Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By soch
#121389 @xenos
Να σας ζήσει. Ο δικός μας είναι 2,5. Έχουμε στην πεθερά μου ένα αντίστοιχο, δεν το πολυχρησιμοποιεί. Όταν ήταν πιο μικρός μας είχε βολέψει σχετικά.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#121395 Xenos στην ιδια ηλικια ειμαστε και σε καταλαβαινω...βεβαια εμενα φρεναρει μολις δει αξιολογο milf ή πιπινι και παει και στεκεται παραδιπλα και ενιοτε βαζει και λιγο χερι...λολ
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
Geo f1 έγραψε:Εξω χμμμ ετσι κ ετσι...Πηγαμε στο παρκο Βεικου και 10% εμεινε μεσα..το υπολοιπο 90% τρεξιμο...!!!

Με τα ποδια την ανεβασες? Και εγω ηθελα χτες αλλα αργησα στο γραφειο κσι τελικα δεν...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#121399 Πηγαμε το Σαββατο Μακη που γινοταν ο κακος χαμος..Ειχε και κατι εκδηλωσεις..Παρκαραμε απο πισω απο κατι σχολεια και γηπεδακια μπασκετ..Κατσαμε κανα 2ωρο..Ωραια ηταν αλλα λιγο...ανηφορικα :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#121409 Eμένα πάλι αγνοεί τα πάντα (ενίοτε και τα φυσικά εμπόδια) και τρέχει μέχρι να κουραστεί (κάααααποια στιγμή). Στις κούνιες τις προάλλες τον κυνηγούσαν 2 κοριτσάκια να τον πάρουν αγκαλιά και δεν στέκονταν λεπτό. Του λέει ο πατέρας των κοριτσιών "κάτσε τώρα γιατί σε 15 χρόνια θα τις κυνηγάς εσύ!". :lol:
Στο καρότσι δεν πολυκάθεται, οπότε κάθε βόλτα πλέον έχει γίνει περιπέτεια! Μόνο στο γήπεδο που τον πάω (χορτάρι) , όταν έχω κουράγιο, με μπάλα δεν έχω άγχος ούτε να πέσει, ούτε να χτυπήσει. Εκεί βέβαια πάει και πειράζει τα μεγάλα παιδιά που κάνουν προπόνηση κλπ. :yahoo:

@soch θενκς.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#121426 Εμείς σωθήκαμε με τα μικρά 2τροχα χωρίς πετάλια.

Αλλά πριν από τα 2 έτη δε νομίζω να υπάρχει μωρό που τα καταφέρνει :lol:

Τα δικά μου λίγο πριν τα κλείσουν με βοήθεια για να μην πέφτουν και τώρα μετά από 2 μήνες... Άντε να τα πιάσεις.

Αυτό το 3ροδο που πόσταρες κάνει μονάχα για 1-2 μήνες ακόμα στην καλύτερη των περιπτώσεων, όσο δεν έχει άκσιον θα ξενερώνει το μικρό και δε θα μπαίνει καν μέσα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#121434 Χene μην πεταξεις τα λεφτα σου σε πραγματα που δεν θα τα κανεις αποσβεση. Εννοω μην ξηλωθεις 100ευρα για το ποδηλατακι του παιδιου. Μια χαερα παιρνεις και απο τα Τζαμπο με τα μισα λεφτα. Ολα εχουν τις ιδιες λειτουργιες και μεχρι να χρειαστει να δειξει την αξιοπιστια του το παιδι θα ειναι ετοιμο να αγορασει κανονικο ποδηλατο.

Geo ειλικρινα δεν περιμενα να εισαι ΤΟΣΟ τσιπης. Ουτε ABS, ουτε Hill Assist, ουτε Traction Control, ουτε shift pedals στο τιμονι.. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Χene μην πεταξεις τα λεφτα σου σε πραγματα που δεν θα τα κανεις αποσβεση.

x2

Ενώ στη μικρή είχαμε πάρει trike, ποδηλατάκι (η νονά της) και ηλεκτρική μηχανή ("δώρο" του μικρού αδελφού της :iconcool: ), στο trike δεν μπήκε ποτέ, το ποδηλατάκι είναι για 20"-30" max, ενώ στη μηχανή μόλις τώρα άρχισε να ανεβαίνει και να κόβει βόλτες.

Από την άλλη, ο μικρός έχει ήδη καβαντζώσει το trike και παίρνει παραμάσχαλα και τη μηχανή της μικρής, προφανώς αυτός είναι πιο πολύ "ρόδα, τσάντα και κοπάνα" :metalo:
Άβαταρ μέλους
By soch
#121471 Αυτή την ηλεκτρική μηχανή την έβλεπα και γω. Θα του κρατήσει το ενδιαφέρον; Θα μπορέσει 2,5 χρονών να την καβαλήσει και να την κουμαντάρει άραγε;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#121477 Άνετα....αν και έγραψα λάθος, τρίκυκλο εννοώ, όχι δίτροχη μηχανή. Και αυτά πάνε με 4-5χαω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Της πήραμε αυτό

Peg Perego Hλεκτροκίνητο Raider Princess

γιατί το είχε και σε προσφορά εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι πολύ ροζουλί για τον ά-ν-τ-ρ-α :metalo: , οπότε ή θα το βάψω ή θα του πάρω τελικά κάτι πιο αντρικό και γρήγορο :superman:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
soch έγραψε:Αυτή την ηλεκτρική μηχανή την έβλεπα και γω. Θα του κρατήσει το ενδιαφέρον; Θα μπορέσει 2,5 χρονών να την καβαλήσει και να την κουμαντάρει άραγε;

Ο δικος μου εχει το τρικυκλο Ducati της peg perego απο τα 2 του χρονια και περυσι στα 6 εκανε παντιλικια με αυτο στο μπαλκονι. Πλεον δεν το καβαλαει προτιμα τις ποδηλαταδες στο ΟΑΚΑ.

http://www.moustakastoys.gr/Product/123 ... 48%29.html
Άβαταρ μέλους
By mirage
#121483 Νομιζω ενα balance bike ειναι η καλυτερη λυση
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:Χene μην πεταξεις τα λεφτα σου σε πραγματα που δεν θα τα κανεις αποσβεση. Εννοω μην ξηλωθεις 100ευρα για το ποδηλατακι του παιδιου. Μια χαερα παιρνεις και απο τα Τζαμπο με τα μισα λεφτα. Ολα εχουν τις ιδιες λειτουργιες και μεχρι να χρειαστει να δειξει την αξιοπιστια του το παιδι θα ειναι ετοιμο να αγορασει κανονικο ποδηλατο.

+1 στην g...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:Νομιζω ενα balance bike ειναι η καλυτερη λυση

Και απο αυτο εχουμε :lol: , αλλα δεν πολυασχοληθηκε μαζι του. Ενω υποτιθεται οτι με αυτο μαθαινεις ισορροπια αρχισε να το καβαλαει αφου εμαθε :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
giannik1977 έγραψε:
g8777 έγραψε:Χene μην πεταξεις τα λεφτα σου σε πραγματα που δεν θα τα κανεις αποσβεση. Εννοω μην ξηλωθεις 100ευρα για το ποδηλατακι του παιδιου. Μια χαερα παιρνεις και απο τα Τζαμπο με τα μισα λεφτα. Ολα εχουν τις ιδιες λειτουργιες και μεχρι να χρειαστει να δειξει την αξιοπιστια του το παιδι θα ειναι ετοιμο να αγορασει κανονικο ποδηλατο.

+1 στην g...

:s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss

Ποτε να ερθω για αλητειες σε Χιουνται με το υπηρεσιακο ; :s_blush :s_blush :s_blush :s_blush