Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
bill33 έγραψε:Εσύ μονος σου γραφεις οτι σου επέστρεφαν τα email και ρωτάς ποιος γραφει ιστορίες;

Όλα αυτά που ανέβασα έχουν φτάσει. Προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα πράγματα (γενικεύοντας και πάλι) για να γλυτώσεις, αλλά δε γλυτώνεις από εμένα. Τα έχεις διαβάσει τα παραπάνω mail; γράφω κάποια ανακρίβεια; οι δημοσιεύσεις που γράφω υπάρχουν ακόμη. Αν δεν τα έχεις διαβάσει τι διαχειριστής ήσουν; Πάντως αντικειμενικός και αμερόληπτος όχι.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By nass
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:
drdino έγραψε:Θα στείλω στον πιπίνο τον λογαριασμό επισκευής στο ροδάκι του mouse μου :s_biggrin

Συγγνώμη για το μέγεθος (και δεν είναι όλα), ακόμη κι εγώ βαριέμαι να τα διαβάσω όλα αυτά. Ευτυχώς που ήταν ένα απλό copy-paste... Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ότι έπρεπε να χαρώ όταν με είπαν μ...α (A-Viper7 σε δημοσίευση που σβήστηκε) και γι' αυτό με διέγραψαν μαζί με τον υβριστή... έλεος...

Ή μήπως δε θυμόμαστε που έγραφε ο nonos ότι ήταν μαζεμένοι 4-5 φίλοι και έσπαγαν πλάκα μαζί μου και όταν τον δούλεψα λέγοντάς του ότι μάλλον με τους φίλους του το σηκώνει το χιτώνιο (τώρα που θα πάει φαντάρος ταιριάζει) αμέσως σοβάρεψαν τα πράγματα...

Ευχαριστώ.

Αν δεν κατάλαβες εδω επιβεβαιώνεις ότι σωστά πράξαμε .Μηπως να το ξανασκεφτείς πριν γράψεις πάλι;
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
pipinos1976 έγραψε:
bill33 έγραψε:Εσύ μονος σου γραφεις οτι σου επέστρεφαν τα email και ρωτάς ποιος γραφει ιστορίες;

Όλα αυτά που ανέβασα έχουν φτάσει. Προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα πράγματα (γενικεύοντας και πάλι) για να γλυτώσεις, αλλά δε γλυτώνεις από εμένα. Τα έχεις διαβάσει τα παραπάνω mail; γράφω κάποια ανακρίβεια; οι δημοσιεύσεις που γράφω υπάρχουν ακόμη. Αν δεν τα έχεις διαβάσει τι διαχειριστής ήσουν; Πάντως αντικειμενικός και αμερόληπτος όχι.

Ευχαριστώ.

Τι ψάχνεις τώρα αφού στο είπανε οι μοντς διατηρούν το αλάθητο. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
bill33 έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:
drdino έγραψε:Θα στείλω στον πιπίνο τον λογαριασμό επισκευής στο ροδάκι του mouse μου :s_biggrin

Συγγνώμη για το μέγεθος (και δεν είναι όλα), ακόμη κι εγώ βαριέμαι να τα διαβάσω όλα αυτά. Ευτυχώς που ήταν ένα απλό copy-paste... Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ότι έπρεπε να χαρώ όταν με είπαν μ...α (A-Viper7 σε δημοσίευση που σβήστηκε) και γι' αυτό με διέγραψαν μαζί με τον υβριστή... έλεος...

Ή μήπως δε θυμόμαστε που έγραφε ο nonos ότι ήταν μαζεμένοι 4-5 φίλοι και έσπαγαν πλάκα μαζί μου και όταν τον δούλεψα λέγοντάς του ότι μάλλον με τους φίλους του το σηκώνει το χιτώνιο (τώρα που θα πάει φαντάρος ταιριάζει) αμέσως σοβάρεψαν τα πράγματα...

Ευχαριστώ.

Αν δεν κατάλαβες εδω επιβεβαιώνεις ότι σωστά πράξαμε .Μηπως να το ξανασκεφτείς πριν γράψεις πάλι;

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Δεν έκανες τη δουλειά σου, ήσουν μεροληπτικός και τέλος. Αποδεικνύεται από τα mail που παρουσιάζουν τόσες πολλές περιπτώσεις επίθεσης και ούτε μία αντίδραση από πλευράς διαχείρισης.

Όσο και να προσπαθείς να με φιμώσεις πλέον είναι αργά για εσένα. Ξέρεις τι λένε στη μαφία, έτσι δεν είναι; Αυτός που θα μιλήσει πρώτος, αυτός είναι ο ένοχος. Το έκανες το λάθος...

Ευχαριστώ.

* Ο όγκος ήταν απαραίτητος για να φανεί το πόσο κυνήγι έφαγα ΜΕΤΑ τη διαγραφή μου. Φαντάσου τι γινόταν πριν...
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#12050 Γιατί δεν το μετονομάζετε το τόπικ σε κάτι πιο ταιριαστό όπως "ο πόνος του κάθε πικραμένου που αποβλήθηκε από το 4τφόρουμ" ;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#12051 @pipinos Εγώ έχω μερικές απορίες:

1. Ποιά ήταν η γνώμη του δικηγόρου σου για όλα αυτά;
2. Έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του 4tforum όπου αναφέρεται πως κάθε μέλος πρέπει να φροντίζει για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων?
3. Γιατί πιστεύεις πως (οι καμμια ντουζίνα) χρηστες που αναφέρεις, είχαν πρόβλημα μαζί σου;
4. Γιατί μετά απο 3-4 χρόνια ακόμα ασχολείσαι με το 4tforum αφού είπες οτι σταμάτησες να ασχολείσαι?
5. Γιατί δεν ξαναγράφεσαι στο 4tforum τώρα που έχει νέα διοίκηση αλλά προτιμάς να βρίσκεσαι εδω με τους χρήστες που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν;
6. Τι δουλειά κάνεις και έχεις τόσο χρόνο να ασχολείσαι με επιστολές, ιστορικά κτλ;
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:
bill33 έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:

Ευχαριστώ.

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Δεν έκανες τη δουλειά σου, ήσουν μεροληπτικός και τέλος. Αποδεικνύεται από τα mail που παρουσιάζουν τόσες πολλές περιπτώσεις επίθεσης και ούτε μία αντίδραση από πλευράς διαχείρισης.

Όσο και να προσπαθείς να με φιμώσεις πλέον είναι αργά για εσένα. Ξέρεις τι λένε στη μαφία, έτσι δεν είναι; Αυτός που θα μιλήσει πρώτος, αυτός είναι ο ένοχος. Το έκανες το λάθος...

Ευχαριστώ.

* Ο όγκος ήταν απαραίτητος για να φανεί το πόσο κυνήγι έφαγα ΜΕΤΑ τη διαγραφή μου. Φαντάσου τι γινόταν πριν...
Γιατί να σε φιμώσω;
Οσο γράφεις τόσο με επιβεβαιώνεις για το σύνδρομο καταδίωξης που έχεις.
Εβαλες και την μαφία τώρα; :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#12057 Χωρίς να έχω διαβάσει επιμελώς τα σεντονάκια θα πω κάτι.

Εφόσον δεν σε έχει γνωρίσει κανείς φίλε άγνωστο μέλος-γενικά ομιλώ- και θες να συμμετέχεις (για τους δικούς του λόγους ο καθένας ως και από μαζοχισμό) σε μια ομάδα ανθρώπων-forum όπου διαπίστωσες ότι είσαι κάτι σαν persona non grata,
πρέπει να είσαι πάρα πολύ ηλίθιος ώστε να το κάνεις αυτό με το ίδιο ψευδώνυμο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#12061 Εγώ το διάβασα το κατεβατό και είδα πως αναφέρεται και δικό μου ποστ.
Το είδα και λυπάμαι, αλλά εγώ έκανα μια πλάκα για το "ευχαριστώ" που συνόδευε και συνοδεύει κάθε ποστ του pipinos1976, καμία σχέση με κλώνους κλπ...

Θα πω το εξής: όποιος είναι γεμάτος βεβαιότητες, χάνει την ευκαιρία της αμφιβολίας...
Δεν θα αλλάξω σε κανέναν την γνώμη, είμαι σίγουρος, αλλά κάνεις λάθος αγαπητέ. Σε πολλά και όχι μόνον στο δικό μου...
Θα σε παρακαλούσα όμως αυτό να είναι το τελευταίο ποστ αυτού του μεγέθους, είναι τρομακτικό το scrolling ου απαιτείται!
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
saxon_747 έγραψε:1. Ποιά ήταν η γνώμη του δικηγόρου σου για όλα αυτά;

Ότι είχαμε καλές ελπίδες να κερδίσουμε, ειδικά με την αίτηση για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά θα ήταν νίκη με κόστος (χρήμα, χρόνο, κόπο).

saxon_747 έγραψε:2. Έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης του 4tforum όπου αναφέρεται πως κάθε μέλος πρέπει να φροντίζει για την αποφυγή διαρροής προσωπικών του δεδομένων?

Τους έχω διαβάσει. Αντιστοίχως δεν πρέπει και οι διαχειριστές να τηρούν και τους κανονισμούς (ουσιαστικά μόνο IP και mail πρέπει να ξέρουν) και τους νόμους; Γιατί μου τέθηκε εκβιαστικό ερώτημα: ή δίνεις στοιχεία ή ban; Σε ποιον άλλο το έχουν κάνει αυτό και μάλιστα από "ανώνυμη" καταγγελία;

saxon_747 έγραψε:3. Γιατί πιστεύεις πως (οι καμμια ντουζίνα) χρηστες που αναφέρεις, είχαν πρόβλημα μαζί σου;

Ανάλογα το άτομο. Υπήρχε μια ομάδα (περισσότερα μόνο με pm, αν θέλεις) που την ενοχλούσα πολιτικά, άλλος γιατί του χάλαγα τη μανέστρα από πωλήσεις κ.ο.κ.

saxon_747 έγραψε:4. Γιατί μετά απο 3-4 χρόνια ακόμα ασχολείσαι με το 4tforum αφού είπες οτι σταμάτησες να ασχολείσαι?

Παρακολουθούσα το forum για συγκεκριμένους λόγους. Κυρίως για τα μπλόκα, τα διόδια, τους δρόμους και για μερικές περιπτώσεις που υπήρχε συμπυκνωμένη γνώση που διαφορετικά θα χρειαζόμουν χρόνο να αποκτήσω. Π.χ. το topic για τις πυραμίδες με ενημέρωσε για την Lyoness που μόνος μου δε θα καθόμουν να ασχοληθώ τόσο επισταμένα. Για τους ίδιου λόγους βρίσκομαι κι εδώ. Με τη διαφορά ότι εδώ προσπαθώ να βοηθήσω να μην επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως ως προς το άτομό μου, αλλά και για να καθαρίσω το όνομά μου που, εν τη απουσία μου, είχε γίνει έρμαιο του κάθε... που ήθελε κάπου να ξεσπάσει.

saxon_747 έγραψε:5. Γιατί δεν ξαναγράφεσαι στο 4tforum τώρα που έχει νέα διοίκηση αλλά προτιμάς να βρίσκεσαι εδω με τους χρήστες που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν;

Για τον απλό λόγο ότι είμαι ban-αρισμένος, άρα για να γραφτώ απαιτείται καινούργιο nickname, κάτι που μόνο μια φορά έχω κάνει στο παρελθόν (σε άλλο forum) υπό ελεγχόμενες συνθήκες (δε αφορά κανέναν αυτό το ζήτημα).

saxon_747 έγραψε:6. Τι δουλειά κάνεις και έχεις τόσο χρόνο να ασχολείσαι με επιστολές, ιστορικά κτλ;

Προς το παρόν κάθομαι, εννοώντας ότι πληρώνομαι για να κάθομαι και δεν είμαι σε άδεια, απλά με έχουν στην αναμονή (αρχίζω μάλλον αύριο ή μεθαύριο τη δουλειά). Περιμένω να γεννήσει η γυναίκα (μέχρι Τετάρτη, αν και δε νομίζω να φτάσει μέχρι τότε, οπότε θα πάρω και μια μικρή άδεια 2-3-4-5 ημερών, ανάλογα πόσο θα μου δώσουν), χαζεύω στο διαδίκτυο και διαβάζω διάφορα που με ενδιαφέρουν (κυρίως για κινητά που είναι και ο τομέας μου).

Ως προς τις επιστολές κτλ είναι πολύ απλό. Μια ματιά στα sent το yahoo και τα βλέπω μαζεμένα με ημερομηνίες κτλ. Copy-paste και τέλος. Το να γράψω τις επιστολές ήταν εύκολο. Στις ώρες που έβλεπα ενημερωτικές εκπομπές ποιότητας (βλ. Mega) έγραφα λίγο και αυτό ήταν. Σιγά τα δοκίμια που έφτιαξα που ήθελαν και σκέψη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#12067 Εγώ έχω να καταγγείλω ότι υπήρχε συντονισμένο πλάνο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του pipinou.

Εμένα προσωπικά με είχε εκβιάσει ο nass ότι θα μου απαγορεύσει να ποστάρω φωτογραφίες από Brera αν δεν τον τρόλαρα.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Giuseppe Busso έγραψε:Χωρίς να έχω διαβάσει επιμελώς τα σεντονάκια θα πω κάτι.

Εφόσον δεν σε έχει γνωρίσει κανείς φίλε άγνωστο μέλος-γενικά ομιλώ- και θες να συμμετέχεις (για τους δικούς του λόγους ο καθένας ως και από μαζοχισμό) σε μια ομάδα ανθρώπων-forum όπου διαπίστωσες ότι είσαι κάτι σαν persona non grata,
πρέπει να είσαι πάρα πολύ ηλίθιος ώστε να το κάνεις αυτό με το ίδιο ψευδώνυμο.

Η απάντηση είναι απλή σε όλα όσα σκέφτεσαι.

Το γιατί συμμετέχω θα το διαβάσεις πιο πάνω. Το ότι είμαι persona non grata δεν ισχύει. Για μία ομάδα χρηστών ίσως, για όλους, όμως, όχι. Ίσα ίσα που πολλοί που είχαν γράψει προσωπικά μηνύματα στο YouTube όταν με είχαν διαγράψει και εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους. Το ψευδώνυμο το χρησιμοποιώ απλά ως σήμα κατατεθέν. Υπάρχουν αρκετοί που με έχουν γνωρίσει προσωπικά (εποχές bloka), αλλά πολλοί περισσότεροι που με γνωρίζουν κυρίως από τις δημοσιεύσεις σχετικά με αντιραντάρ και αναφορικά με τη στάση ζωής που πρεσβεύω. Σε αυτούς απευθύνομαι και γι' αυτό και δεν αλλάζω nickname.

Δες και πιο πάνω τους λόγους που συμμετέχω στο forum και ελπίζω να τους καταλάβεις.

Ευχαριστώ.