Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
ArrowsFA1 έγραψε:Άθλια εμπειρία με κουζίνα (φούρνο) Miele...να πέφτουν οι βίδες που συγκρατούν την άνω αντίσταση του φούρνου μέσα στο φαγητό και παραλίγο να σπάσω δόντι.....τούτο συνέβη δις και μάλιστα τη 2η φορά ακριβώς ενώ διηγούμουν το 1ο περιστατικό......και μετά από κάποια χρόνια χάλασε και ο ανεμιστήρας του φούρνου...

Δεν πιστεύω να 'τρωγες όταν το 'γραφες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#120321 Μιλωντας για σκουπες, εγω δε θα περνα τιποτα εκτως απο kärcher, πηραμε την 3200 στην αρχη πριν 2.5 χρονια οταν ηρθαμε στη γερμανια για 70 ευρω και απλα ειναι τερας. Εχει πολυ μεγαλη αποροφυτικη δυναμη και ρουφαρι και νερο. Οχι απλα υγρα αλλα κανονικο νερο, πχ απο γεματο κουβα. Εχει φυγει απο σκαλες, την περνω στην αυλη,αμαξι κλπ. Εντελως χαμαλης. Κανει βεβαια αρκετο θορυβο αλλα ειναι το μοναδικο μειονεκτιμα, ισως λαι το ινταστριαλ ντιζαιν. Μαλιστα προηγουμενη βδομαδα τσιμπισα την 4001 στα 160 ευρω για βιολογικους καθαρισμους χαλια αμαξι καναπεδες κλπ
Άβαταρ μέλους
By nEK
#120370 Η ζωη κανει κυκλους και η κουβεντα το ιδιο. Σκουπα οποιος θελει σωστη απο εταιρια εξειδικευμενη και ποιοτικη, nilfisk.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#120395 Στήλη ντουζιέρας/υδρομασάζ. Τι προτείνετε; Μη ξεφύγουμε σε €, θέλω να το κάνω δώρο :lol: Υπάρχει ήδη μπαταρία, αλλά αν είναι να βγει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα χρειαστεί να ξηλώσουμε τα πλακάκια;

Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#120436 Νοσφερατου πες λίγο αυτό για το βιολογικό καθαρισμό.

Πώς δουλεύει, τι χρειάζεται γενικότερα και τι ζητάει η σκούπα από ανταλλακτικά κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#120439 Εχει ξεχωριστο δοχειο που βαζεις νερο+οτι καθαριστικο θες. Στο κονταρι της σκουπας εχει διακοπτη που ξεκαζει οπως τις επαγγελματικες. Ανταλλακτικα,αναλωσιμα μονο σακουλες οταν την χρησιμοποιεις για ξηρα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#120443 Ι βιολογικός πώς γίνεται δεν κατάλαβα.

Βασικά δε θα"έπρεπε" να έχει ατμό κλπ;
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#120446 Οχι, ψεκασμα καθαριστικου και μετα αναροφηση ειναι ο βιολογικος. Ο ατμοκαθαριστης ειναι αλλο. Δες βιντεο στο youtube
Άβαταρ μέλους
By JBT
#120449 Κακώς δεν το σκέφτηκα πέρισυ που πήρα την AEG... Ευχαριστημένος είμαι σίγουρα, αλλά δεν πλένει κιόλας όπως αυτή που λες...

Ατμοκαθαριστης λέει; καθαρίζει ή βρωμίζει;; :lol: (βασικά δεν ξέρω πώς λέγονται καν για να το ψάξω)
Άβαταρ μέλους
By gianik
CARυοθραύστης έγραψε:Νοσφερατου πες λίγο αυτό για το βιολογικό καθαρισμό.

Πώς δουλεύει, τι χρειάζεται γενικότερα και τι ζητάει η σκούπα από ανταλλακτικά κλπ.

Κοιτα την Santoemma, μοντ. Sabrina,την εχω 6 χρονια ,απιστευτη...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Dodger έγραψε:Στήλη ντουζιέρας/υδρομασάζ. Τι προτείνετε; Μη ξεφύγουμε σε €, θέλω να το κάνω δώρο :lol: Υπάρχει ήδη μπαταρία, αλλά αν είναι να βγει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα χρειαστεί να ξηλώσουμε τα πλακάκια;..........

Kατ΄αρχήν , είστε :offtopic: κύριος , αφού το θέμα σας πάει στο "Οικοδομές-κατοικίες κλπ" ή στα "Μαστορέματα", αλλά ας όψεται που έχω .. ακριβώς την ίδια στήλη, σε ασημί! :lol:
Δε χρειάζεται τίποτε να ξηλώσεις απο πλακάκια, αρκεί να καλύπτουν οι διαστάσεις τυχόν προηγούμενα σημεία "φθορών" απ΄την εγκατάσταση της υφιστάμενης μπαταρίας, διότι :oops: έχουν ελάχιστα διαφορετικές διαστασεις στη θέση των οπών των 2 παροχών. Πχ : Αν η υφιστάμενες είναι στα 18 εκ απόσταση, αυτές μπορεί να είναι στα 16, λόγω συγκεκριμένου πλάτους της στήλης.
Όποιος την εγκαταστήσει, πρέπει να προσαρμόσει ανάλογα τις αποστάσεις παροχών. Κατά τα λοιπά , ... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#120527 Από σένα περίμενα απάντηση :metalo:

Ευχαριστώωωω
Άβαταρ μέλους
By xenos
#120691 Σχετικά με το ψυγείο, έλεγα να πάω σε κάτι σαν αυτά:

1) https://www.skroutz.gr/s/5063676/LG-GBB548PZCZH.html
2) https://www.skroutz.gr/s/5156865/LG-GBB548PZQZB.html

(αυτά τα 2 δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχουν :hmmm: )

Έχει και αυτό προσφορά ο κωτσόβολο; στα 700ε: https://www.skroutz.gr/s/5156865/LG-GBB548PZQZB.html
60άρι μεν και ψηλό (2μ) και με μικρή σχετικά κατάψυξη (91 λτ), αλλά είναι Α+++.

Για πείτε μια γνώμη... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By otso
#120712 εγω αν ξαναεπερνα ψυγειο θα επαιρνα 2 . ενα μονο συντηρηση και ενα μονο καταψυκτη οπως σκανδιναβια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#120714 Το τελευταίο λινκ είναι λάθος. Αν δεν σε νοιάζει η μικρή κατάψυξη παρτο.
Προσωπικά πάντως θα πήγαινα σε 70αρι.

Από το Moto G