδωσαν ηδη ΥΝΧ 4001.
Τα υπολοιπα ΙΟΥ (6501- 9999) θα τα δωσει το Περιστερι οταν τελειωσει το ΙΜΝ.
.
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]