(Μακάρι να εβγαινε υδροψυκτο σε αυτά τα λεφτά αλλά δεν..)

giannik1977 έγραψε:Πλυστικο μηχάνημα μέχρι 150€;
ArrowsFA1 έγραψε:Πότε χρησιμοποιεί κανείς για τρίψιμο τον τροχό (με κατάλληλο δίσκο/σβουράκι) και πότε παλμικό τριβείο;
Τα καλώδια που έρχονται από τον τοίχο πρέπει να διέλθουν από το μαύρο λαστιχάκι κάτω αριστερά, για να γίνει αυτό υποθέτω απλά το τρυπάω με κάτι αιχμηρό και τα περνάω από μέσα, ή υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει/μπορώ να κάνω για επιπλέον στεγανοποίηση;
ArrowsFA1 έγραψε:OK, ευχαριστώ πολύ![]()
To καλώδιο που έρχεται από τον τοίχο έχει εξωτερικό περίβλημα, εσωτερικό περίβλημα και τέλος είναι ο χαλκός. Αμφιβάλω αν μπορεί να περάσουν τρία καλωδιάκια (μιας και χρειάζεται και γείωση) από την τρύπα με όλο το περίβλημά τους, ίσως πρέπει να ξεφορτωθώ την πρώτη στρώση. Στη συσκευασία παρέχονται προστατευτικά σωληνάκια για να καλύψουν το καλώδιο από το σημείο εισόδου εως το ντουί.
Στυπιοθλίπτες δεν έχει, καλό το κολπό με τις ροδέλες, νομίζω υπάρχουν και έτοιμες στο εμπόριο αλλιώς θα τεμαχίσω μια σαμπρελίτσα για χάρη τους.
Υ.Γ. Άλλο θέμα που με απασχολεί, άσχετο τελείως...έκανα κάτι μερεμέτια και στερέωσα μια γαλβανιζέ λαμαρίνα με δύο ανοξείδωτες βίδες.......λέτε να υπάρχει θέμα ηλεκτροχημικής διάβρωσης λόγω των δύο διαφορετικών μετάλλων; Από τη μια λέω να βάλω γαλβανιζέ βίδες για να είμαι σίγουρος και από την άλλη με τρώει η περιέργεια![]()
Ό,τι και να ναι, θα αντέξει πολύ περισσότερο από το παλιό καπάκι του συλλέκτη που σάπισε μέσα σε λίγα χρόνια, έχοντας σκουριάσει ηδη από τον πρώτο.
21 quadra έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:OK, ευχαριστώ πολύ![]()
To καλώδιο που έρχεται από τον τοίχο έχει εξωτερικό περίβλημα, εσωτερικό περίβλημα και τέλος είναι ο χαλκός. Αμφιβάλω αν μπορεί να περάσουν τρία καλωδιάκια (μιας και χρειάζεται και γείωση) από την τρύπα με όλο το περίβλημά τους, ίσως πρέπει να ξεφορτωθώ την πρώτη στρώση. Στη συσκευασία παρέχονται προστατευτικά σωληνάκια για να καλύψουν το καλώδιο από το σημείο εισόδου εως το ντουί.
Στυπιοθλίπτες δεν έχει, καλό το κολπό με τις ροδέλες, νομίζω υπάρχουν και έτοιμες στο εμπόριο αλλιώς θα τεμαχίσω μια σαμπρελίτσα για χάρη τους.
Υ.Γ. Άλλο θέμα που με απασχολεί, άσχετο τελείως...έκανα κάτι μερεμέτια και στερέωσα μια γαλβανιζέ λαμαρίνα με δύο ανοξείδωτες βίδες.......λέτε να υπάρχει θέμα ηλεκτροχημικής διάβρωσης λόγω των δύο διαφορετικών μετάλλων; Από τη μια λέω να βάλω γαλβανιζέ βίδες για να είμαι σίγουρος και από την άλλη με τρώει η περιέργεια![]()
Ό,τι και να ναι, θα αντέξει πολύ περισσότερο από το παλιό καπάκι του συλλέκτη που σάπισε μέσα σε λίγα χρόνια, έχοντας σκουριάσει ηδη από τον πρώτο.
Καλά έκανες και έβαλες ανοξείδωτες, όχι δεν υπάρχει θέμα διάβρωσης με το ανοξείδωτο. Η λαμαρίνα θα αρχίσει να σκουριάζει πρώτα από τις τρύπες που έκανες αφού εκεί έφυγε το γαλβάνισμα.
Anonymous Founder έγραψε:Αν λες για την έκθεση απέναντι από την αεροπορική βάση (πλησίον σταθμού Μετρό Αργυρούπολης), έχει κλείσει εδώ και καιρό.
21 quadra έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:Υ.Γ. Άλλο θέμα που με απασχολεί, άσχετο τελείως...έκανα κάτι μερεμέτια και στερέωσα μια γαλβανιζέ λαμαρίνα με δύο ανοξείδωτες βίδες.......λέτε να υπάρχει θέμα ηλεκτροχημικής διάβρωσης λόγω των δύο διαφορετικών μετάλλων; Από τη μια λέω να βάλω γαλβανιζέ βίδες για να είμαι σίγουρος και από την άλλη με τρώει η περιέργεια![]()
Καλά έκανες και έβαλες ανοξείδωτες, όχι δεν υπάρχει θέμα διάβρωσης με το ανοξείδωτο. Η λαμαρίνα θα αρχίσει να σκουριάζει πρώτα από τις τρύπες που έκανες αφού εκεί έφυγε το γαλβάνισμα.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]