Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By seismic
CARυοθραύστης έγραψε:Στα διαφορά ειδικά Φόρουμ που έμπαινες για να διαφημίσεις ο,τι κάνεις τέλος πάντων το καταλαβαίνω.

Εδώ και στο 4Τ που είναι αυτοκινητιστικά Φόρουμ, τι ψάχνεις ακριβως;

Να υπενθυμίσω ότι έβγαλες άχρηστο οποιοδήποτε ειδικό, οπότε οι μη ειδικευμένοι δε θα έπρεπε καν να τολμούν να ανοίξουν το νηματακι σου.

Gazzetta πέρασε το μήνυμα ούτε βρίζω ούτε φωνάζω απλή απορία εκφράζω.

Ένα πράγμα φοβούνται τα λόμπι, ή καλύτερα τα σεισμολόμπι.
Την διασημότητα, και γενικά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν.
Τους πολεμάω με το ίδιο χαρτί. Το ίντερνετ. :whistlink:
Αφού δεν με βγάζουν τα μεγάλα κανάλια, βγαίνω στο ίντερνετ γενικά.
Ακόμα διαπίστωσα ότι οι απαντήσεις των ιδικών ήταν θετικές, και των ψώνιων αρνητικές.
Και το 4τρ έχει μέσα πολιτικούς μηχανικούς.
Αλλά και πολλά μπλοκ με αντιγράφουν.
Γράψε στο google Το απόλυτο αντισεισμικό σύστημα ...και δες τι γίνετε.
Ιδού η Ίος ιδού και ο seismic!
Τελευταία επεξεργασία από seismic και 07 Ιουν 2015, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
seismic έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Στα διαφορά ειδικά Φόρουμ που έμπαινες για να διαφημίσεις ο,τι κάνεις τέλος πάντων το καταλαβαίνω.

Εδώ και στο 4Τ που είναι αυτοκινητιστικά Φόρουμ, τι ψάχνεις ακριβως;

Να υπενθυμίσω ότι έβγαλες άχρηστο οποιοδήποτε ειδικό, οπότε οι μη ειδικευμένοι δε θα έπρεπε καν να τολμούν να ανοίξουν το νηματακι σου.

Gazzetta πέρασε το μήνυμα ούτε βρίζω ούτε φωνάζω απλή απορία εκφράζω.

Ένα πράγμα φοβούνται τα λόμπι, ή καλύτερα τα σεισμολόμπι.
Την διασημότητα, και γενικά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν.
Τους πολεμάω με το ίδιο χαρτί. Το ίντερνετ. :whistlink:
Ιδού η Ίος ιδού και ο seismic!

Τώρα κατάλαβα,νομίζεις ότι είμαστε ειδικοί στο σύνδρομο καταδίωξης!Εχεις ένα δίκιο σε αυτό. :shifty:

ΚυρGazzetta είναι το σωστό! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
seismic έγραψε:
Vagnar έγραψε:Μιας και έχει ανάψει η συζήτηση, :metalo: με τον καθηγητή από το Αμέρικα που σε υποστήριζε 101% τι έγινε;
Ακόμα προσπαθεί να βρει σπόνσορα για το πείραμα.
Η αλήθεια είναι ότι μόλις του είπα ότι έχω καταθέσει για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και στην Αμερική, τα παράτησε...

Να στο πω απλά. Αν πίστευε οτι όλο αυτό θα δούλευε, θα είχε βρει σπόνσορες χθες.. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By nass
seismic έγραψε:Όχι δεν την συγκρίνω με την δική μου σεισμική βάση γιατί δεν μπορεί να πιάσει ούτε την μισή επιτάχυνση από αυτή που πιάνει η δική μου σεισμική βάση.

Σωστά, διότι οποιαδήποτε σεισμική βάση ή αντισεισμική κατασκευή δεν μπορεί να πιάσει 10G είναι άχρηστη
(Το ό,τι η μέγιστη επιτάχυνση που έχει ποτέ καταγραφεί σε σεισμό είναι 3G είναι μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια)
Άβαταρ μέλους
By nass
seismic έγραψε:Για το φράγμα τι θέλεις να δείξω τις @@@@ριές τις δικές σας?

Κοίτα να δεις που στα φράγματα χρησιμοποιούν μια μέθοδο παρόμοια με τη δική σου (προεντεταμένη αγκύρωση στο έδαφος και τα πρανή) :yahoo: :iconcool:
Παπαριές θα είναι :rtfm: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By seismic
nass έγραψε:

Κοίτα να δεις που στα φράγματα χρησιμοποιούν μια μέθοδο παρόμοια με τη δική σου (προεντεταμένη αγκύρωση στο έδαφος και τα πρανή) :yahoo: :iconcool:

Αν δεν είναι @@ριές τότε ή @@ριές κάνετε στις υπόλοιπες άλλες κατασκευές, ή @@ριές κάνετε στα φράγματα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By g47
seismic έγραψε:
Δώσε μου μία άδεια να σου την περάσω από την πολεοδομία.
Αυτά λυπών περνά ένας εφευρέτης στην Ελλάδα !
Για αυτό πάμε μπροστά προς τα πίσω!
Αντί να με βοηθήσετε με θάβετε....

Aκομα δεν απαντας, ΕΣΥ αδεια για αυτο το πραγμα εβγαλες?
Σου ειχα υποσχεθει πακτωμα ΑΝ βγαλεις.
Σε υφισταμενη επισης ΔΕΝ θα βγαλεις.
Σε θαβουμε γιατι εισαι επικινδυνος.
Δεν εχεις ιδεα απο την επιστημη που θελεις να ασκησεις και σκουζεις που δε σε αφηνουν αυτοι που την ξερουν.
Και οσοι λενε οτι εχεις δικιο σου εχουν παρει λεφτα.
Εχει δωσει 60k και ακομα να πιασεις το νοημα, μηχανικος δεν γινεσαι.
Χωσε και μια μεγαλομανια με ενα πιντς απο συνδρομο καταδιωξης, αρκετη επιστημονικη αγνοια και μια δοση παραπονου "γιατι μαμα δεν εγινε πολιτικος μηχανικος, στην ηλικια μου δε προλαβαινω, ας κοψω δρομο" και εδεσε, σε κυνηγανε τα λομπι μεγαλε seismic. :lol: :lol: :lol: :lol:
Συνεχισε ετσι! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By seismic
nass έγραψε:
seismic έγραψε:Όχι δεν την συγκρίνω με την δική μου σεισμική βάση γιατί δεν μπορεί να πιάσει ούτε την μισή επιτάχυνση από αυτή που πιάνει η δική μου σεισμική βάση.

Σωστά, διότι οποιαδήποτε σεισμική βάση ή αντισεισμική κατασκευή δεν μπορεί να πιάσει 10G είναι άχρηστη
(Το ό,τι η μέγιστη επιτάχυνση που έχει ποτέ καταγραφεί σε σεισμό είναι 3G είναι μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια)

Η βάση στο Μετσόβιο πιάνει μέχρι 2g αλλά οι δοκιμές που κάνουν δεν ξεπερνούν το 1g για δύο λόγους.
1) Δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σεισμός πάνω από 1g
2) Φοβούνται μην πάθει ζημιά η σεισμική βάση.

Μην συγκρίνετε όμως την δική μου με 10 g που έκανα το πείραμα με την βάση στο Μετσόβιο.
Δηλαδή αν έκανα το πείραμα στο Μετσόβιο με 1g θα έσπαγε και δεν έσπασε με 10 g?
Άβαταρ μέλους
By nass
seismic έγραψε:
nass έγραψε:

Αν δεν είναι @@ριές τότε ή @@ριές κάνετε στις υπόλοιπες άλλες κατασκευές, ή @@ριές κάνετε στα φράγματα. :yahoo:

Μα έχεις ήδη αποφανθεί (θα δείξεις κιόλας :svivhaha: ) ότι η ακολουθούμενη μέθοδος, δηλαδή η δική σου, είναι παπαριές :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By nass
seismic έγραψε:
nass έγραψε:

Η βάση στο Μετσόβιο πιάνει μέχρι 2g αλλά οι δοκιμές που κάνουν δεν ξεπερνούν το 1g για δύο λόγους.

Μην συγκρίνετε όμως την δική μου με 10 g που έκανα το πείραμα με την βάση στο Μετσόβιο.

Αν η μέγιστη επιτάχυνση είναι 1-2-3G ποιός ο λόγος να κάνεις πείραμα στα 10G ?
Άβαταρ μέλους
By seismic
g47 έγραψε:
seismic έγραψε:
Δώσε μου μία άδεια να σου την περάσω από την πολεοδομία.
Αυτά λυπών περνά ένας εφευρέτης στην Ελλάδα !
Για αυτό πάμε μπροστά προς τα πίσω!
Αντί να με βοηθήσετε με θάβετε....

Aκομα δεν απαντας, ΕΣΥ αδεια για αυτο το πραγμα εβγαλες?
Σου ειχα υποσχεθει πακτωμα ΑΝ βγαλεις.
Σε υφισταμενη επισης ΔΕΝ θα βγαλεις.
Σε θαβουμε γιατι εισαι επικινδυνος.
Δεν εχεις ιδεα απο την επιστημη που θελεις να ασκησεις και σκουζεις που δε σε αφηνουν αυτοι που την ξερουν.
Και οσοι λενε οτι εχεις δικιο σου εχουν παρει λεφτα.
Εχει δωσει 60k και ακομα να πιασεις το νοημα, μηχανικος δεν γινεσαι.
Χωσε και μια μεγαλομανια με ενα πιντς απο συνδρομο καταδιωξης, αρκετη επιστημονικη αγνοια και μια δοση παραπονου "γιατι μαμα δεν εγινε πολιτικος μηχανικος, στην ηλικια μου δε προλαβαινω, ας κοψω δρομο" και εδεσε, σε κυνηγανε τα λομπι μεγαλε seismic. :lol: :lol: :lol: :lol:
Συνεχισε ετσι! :metalo:

Αν έχεις ιδέα σε αυτά που λες, έλα στην εκπομπή που θα γίνει να τα πεις στο Π. Καρύδη.
Α! ναι αυτός δεν ξέρει. Ούτε εγώ που μπορώ να υπογράψω στατικά. Εσύ ο ανίδεος ξέρει...
Άβαταρ μέλους
By seismic
nass έγραψε:
seismic έγραψε:
nass έγραψε:

Αν η μέγιστη επιτάχυνση είναι 1-2-3G ποιός ο λόγος να κάνεις πείραμα στα 10G ?

αν κάνουμε κάτι πολύ ισχυρό, που δεν χρειαζόμαστε να είναι τόσο ισχυρό, τότε αφαιρώντας κυβικά μπετόν από τις βάσης, καθώς και γραμμικό οπλισμό χάλυβα θα έχουμε και φθηνές κατασκευές. γκάγκα!
Άβαταρ μέλους
By nass
#120664 Αυτό είναι μπακαλική.
Είναι σα να λες ότι ένα πολιτικό αεροπλάνο πιάνει 1G αλλά εμείς το δοκιμάζουμε στα 10G ώστε να το κάνουμε ελαφρύτερο, φθηνότερο κτλ. Και ένα στρατιωτικό που πιάνει 10G το δοκιμάζουμε στα 100G :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
seismic έγραψε:αν κάνουμε κάτι πολύ ισχυρό, που δεν χρειαζόμαστε να είναι τόσο ισχυρό, τότε αφαιρώντας κυβικά μπετόν από τις βάσης, καθώς και γραμμικό οπλισμό χάλυβα θα έχουμε και φθηνές κατασκευές. γκάγκα!

Δεν βγάζει και πολύ νόημα αλλά δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
By seismic
nass έγραψε:
seismic έγραψε:
nass έγραψε:

Μα έχεις ήδη αποφανθεί (θα δείξεις κιόλας :svivhaha: ) ότι η ακολουθούμενη μέθοδος, δηλαδή η δική σου, είναι παπαριές :dizzy:
Όπως είπες σωστά την μέθοδο που προτείνω την εφαρμόζουν οι μηχανικοί σήμερα στα φράγματα.
Γιατί την εφαρμόζουν?..... προφανώς για να κάνουν το φράγμα ισχυρό ως προς την πλάγια φόρτιση του νερού.
Τι είναι ο σεισμός?.... μία πλάγια φόρτιση δεν είναι και αυτός?
Οπότε γιατί οι μηχανικοί έχουν άλλη μέθοδο για τα φράγματα και άλλη για τα σπίτια?
γκαγκάδες είναι? :lol: