Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#11708 Oχι δε νομιζω, ειναι το πιο φυσιολογικο.
Απο εκει ερχομαστε, τι θα ηταν το πρωτο που θα συζητουσαμε δηλαδη?
Δε νομιζω οτι αν καναμε σαν να μην εγινε τιποτα θα ηταν καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#11796 Eπειδή αναφέρθηκε πολλές φορές το όνομα μου με κλαψιάρικη διάθεση ώστε κάποτε να γίνω μόνιμα ban, θα πάρω θέση αν και είχα πει να μην ασχοληθώ άλλο, όμως δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος όταν ένα μέλος με συζητά με επιμονή ουσιαστικά ζητώντας πλαγίως την απομάκρυνση μου για δικούς του λόγους, μάλλον για να πάρει το αίμα του πίσω ? δεν γνωρίζω το κίνητρο.

Κάνω λέει διαφήμιση και πουλάω φρένα χωρίς πιστοποίηση.

1ον) Αν έκανα διαφήμιση θα με είχαν κάνει ban και από το παλιό φόρουμ και εδώ.

2ον) Εδώ εκλήθηκα να έρθω και οι καλούντες γνώριζαν το στυλ μου και την μανία μου για τα φρένα, μανία είναι και θα το εξηγήσω παρακάτω.

3ον) Την πιστοποίηση που αναζητά το μέλος μετά επιτάσεως δεν την έχει κανένα από τα πολλά μηχανουργεία της Αθήνας και όλης της χώρας που πραγματοποιούν αντίστοιχες κατασκευές φρένων, ψαλιδιών, ραψιμάτων καρότσας και λοιπές εργασίες βελτίωσης καρότσας και μηχανικών μερών, οπότε μιας και το μέλος θέλει ισοτιμία σε όλα τα μέλη εδώ αλλά και να είναι οι δρόμοι ασφαλείς σε όλα, ας γραφτεί σε όλα τα κλαμπ αυτοκινήτων / μοτοσικλετών της χώρας αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Δον Κιχώτη μπας και σταματήσει τους μη πιστοποιημένους που θα σκοτώσουν τον κόσμο κατά πως λέει.

4ον) Σε μεταφορά μου ενός πόστ του Βλάση ( δεν τον γνωρίζω ) από φόρουμ που δεν υπάρχει πια, έτσι ακριβώς το είχα γράψει, με παρατήρησε ότι καλά θα κάνω να βάζω την πηγή, μα δεν την είχα, απλή μεταφορά έκανα και το έγραψα ότι δεν έχω την πηγή και ότι άλλος είναι ο συγγραφέας, άρα προς τι ο πόνος ? , αν το μέλος έχει τα πάντα φακελωμένα κατά πως φαίνεται δεν είμαι υποχρεωμένος να τα έχω και εγώ, επίσης ο συγγραφέας του πόστ έλεγε για αύξηση της πίεσης +10 λίμπρες, και όχι εγώ, άρα η μομφή ότι θα σκοτώσω κόσμο πρέπει να πάει αλλού και όχι σε εμένα, με την ίδια λογική όποιος κάνει αναφορά πχ σε ένα μαχαίρι αυτόματα θα πρέπει να θεωρηθεί ότι προτρέπει τους άλλους να κόψουν τον λαιμό τους ή τους λαιμούς των άλλων, ωραία λογική.

5ον) Μετέφερα 2-3 πόστ δικά μου από το παλιό φόρουμ και έγινε ολόκληρο θέμα από 3 μέλη, ότι δεν έχουν επιστημονική υπόσταση κλπ άλλα χαριτωμένα, αγνοώντας προφανώς ότι η αναφορά αυτού του είδους των θεμάτων που απευθύνεται σε πολλούς οι περισσότεροι των οποίων δεν έχουν άμεση επαφή με το αντικείμενο ή με τις πανεπιστημιακές έδρες, γράφονται σε αυτόν τον εκλαϊκευμένο και κατανοητό τρόπο γραφής για τους αμύητους ακριβώς για να κατανοήσουν έννοιες και αντικείμενα που δεν είναι στο γνωστικό τους πεδίο. Όλα τα περιοδικά στον πλανήτη έτσι γράφουν, δεν γράφουν συγγράμματα, ούτε manual όπως ειπώθηκε.
Δηλαδή θα ήθελαν κείμενα με 20 λέξεις και μια σελίδα τύπους ? Και γιατί ? για να δείξουν την επιστημονικότητα τους ? Αμάν πια με αυτό το αρρωστημένο εγώ, εντάξει είσαστε επιστήμονες και κατέχεται όλα τα θέματα, γράψτε και κάτι δικό σας όμως με απλά λόγια να δείτε πόσο... εύκολο είναι.

6ον ) Έγινε αναφορά στα μπουλόνια από ένα μέλος που άνοιξε νέο τοπικό, το μέλος που αναφέρομαι ως συνηθίζει απάντησε με έναν ακόμα χρησμό

Δεν υπάρχει εξ'όρισμού κάτι καλύτερο, 5 ή 4 ή 3 ή 1 ή 20, επειδή δεν είναι ούτε όλα τα φορτία ίδια, ούτε όλα τα μπουλόνια ίδια.

Χωρίς καμμιά εξήγηση, χωρίς καμμιά διευκρίνιση, χωρίς μια ανάλυση γιατί δεν είναι όλα ίδια, έτσι με 5 λόγια βρε αδερφέ να καταλάβει κάτι περισσότερο αυτός που ρωτάει, θεωρώντας μας όλους κατώτερους απαξιώνοντας για μια ακόμα φορά όσους διαβάζουν τα διάφορα τοπικά, όλες οι απαντήσεις του είναι με χρησμούς, με ατάκες και ειρωνείες.

Αμ΄ δεν είναι έτσι, ή αναφορά σε τεχνικά θέματα χρειάζεται έρευνα, ώρες απασχόλησης, χρειάζεται δουλειά, το να κάνουμε κριτική με χρησμούς και ατάκες είναι τεμπελιά και απαξία, η απαξίωση κάποιου που κάθεται και αφιερώνει ώρες σε ένα θέμα αν δεν χρειάζεται σεβασμό, σίγουρα δεν χρειάζεται ειρωνεία και εξευτελιστικές ατάκες, όποιος έχει κάτι να πει, να το πει με έργα και όχι με αυτούς τους αναιδείς τρόπους.

7ον) Σε άλλο πόστ για την πίεση στο λάδι πάλι είχα παρεμβάσεις από αστείες μέχρι χρησμούς, κανείς δεν έγραψε κάτι εμπεριστατωμένο και κατανοητό στους πολλούς, απλά γιατί δεν είναι εύκολο να μεταφέρεις με απλά κατανοητά λόγια ένα θέμα όσο καλά και να το ξέρεις, γιατί και σε αυτό χρειάζεται δουλειά που κανείς από τους κριτές / επικριτές μου δεν κάθεται να κάνει, να αποδείξει ότι θέλει να προσφέρει στην εδώ κοινότητα, πετάνε ένα δεν είναι έτσι, αυτό είναι λάθος και καθάρισαν αποφεύγοντας τα δύσκολα, να γράψουν κάτι αναλυτικό και σωστό να αποδείξουν ότι εγώ είμαι το λάθος και αυτοί οι σωστοί, μόνο λόγια, λόγια, λόγια.

8ον) Και ερχόμαστε στα φρένα που τόσο έχουν ενοχλήσει το γνωστό μέλος. Οι αναφορές μου σε αυτά είναι σελίδες επί σελίδων, με πολύ δουλειά για να μπουν όλα αυτά σε τάξη και να είναι κατανοητά, πολλοί έμαθαν πολλά από αυτά που γράφω κάτι που δεν έχει κάνει κανείς από όσους ( ένας είναι μην τρελαινόμαστε ) με κρίνουν και ζητάνε πιστοποίηση.
Και ο _ που μου είχε πει διάφορα την ίδια δουλειά έκανε και του χάλασα τη σούπα γιατί ζήταγε 500άρικα και με είδε σαν ανταγωνιστή του, γιατί πούλαγε τα σίδερα και τα αλουμίνια με τιμές Λαλαούνη, αυτόν τον είχα ξεχάσει και μου τον θύμισε το μέλος που με μένος με κυνηγά, ότι και αν γράψω, όπου το γράψω.

9ον) Ναι, δεν αρνιέμαι ότι γράφοντας για το θέμα που μου αρέσει με πλησίασαν πολλοί και τους έφτιαξα τα φρένα τους, όποιος έχει παράπονο από την ασφάλεια, την ποιότητα των υλικών, τη δουλειά και την αντιμετώπιση, όποιος ένιωσε ανασφάλεια έστω και για μια στιγμή εδώ είμαι να παραπονεθεί δημόσια.
Επίσης όποιον έχω εγώ πλησιάσει με pm πρώτος ψάχνοντας για πελάτες να βγει και να το πει.
Οι περισσότεροι από εδώ που τους έφτιαξα τα φρένα είναι Μηχανολόγοι, Ναυπηγοί, Ηλεκτρονικοί, άτομα με γνώσεις και γνώση των υλικών που βλέποντας τη δουλειά μου, αυτή τους υπερκαλύπτει από την όποια πιστοποίηση.

10ο) Τελειώνοντας θα πω μιας και είναι εδώ όλη η προηγούμενη ομάδα του moderating του παλιού φόρουμ ενεργή και μη, ας πούν αν έστειλα σε κάποιον προσωπικό μήνυμα να ζητήσω ειδική συμπεριφορά, ανοχή ή την διαγραφή του μέλους που έχω τα προβλήματα.

Η εδώ παρουσία μου έχει να κάνει με την δική μου απόφαση και με την απόφαση της διοίκησης / διαχείρισης του φόρουμ, αν νομίζουν ότι κάτι δεν κάνω καλά δεν έχουν παρά να μου το γνωστοποιήσουν δημόσια και να πράξουν τα δέοντα, αν αποφασίσω να συνεχίσω να γράφω στα τεχνικά θέματα μεγάλα πόστ θα είναι δική μου απόφαση από τη στιγμή που δεν θίγω κανέναν, θεωρώ ότι οι αναρτήσεις μου αυτές βοηθούν αρκετούς έως πολλούς να κατανοήσουν διάφορα πράγματα που δεν είναι του γνωστικού τους πεδίου και ζητάνε μια εύκολη και κατανοητή γραφή, αν κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει, μακάρι να βρεθούν πολλοί, αλλά ειρωνικές τηλεγραφικές απαντήσεις, χρησμοί και ατάκες, μάλλον δείχνουν χαρακτήρες και τίποτα περισσότερο μη προσφέροντας και τίποτα ουσιαστικό στο σύνολο.

Το στυλ της γραφής μου δεν θα το αλλάξω για 2-3 μέλη ( ουσιαστικά ένα ) που από εμπάθεια και μόνο θέλουν να σταματήσω να γράφω και να είμαι εδώ, έχοντας σαν στόχο τον διακαή πόθο να ξεκουμπιστώ.

Ας μετρήσουν την ουσιαστική προσφορά τους εδώ και μετά ας με κρίνουν, κριτικάρουν, γιατί είναι άλλο η παρέα και ο χαβαλές και άλλο να αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο προσφέροντας ουσία γιατί έτσι το νιώθεις, γιατί εγώ δεν είμαι μπαχαλάκης να θέλω να αναδειχθώ ούτε χρειάζομαι να αποδείξω οτιδήποτε μέσα από τη βαβούρα και το χάος που προκαλείται επίτηδες από τους επιτήδειους, τον εξής έναν.

προσπάθησε να γράφεις σε σχετικά θέματα σε παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:
bill33 έγραψε:Και ας έχει πάρει warn

Ως προς αυτό επίτρεψέ μου να έχω πολλές, πάρα πολλές, αμφιβολίες. Εδώ μιλάμε για χρήστες που επαναλαμβανόμενα εξύβριζαν (ας πάρουμε την περίοδο που ήμουν παρών, γιατί αν πάρουμε το μετά που δεν υπήρχα για να κάνω και αναφορά...) και το πολύ πολύ να σβηνόταν κάποια δημοσίευση. Σας τα έχω ήδη γράψει αυτά στα mail διαμαρτυρίας (κατόπιν διαγραφής) κάθε φορά που γινόταν παρόμοιο περιστατικό, αλλά από κάποιο σημείο και μετά έπαψα να ασχολούμαι γιατί ήταν φανερό ότι υπήρχε κάλυψη από τη διαχείριση σε όλα αυτά. Αν θέλετε μπορώ να δώσω και links, όπως και τα mails που τα περιγράφω αναλυτικά (για τον καιρό της διαγραφής), αλλά το καλύτερο θα ήταν να δούμε σκηνές της μορφής:
Α: Γ...σαι
ΕΓΩ: Όποτε μπορώ
Β: Είσαι μ...ας
ΕΓΩ: Όχι όσο εσύ
Διαχείριση: Σβήνουμε τα υβριστικά και ban για μία ημέρα σε όλους...!!!

Άσε τις διαστρεβλώσεις που γίνονταν σε αυτά που έλεγα. Ο ένας, χωρίς αντίδραση, φυσικά, έγραφε ότι υποστήριζα τη μη πληρωμή διοδίων (καμία σχέση, απλά έλεγα ότι κατανοώ τις έντονες αντιδράσεις). Ο άλλος με αποκαλούσε στόκο (ο γνωστός που συνεργαζόταν με τον διαχειριστή του bloka και με κυνηγούσαν γιατί δε δέχθηκα να διαφημίσω προϊόν... να τα λέμε όλα για να ξέρει ο κόσμος) και δεν αντιδρούσε κανείς (για πληροφορίες ως προς αυτό μιλήστε με τον ιδιοκτήτη του bloka και θα σας πει αν υπήρχε σύνδεση μεταξύ τους). Ο τρίτος, τη μία φορά μου έλεγε ότι λείπω από τους 4Τροχούς και μετά μου έλεγε ότι θα ανεβάζει μόνο τα βίντεο που χρησιμεύουν για να γίνει καζούρα. Μιλάμε για καταστάσεις απείρου κάλλους.

Αν μου πει κανείς ότι όλα αυτά δεν είχαν την υποστήριξη της διαχείρισης (έστω και κάνοντας τα στραβά μάτια, για να είμαι επιεικής) θα θεωρήσω ότι δεν παρακολουθούσε το forum. Τι warn έπαιρναν όλοι αυτοί που ανέφερα; Έπαιρνε warn ο kacey για τον τρόπο που έγραφε και έβριζε όλο τον κόσμο; Επειδή έγραφε μετά ότι στα λέω χύμα γιατί έτσι θα στα έλεγα και κατ' ιδίαν τη γλύτωνε; Τότε και οι άλλοι, επειδή τα λένε χύμα, γλυτώνουν, άρα για όλους επιτρέπεται η εξύβριση εκτός από κάποιους που θα ξεφύγουν μία φορά, άρα θα την πληρώσουν...

Ευχαριστώ.

Ιστορίες για αρκούδες είναι αυτά που λες,μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν και πουθενά αλλού.
Αφού πιστεύεις ότι εχεις δίκιο γιατί δεν ζητάς απο την νέα διαχείριση να σε πάρουν πίσω;
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
bill33 έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:
bill33 έγραψε:Και ας έχει πάρει warn

Ως προς αυτό επίτρεψέ μου να έχω πολλές, πάρα πολλές, αμφιβολίες. Εδώ μιλάμε για χρήστες που επαναλαμβανόμενα εξύβριζαν (ας πάρουμε την περίοδο που ήμουν παρών, γιατί αν πάρουμε το μετά που δεν υπήρχα για να κάνω και αναφορά...) και το πολύ πολύ να σβηνόταν κάποια δημοσίευση. Σας τα έχω ήδη γράψει αυτά στα mail διαμαρτυρίας (κατόπιν διαγραφής) κάθε φορά που γινόταν παρόμοιο περιστατικό, αλλά από κάποιο σημείο και μετά έπαψα να ασχολούμαι γιατί ήταν φανερό ότι υπήρχε κάλυψη από τη διαχείριση σε όλα αυτά. Αν θέλετε μπορώ να δώσω και links, όπως και τα mails που τα περιγράφω αναλυτικά (για τον καιρό της διαγραφής), αλλά το καλύτερο θα ήταν να δούμε σκηνές της μορφής:
Α: Γ...σαι
ΕΓΩ: Όποτε μπορώ
Β: Είσαι μ...ας
ΕΓΩ: Όχι όσο εσύ
Διαχείριση: Σβήνουμε τα υβριστικά και ban για μία ημέρα σε όλους...!!!

Άσε τις διαστρεβλώσεις που γίνονταν σε αυτά που έλεγα. Ο ένας, χωρίς αντίδραση, φυσικά, έγραφε ότι υποστήριζα τη μη πληρωμή διοδίων (καμία σχέση, απλά έλεγα ότι κατανοώ τις έντονες αντιδράσεις). Ο άλλος με αποκαλούσε στόκο (ο γνωστός που συνεργαζόταν με τον διαχειριστή του bloka και με κυνηγούσαν γιατί δε δέχθηκα να διαφημίσω προϊόν... να τα λέμε όλα για να ξέρει ο κόσμος) και δεν αντιδρούσε κανείς (για πληροφορίες ως προς αυτό μιλήστε με τον ιδιοκτήτη του bloka και θα σας πει αν υπήρχε σύνδεση μεταξύ τους). Ο τρίτος, τη μία φορά μου έλεγε ότι λείπω από τους 4Τροχούς και μετά μου έλεγε ότι θα ανεβάζει μόνο τα βίντεο που χρησιμεύουν για να γίνει καζούρα. Μιλάμε για καταστάσεις απείρου κάλλους.

Αν μου πει κανείς ότι όλα αυτά δεν είχαν την υποστήριξη της διαχείρισης (έστω και κάνοντας τα στραβά μάτια, για να είμαι επιεικής) θα θεωρήσω ότι δεν παρακολουθούσε το forum. Τι warn έπαιρναν όλοι αυτοί που ανέφερα; Έπαιρνε warn ο kacey για τον τρόπο που έγραφε και έβριζε όλο τον κόσμο; Επειδή έγραφε μετά ότι στα λέω χύμα γιατί έτσι θα στα έλεγα και κατ' ιδίαν τη γλύτωνε; Τότε και οι άλλοι, επειδή τα λένε χύμα, γλυτώνουν, άρα για όλους επιτρέπεται η εξύβριση εκτός από κάποιους που θα ξεφύγουν μία φορά, άρα θα την πληρώσουν...

Ευχαριστώ.

Ιστορίες για αρκούδες είναι αυτά που λες,μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν και πουθενά αλλού.
Αφού πιστεύεις ότι εχεις δίκιο γιατί δεν ζητάς απο την νέα διαχείριση να σε πάρουν πίσω;

Είσαι λίγο υπερβολικός όταν βγάζεις τον κόσμο τρελό και δείχνεις πόσο ικανοποιημένος είσαι με τον εαυτό σου (και το φαινομενικό το αλάθητό σου) δεν λες γιατί ο συγκεκριμένος χρήστης μπαναριστηκε.
Άβαταρ μέλους
By bill33
harpymonk έγραψε:
Είσαι λίγο υπερβολικός όταν βγάζεις τον κόσμο τρελό και δείχνεις πόσο ικανοποιημένος είσαι με τον εαυτό σου (και το φαινομενικό το αλάθητό σου) δεν λες γιατί ο συγκεκριμένος χρήστης μπαναριστηκε.

Ο ίδιος δεν ξέρει;Εσύ Τρύφωνα που θέλεις να μάθεις γιατί δεν κοιτάς στο αρμόδιο θέμα;Δεν το θυμάσαι;Θες λινκ;
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:
bill33 έγραψε:
bibendum έγραψε:IKE ειναι το τρελο nickname?

Υπήρχε και χρήστης με " ___ " nickname και με κάμποσους κλώνους .
http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist ... le&u=48233
Και την φωτό του ιταλακια :s_rofl :s_rofl
Αν έλεγε για τον εαυτό του ο ΙΚΕ θα ήξερε τα περι warn και ban.

Αυτος ο τυπος με το αβαταρ μου παντως ,δεν ημουν εγω.
Θυμαμαι την ανακοινωση οτι αποβληθηκε σαν κλωνος δικος μου και λεω απο μεσα μου,να κανω λογαριασμο να μπω τους το πω για να μην υπαρχουν παρεξηγησες αλλα μετα λεω δεν βαριεσαι,ουτε καν θα με πιστεψουν και θα φαω και μπαν.
Και ειναι και αλλοι που εχουν αποβληθει σαν κλωνοι μου ,χωρις να ειναι.
Αυτα για την ιστορια .

Ναι,κοίτα πλάκα όμως !Κανένας τους δεν διαμαρτυρήθηκε οτι αποβλήθηκε επειδή τον μπερδέψαμε με εσένα.Μάλλον θα τους διώξαμε σωστά.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
bill33 έγραψε:Ιστορίες για αρκούδες είναι αυτά που λες,μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν και πουθενά αλλού.

To mail που προκάλεσε την οριστική διαγραφή (ήρθε μετά την μηνιαία και πριν την οριστική):

Θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1. Υπάρχει και διαφορετική άποψη ως προς το ad hominem: "The philosopher Charles Taylor has argued that ad hominem reasoning is essential to understanding certain moral issues, and contrasts this sort of reasoning with the apodictic reasoning of philosophical naturalism", την οποία μπορείτε να διαβάσετε πολύ εύκολα στο σχετικό άρθρο της wikipedia. Με βάση αυτή τη λογική, μπορώ να αμφισβητώ τα ηθικά κίνητρα και την αντικειμενικότητα του οποιουδήποτε χρήστη, ειδικά όταν πολλοί (InFiNiTy, 224.v, christos.dimou κλπ) έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα διόδια, όπως έχουν οι ίδιοι δημοσίως αποδεχθεί.

2. Η ενέργεια του διαχειριστή κ. nass να σχολιάσει και να ειρωνευτεί, ενώ ήδη με έχει αποβάλλει, οπότε δεν μπορεί να λάβει απάντηση (αγνοεί όμως το (1) και τη βάση του συλλογισμού μου) είναι η πλέον ανήθικη που μπορεί κάποιος να κάνει. Ειδικά όταν ο ίδιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία την οποία έχω χάσει μετά από δική του αίτηση (μην ξεχνάμε ότι ζήτησε προσωπικά στοιχεία* για να βεβαιωθεί ότι δεν πουλάω μηχανήματα αντιμέτρων), αφού θεωρούσε πως, πιθανώς, ψεύδομαι και ζω από πωλήσεις ή πως χρησιμοποιώ το forum για διαφήμιση.

3. Ενώ θα έπρεπε να ισχύει η αρχή της αναλογικότητας (θεμελιώδες στο ελληνικό Σύνταγμα) και για όμοιες πράξεις να υπάρχουν όμοιες αντιδράσεις, στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι, έχουμε να μελετήσουμε τα εξής:
α) Ο Χρήστος Λάππας δημοσίως δηλώνει πως αγνοεί τις δημοσιεύσεις μου (πράγμα που έλαβε χώρα μετά από κάποιο σημείο**) λειτουργώντας τελείως απαξιωτικά προς το άτομό μου, απαντώντας όμως εμμέσως σε εμένα, σε δημοσιεύσεις του - απαντήσεις σε άλλους χρήστες. Φυσικά, καμία κίνηση προς το άτομό του. Τουλάχιστον όμως, αυτός δεν προσβάλει άμεσα.
β) Ο χρήστης nonos εξυβρίζει και προσβάλει συνεχώς, όποτε βρεθεί κάτι που δεν του αρέσει ή όποτε μπορεί να βρει κάτι από το οποίο να μπορεί να πιαστεί τραβώντας στα άκρα τη λογική. Για τον εν λόγω χρήστη όμως, ουδεμία κίνηση έχει γίνει μέχρι σήμερα.
γ) Οι χρήστες kacey, Wagner669*, zorz κλπ στα δύο περιστατικά με τα ψεύδη, τις ύβρεις και τις επιθέσεις ουδεμία συνέπεια είχαν. Η διαχείριση μου είχε ζητήσει να αναφέρω τις δημοσιεύσεις, αλλά, παρά τις συνεχόμενες αναφορές μου για τις επιθέσεις που δεχόμουν, δεν υπήρξε ανταπόκριση.
δ) Ο χρήστης A-Viper7 έχει εξυβρίσει με χυδαίες εκφράσεις κατά το παρελθόν, αλλά τότε, είχαμε δεχθεί την ίδια ποινή, λες και οι ειρωνικές και αστείες απαντήσεις μου (γνωρίζω πώς να απαντήσω και, ακόμα και σε πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση γνωρίζω πώς να προστατεύσω τον εαυτό μου, αλλά ο χαρακτήρας μου δε μου επιτρέπει να ενεργώ κατ' αυτόν τον τρόπο) έχουν την ίδια βαρύτητα με την εξύβριση που εφάρμοζε σε συνεχόμενες δημοσιεύσεις του.

4. Είναι γνωστό πως κυκλοφόρησαν pms μεταξύ χρηστών που είχαν σαν περιερχόμενο:
α) Τη συνενόηση με σκοπό να μην απαντάνε στις δημοσιεύσεις μου ή να απαντάνε ομαδικά
β) Την αίτηση από τη διαχείριση της αποβολής μου γιατί, άκουσον άκουσον, δε συμφωνώ με τις απόψεις της συγκεκριμένης ομάδας**
Τα pms αυτά έφτασαν και στα χέρια μου (προφανώς, κάποιοι χρήστες θεώρησαν ανήθικο αυτό που γινόταν πίσω από την πλάτη μου και αποφάσισαν να με ενημερώσουν) και έχω άμεση γνώση του θέματος. Άλλωστε, ο χρήστης InFiNiTy** παραδέχθηκε ότι υπήρξαν τέτοια προσωπικά μηνύματα, αλλά ο ίδιος διαφώνησε.

5. Η ανοχή που έχω δείξει στις επιθέσεις και τις προσβολές έχει, κακώς, θεωρηθεί ως αδυναμία ή απροθυμία αντίδρασης ή και ως φαιδρότητα χαρακτήρος. Η διαχείριση θα έπρεπε να σέβεται τον κάθε χρήστη και όχι να αποσιωπά τις επιθέσεις ή να σβήνει τις αντιπαραθέσεις, αφήνοντας όμως την αρχική εμπρηστική δημοσίευση. Με το σημερινό νομικό καθεστώς, είναι πολύ εύκολο να κινηθώ νομικά εναντίον των χρηστών (βλ. σχετική γνωμοδότηση για άρση της ανωνυμίας), αλλά θεωρώ πως, μια τέτοια ενέργεια, καταστρέφει την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, για την οποία έχω αγωνιστεί και συνεχίζω ακόμα να αγωνίζομαι. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι αποδέχομαι τους χαρακτηρισμούς ή ότι στην προσωπική μου ζωή θα ανεχόμουν τέτοια συμπεριφορά.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα τα σχόλια για τις μεθόδους που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα. Ακόμη και χτες, όταν σβήστηκαν κάποια μηνύματα, η διαχείριση φρόντισε να σβήσει τα μηνύματα στα οποία σε άμεση αντιπαράθεση με τον χρήστη nonos τον εξευτελίζω (δείχνοντάς του ότι γνωρίζω να παίζω με άτομα αυτού του είδους και να κατεβαίνω στο ίδιο με αυτόν επίπεδο), αλλά να διατηρήσει το αρχικό μήνυμα (προφανώς προσβλητικό) το οποίο ήταν η αφορμή της δικής μου απάντησης. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ περαιτέρω με το ζήτημα. Η απόφαση της διαχείρισης είναι σεβαστή μεν, αλλά την κρίνω ως πλήρως άδικη και μεροληπτική, γι' αυτό και αναμένω τις αντίστοιχες ενέργειες και προς τους άλλους χρήστες τους οποίους επισημαίνω στον παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα.

* Αυτή τη στιγμή, ο διαχειριστής κ. nass γνωρίζει ονοματεπώνυμο, εργασία, προφανώς τόπο διαμονής, μισθολόγιο, επάγγελμα γονέων (λίαν επικίνδυνο να γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό) κτλ. Όπως γνωρίζετε, αίτηση για γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται (και προφανώς διώκεται) από το νόμο και η απάντησή μου δόθηκε καθαρά για λόγους προστασίας του κοινού συμφέροντος (να πειστεί ο διαχειριστής ότι, ούτε πουλάω, ούτε έχω σχέση με εταιρείες, αλλά ότι προσπαθώ να ενημερώνω όσο γίνεται αντικειμενικότερα το κοινό), αλλά και προσωπικής προστασίας καθώς, με το προσωπικό μήνυμα που είχα λάβει τότε, υπήρχε θέμα ακόμα και αποβολής μου από το forum, αν όντως λειτουργούσα ως διαφημιστής ή πωλητής προϊόντων. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να αποκαλύψω προσωπικά δεδομένα, τα οποία δε γνωρίζω σε ποίου τα χέρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα, λοιπόν, τη διαβεβαίωση της διαχείρισης ότι, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν διακινηθεί προς άλλους χρήστες, ειδικότερα δε, ότι δεν έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία που μπορεί να πλήξουν την επαγγελματική εξέλιξη, αλλά και την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου, ιδιαίτερα όταν ο κ. nass γνωρίζει ουσιαστικά το άτομο που έχει αποκαλύψει ακόμα και "απόρρητες" πληροφορίες σε εμένα. Με ανησυχεί ιδιαιτέρως το ενδεχόμενο να φτάσουν τέτοια στοιχεία στα μέλη της επιτιθέμενης ομάδας και να δεχθώ επιθέσεις στο χώρο εργασίας μου ή στον τόπο κατοικίας μου, να αποκαλυφθούν στοιχεία δημοσίως ή μέσω pms στα μέλη του forum, να καταλήξουν στοιχεία στις Αρχές κτλ.

** Στην περίπτωση αυτή είχαμε:
α) Τον χρήστη να εξυβρίζει ("βάλε το στον κώλο σου"), να κάνει ψευδή δήλωση στην ΕΛΑΣ ("κουβαλάω νεφροπαθή", εκμεταλλευόμενος όλους εμάς τους νεφροπαθείς για το προσωπικό του συμφέρον), να παρκάρει παράνομα (διπλοπαρκάρισμα πίσω από το φορτηγό) και, στη συνέχεια, τους χρήστες του forum να τον υποστηρίζουν στις ενέργειές του και να επιτίθενται σε εμένα που έλεγα ότι, για να διορθώσει μια μικροπαρανομία (διπλοπαρκάρισμα φορτηγού), έκανε ο ίδιος μεγαλύτερες παρανομίες. Φυσικά, τα ψέματα και οι φαντασίες συνεχίστηκαν για 2 ημέρες (θα του έκανα αυτό, θα έκανα εκείνο), όπως και οι επιθέσεις.
β) Την επόμενη ημέρα, ο χρήστης kacey τσακώθηκε με κάποιον και δήλωσε πως: δε θα τον πείραζε ακόμα και να χάσει ο άλλος οδηγός τη ζωη του επειδή μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο. Στις αντιδράσεις μου περί του ανήθικου της σκέψεως και της πράξεως (της χειροδικίας), οι ύβρεις και οι επιθέσεις συνεχίστηκαν. Στη συνέχεια, μία ομάδα χρηστών, με χρήση pms, συνεννοήθηκε και προέβη στις ενέργειες τις οποίες ανέφερα παραπάνω.
Είναι δεδομένο ότι, δε θα συμφωνήσω με τέτοιες ακραίες απόψεις που τοποθετούν το Εγώ πάνω από το σύνολο, που προβάλλουν και προωθούν πράξεις βίας, που επιδοκιμάζουν και εκθειάζουν τις ύβρεις και την ψευδομαρτυρία, δήθεν για την προάσπιση του κοινωνικού συνόλου. Την ίδια στάση θα έπρεπε να κρατήσει και το forum (και όχι σιωπηλά ή φανερά να αποδέχεται τους παρανόμους) καθώς, η προτροπή προς παρανομία (η εξύβριση, η ψευδομαρτυρία, η χειροδικία είναι ποινικά κολάσιμες) είναι επίσης παράνομη ενέργεια.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που επίκειται η οριστική μου διαγραφή από το forum των 4Τροχών, θα ήθελα να ζητήσω από τη διαχείριση τα κάτωθι:

1. Την επικοινωνία με το διαχειριστή κ. nass για με βεβαιώσει προσωπικά ότι δε θα αποκαλυφθούν τα προσωπικά μου δεδομένα. Καλό θα ήταν να υπάρχουν και στοιχεία επικοινωνίας για κάθε νομική μου χρήση, αν τυχόν βρεθούν στοιχεία μου στα χέρια τρίτων, χωρίς τη συγκατάθεσή μου.

2. Την αποστολή σε μορφή html των δημοσιεύσεων που τοποθετήθηκαν στην ενότητα "Radar, anti-radar & jammers: τεχνικές πληροφορίες " καθώς αυτές αποτελούν προϊόν προσωπικής εργασίας (συλλογή πληροφοριών, εικόνων, γραφημάτων, συγγραφή, πληροφορίες που πρώτη φορά εμφανίζονται δημοσίως κτλ) και προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα. Το forum μπορεί ελεύθερα να τα διαθέτει (καθώς και αυτό προστατεύεται από τα πνευματικά δικαιώματα και εφόσον τα έχη ανεβάσει με τη θέλησή μου), αλλά θα πρέπει να βρίσκονται και στα χέρια μου στην πρωτότυπη μορφή για οποιαδήποτε μελλοντική χρήση. Αν και υπάρχουν και άλλες ακόμα δημοσιεύσεις - ειδικά αυτές σχετικά με τα jammers - που έχουν υλικό που πρώτη φορά παρουσιάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο δε θα ασχοληθώ μαζί τους καθώς, λόγω της μορφής τους (κείμενο), μπορούν ευκόλως να ανακτηθούν.

Με τιμή και επιφύλαξη των νομικών μου δικαιωμάτων,
pipinos1976

* Εδώ στο mail είχα βάλει λανθασμένο όνομα εκ παραδρομής.

** Εδώ είχα ξεχάσει να βάλω το όνομα του χρήστη που το έγραψε δημόσια ότι κυκλοφορούν pm.

Τι λες τελικά; Είναι ιστορίες για αρκούδες ή αντιμετώπιζε η διαχείριση τους χρήστες με διαφορετικά μέτρα και σταθμά;

13 Ιουνίου 2011 (τμήμα του email, το άλλο αφορά σε πληροφορίες προς ένα χρήστη - βλ. lokatzis - και το ξύλο που έφαγε από γνωστή ομάδα μπράβων της παραλιακής)

Σας εφιστώ την προσοχή στην παρακάτω δημοσίευση του χρήστη zorz:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 2#p2249922

Η παρούσα δημοσίευση αναφέρεται με περιπαικτικό και ειρωνικό τρόπο στο άτομό μου και πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα. Ευελπιστώ στη συνεργασία σας. Εντός ημέρας, εαν δεν αφαιρεθεί και δεν υπάρξουν οι προβλεπόμενες από τον κανονισμό κυρώσεις στο χρήστη, θα ενημερωθεί το περιοδικό, και, ο δικηγόρος μου θα πράξει τα δέοντα εναντίον του χρήση και του forum

Όπως βλέπετε, η αποβολή μου ήταν ένα λανθασμένο μέτρο και, εφόσον η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, θα οδηγήσει σε διαμάχες που ούτε εγώ, ούτε το forum, ούτε το περιοδικό (και ο εκδοτικός οργανισμός) θα ήθελαν. Ακόμα και μετά την απομάκρυνσή μου οι επιθέσεις συνεχίζονται (να μην αναφερθώ για το youtube) πράγμα που περίτρανα αποδεικνύει πως, όχι μόνο δεν ήμουν υπεύθυνος για αυτές, αλλά ήμουν απλά ο αποδέκτης της οργής του κόσμου γιατί αντιδρούσα στη χρήση βίας και διάφορων άλλων εξευτελιστικών για το ανθρώπινο είδος συμπεριφορών.

12 Ιουλίου 2011 πάλι mail για ψεύδη

Παρά την εδώ και καιρό απομάκρυνσή μου από το forum σας, συνεχίζονται οι δημοσιεύσεις οι οποίες ασχολούνται μαζί μου και μάλιστα με επικριτικό / ειρωνικό τρόπο. Τελευταία δημοσίευση είναι αυτή:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 2#p2274792

Στη δημοσίευση αυτή παρουσιάζομαι σαν οδηγός ενός Golf το οποίο κινείται με μεγάλες ταχύτητες στην περιοχή της Αθήνας / Αττικής. Είναι προφανές νομίζω πως, ούτε είμαι ο οδηγός / ιδιοκτήτης αυτού του οχήματος (ως γνωστόν οδηγώ Opel Astra G 1.4 του 2000 και όχι το αντίστοιχης εποχής Golf IV), ούτε το βίντεο προέρχεται από το προσωπικό μου κανάλι στο YouTube, ούτε τα βίντεό μου δημιουργούνται τυχαία (έχω εξηγήσει στο παρελθόν ότι τα περισσότερα έχουν δημιουργηθεί για τη στήριξη των απόψεών μου όταν υπήρχε το bloka.com).

Θεωρώ πως είναι σωστό να διορθωθεί η δημοσίευση με διευκρίνιση πως ΔΕΝ είμαι εγώ ο οδηγός (νομικά σωστό θα ήταν να δημοσιευθεί διάψευσή μου, αλλά γνωρίζοντας το ποιον του forum δε φτάνω ως εκεί) και να γίνουν ΔΗΜΟΣΙΕΣ συστάσεις στους χρήστες να μην ασχολούνται περαιτέρω με το άτομο μου εφόσον βρίσκομαι εκτός κοινότητας, άρα και σε αδυναμία απάντησης. Δε θέλω να οδηγηθώ σε νομικές ενέργειες που δεν αρμόζουν στο χαρακτήρα μου και στην ιστορία του περιοδικού (για το forum έχω εντελώς διαφορετική άποψη, τουλάχιστον μετά τις συμπεριφορές που είχαν απέναντί μου πολλοί χρήστες), αλλά προβλέπω να οδηγούμαστε εκεί τελικά, εφόσον δεν υπάρχει η αντίστοιχη συνεργασία με τη διαχείριση του forum στο οποίο έχω προσφέρει απείρως περισσότερα από τους περισσότερους χρήστες που ασχολούνται μαζί μου.

Όπως έχω διευκρινίσει και σε παλαιότερη επικοινωνία δεν ενδιαφέρομαι να επιστρέψω σε ένα forum το οποίο πολλές φορές έχω χαρακτηρίσει διεφθαρμένο, μεροληπτικό, εγωιστικό και κυριευμένο από κλίκες σε σημείο που η οποιαδήποτε αντίθετη άποψη να καταπνίγεται από έναν ορυμαγδό επιθέσεων, συνήθως ανήθικων, αστήρικτων νομικά και σε πολλές περιπτώσεις υβριστικών και ειρωνικών (επαναλαμβάνω πως δέχθηκα επιθέσεις γιατί πολεμούσα την αυτοδικία που υποστήριζαν πολλοί χρήστες: Wagner669*, kacey, zorz, Χρήστος Λάππας, nonos κλπ που μεταξύ τους αυτο-συγχαίρονταν για τα ψεύδη που δήλωναν στις Αρχές και για τις ύβρεις και τις χειροδικίες που κάποιοι εξ αυτών χρησιμοποιούσαν). Προκάλεσα τη διαγραφή μου για να αποφύγω τις επιθέσεις και την οποιαδήποτε σχέση με το κομμάτι αυτό του “νέου ελληνικού πολιτισμού”, όπως διαφήμιζε στο παρελθόν το περιοδικό σας του οποίου είμαι αναγνώστης από το ΄80 και κάτοχος όλων των τευχών από το 1978 μέχρι και σήμερα. Δε βλέπω όμως να γλυτώνω, παρά την απομάκρυνσή μου, τις επιθέσεις, τα ψεύδη, την οργή, το θυμό, την ειρωνεία και όλα τα υπόλοιπα αρνητικά συναισθήματα και αντιδράσεις που δεχόμουν όταν, ως μέλος του forum, διατύπωνα την άποψή μου κόσμια και στοιχειοθετημένα.

Ευχαριστώ για την εκ των προτέρων συνεργασία σας.

pipinos1976 ή ... (το όνομα το γνωρίζει ο κ. nass εκ της διαχειρίσεως).

* Πάλι λάθος όνομα. Είχα φάει κόλλημα με κάποιον άλλο.

5 Οκτωβρίου 2011 (πάλι τα ίδια)

Σας εφιστώ την προσοχή στην παρακάτω δημοσίευση και σε αυτές που ακολουθούν (χρήστες: Χρήστος Λάππας, Dodger, High Fidelity):

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 9#p2339999

Στις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις γίνεται πάλι χρήση του ονόματός μου από κάποιους χρήστες. Εμφανώς με τα ειρωνικά γέλια αφήνεται να φανεί ότι ο χρήστης που με "ευχαριστεί" είμαι εγώ με 2ο λογαρισμό. Σας ενημερώνω, λοιπόν, για πολλοστή φορά ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να ασχοληθώ με το forum σας και γι' αυτό και δεν έχω 2ο λογαριασμό (ο 1ος ως γνωστόν σβήστηκε). Ενημερώστε, λοιπόν, τον "κύριο" Χρήστο Λάππα και οποιονδήποτε άλλο ψυχασθενή, ανισόρροπο, ανέραστο (υπάρχουν αρκετοί προβληματικοί στο forum) κυκλοφορεί εκεί ότι η δουλειά μου στα διάφορα forum είναι σημείο αναφοράς για την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως πολλές φορές, και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με αναφέρουν συχνά στο θέμα των αντιμέτρων. Αν έχουν πρόβλημα, μπορούν και οι ίδιοι να κάνουν κάτι αντίστοιχο ή διαφορετικά ας σωπάσουν και να μην ασχολούνται μαζί μου. Αρκετά ανέχτηκα αυτού του είδους τη συμπεριφορά εντός του forum, δε θα την ανεχθώ και μετά τη φυγή μου (αν θυμάστε, θεωρώντας ότι δεν ταιριάζω στο κλίμα του forum έφτασα τα πράγματα στα άκρα για να με διαγράψετε και να ησυχάσω δια παντώς).

Έχω πολλά μηνύματα από χρήστες στο youtube (τώρα σίγουρα κάποιος θα μπει να με βρίσει - βαλτός; δε νομίζω) που ρωτάνε γιατί δε γράφω πλέον. Όλοι αυτοί κάτι έχουν δει που τους λείπει και γι' αυτό με αναφέρουν. Επειδή όμως εσείς με διαγράψατε για ad hominem επιθέσεις, κάντε και μία αντίστοιχη διαγραφή του κ. Χρήστου Λάππα για τον ίδιο προφανώς λόγο: για ειρωνεία ατόμου που βρίσκεται εκτός forum κάποιους μήνες τώρα.

Ευχαριστώ

1 Νοεμβρίου 2011

Θα αναφερθώ στη δημοσίευση:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 0#p2365510

που αποτελεί συνέχεια της δημοσίευσης:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 8#p2364118

Οι δύο αυτοί "κύριοι", nonos και zorz, γνωστοί από την εποχή που ήμουν μέλος του forum για τις επιθέσεις τους (θα θυμάστε βεβαίως τις ύβρεις nonos και A-Viper7 εξαιτίας των οποίων, αν και δεν απάντησα, δέχθηκα προσωρινή διαγραφή) εξακολουθούν να αναφέρονται στο άτομό μου με τρόπο αηδιαστικά ειρωνικό. Η πόρωση και το μίσος τους είναι τόσο που σπαταλούν χρόνο για την κατασκευή εικόνων που με σχολιάζουν.

Περιττό να ζητήσω διαγραφή δημοσιεύσεων και χρηστών. Δε θα γίνει, για ευνόητους λόγους. Η ανηθικότητα του forum σας και των διαχειριστών του (εξακολουθώ να αναφέρομαι στην παράνομη απαίτηση για προσωπικά δεδομένα του διαχειριστή nass) είναι γνωστή σε εμένα. Απλά, τα mail χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία για ενδεχόμενες νομικές κινήσεις στο μέλλον, άμεσο ή έμμεσο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

1 Φεβρουαρίου 2012

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη δημοσίευση του χρήστη kacey που παραθέτω γίνεται αναφορά στο όνομά μου και μάλιστα με σκόπιμη διαστρέβλωση των γραφομένων μου:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 9#p2439189

Ο εν λόγω "κύριος" γράφει: "Κ ειχαν βγει καποιοι εξυπνοι με πρωτο τον pipino να μου υποδειξουν οτι δεν επρεπε να γκρινιαζω, γιατι ειμαι παρανομος" αναφερόμενος σε δικό μου σχολιασμό για ένα περιστατικό που περιέγραφε. (κλήση στην Πλατεία Καρύτση).

Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Ο σχολιασμός μου δεν αφορούσε στα παράπονα που ο "κύριος" εξέφραζε λόγω της κλήσεως*, αλλά στην τακτική που θα ακολουθούσε στη συνέχεια και η οποία περιγράφεται σε τουλάχιστον δύο (2) δημοσιεύσεις του με τελευταία αυτή που παραθέτω:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 6#p2211986

Στη δημοσίευση αυτή γράφεται: "θα αναγκαστω να καταφυγω σε αλλες λυσεις" με σαφή αναφορά στην απάτη της έκδοσης Κάρτας Μόνιμου Κατοίκου, ώστε να διαφύγει του Νόμου, έστω και αν ο ίδιος δηλώνει πως είναι κάτοικος Καμινίων (Πειραιάς). Άλλωστε, στη δημοσίευση αυτή σχολιάζει δική μου δημοσίευση στην οποία έχω γράψει σαφέστατα: "Αυτό λέω κι εγώ. Πήγες πάρκαρες παράνομα. Έφαγες την κλήση. Μετά, ήθελες να βάλεις βύσμα για να φαίνεσαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, ώστε, να πηγαίνεις τις βολτούλες σου άνετα κι εμείς να πληρώνουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Ε όχι, είσαι φάουλ 100%. Για να κάνεις εσύ τη δουλειά σου και να το παίξεις ωραίος και cool στην κοπελίτσα που είχες μαζί σου όλοι οι υπόλοιποι τραβάμε κουπί."

Γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει διαστρέβλωση αυτών που έχω γράψει για μία ακόμη φορά και μάλιστα εν τη απουσία μου. Δε γνωρίζω και δε θέλω να μάθω (μπορώ όμως να φανταστώ) πού αποσκοπούν αυτές οι αναφορές στο άτομό μου μήνες μετά την έξοδό μου από το forum. Καταλαβαίνω ότι η απουσία των ιδεών και των απόψεών μου είναι αισθητή. Καταλαβαίνω ότι ο γόνιμος διάλογος, έστω και υποδαυλιζόμενος σκοπίμως από συγκεκριμένα άτομα**, προσέφερε στο forum σας, αλλά, εφόσον η διαχείριση έχει κρίνει ότι η παρουσία μου δεν είναι επιθυμητή***, υπακούοντας και στις προσταγές ορισμένων**, είναι σωστό ή να μη γίνεται καμία αναφορά στο άτομό μου ή να είμαι παρών για να υπερασπιστώ τις απόψεις μου.

* Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν παράνομος, αλλά εφάρμοσε την τακτική: αφού και ο απέναντι είναι παράνομος γιατί να την πληρώσω μόνο εγώ, τακτική που, αν την ανέφερε οποιοδήποτε άλλο μέλος, θα είχε δεχθεί επιθέσεις πανταχόθεν.

** Η αναφορά γίνεται:
1. για άτομα του forum τα οποία με προσωπικά μηνύματα ζητούσαν την απομάκρυνσή μου (βλ. nonos, avel κλπ) και για τα οποία με έχουν ενημερώσει άλλοι χρήστες και εντός και εκτός forum (ευτυχώς κάποιοι με θυμούνται από την εποχή του bloka). Η δουλειά που έχω κάνει στην κοινότητα των αντιμέτρων στην Ελλάδα (τολμώ να πω και παγκοσμίως) είναι σημαντική, οι ιδέες μου περί ηθικής και ήπιας αντιμετώπισης των συνανθρώπων μας (νόμιμοι, παράνομοι, λανθάνοντες, κριτές και κρινόμενοι) με έχει κάνει να δέχομαι αρκετά mail και μηνύματα από άτομα που είναι κοινωνοί παρόμοιων ιδεών, αλλά μέσα στην ολοκληρωτική ηθική κατάρρευση (το βλέπετε και στο forum αυτό) δεν τολμούν ούτε καν να εκφραστούν στο διαδίκτυο.
2. για άλλες μορφές πίεσης οι οποίες (εδώ θα λειτουργήσω υποθετικά με βάση το παρελθόν) έχουν χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα στο bloka και εν πολλοίς υπάρχουν ακόμη και σήμερα (βλ. συνεχείς επιθέσεις στο bloka τον τελευταίο μήνα με αποτέλεσμα την πτώση του forum σχεδόν κάθε 2-3 ημέρες, παρελθούσες απειλές - υπό μορφή ενημερώσεως - στον ιδιοκτήτη του να μη δημοσιεύει θέματα με αντίμετρα, πρόσφατο hack στο email που χρησιμοποιώ σήμερα κλπ). Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι έχω αρκετά καλές "γνωριμίες" για να μαθαίνω από πού προέρχονται τέτοιες ενέργειες.

*** Και δικιά μου επιθυμία ήταν να μη γράφω άλλο στο forum μιας και υπήρχε έντονη επιθετικότητα, τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο, και πριν ακόμη διαβαστούν καλά οι δημοσιεύσεις μου. Ίσως ήταν βιαστική η απόφαση να οδηγήσω τα πράγματα στα άκρα, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν η μόνη λύση για να γλυτώσω από την καταιγίδα που, όπως βλέπετε κι εσείς, ακόμη δεν έχει περάσει. Γίνονται σχολιασμοί, λες και είμαι ακόμη μέλος του forum και θα απαντήσω αμέσως μετά...

Επισήμανση #1:

Η αντιμετώπιση που ο χρήστης christos.dimou επιφυλάσσει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στην παρακάτω δημοσίευση είναι αντίθετος με όσα πρέσβευε στο παρελθόν και είχε αναφέρει σαν απάντηση σε εμένα προσωπικά:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... start=5685

Αυτά, φυσικά, μπορεί να τα γράφει χωρίς να υπάρχει αντίδραση από κάποιον άλλο που κρατάει αρχείο ή έχει καλή μνήμη.

Επισήμανση #2:

Οι αναφορές μου στον κ. Χρήστο Λάππα είναι δεδομένες και σαφείς. Αμφισβητούσα την ηθικότητα του ατόμου (οι επιθέσεις ad hominem που ήταν αφορμή - τα αίτια τα έχω αναφέρει παραπάνω - της διαγραφής) για ένα σοβαρό λόγο και πολλούς άλλους μικρότερους:

1. ΚΑΝΕΙΣ, και είμαι σίγουρος, από τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων δεν πληρώνει τους καθηγητές που απασχολεί κατά τη διάρκεια των εορτών (Χριστούγεννα, Πάσχα) όπως απαιτεί ο νόμος. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, δε δικαιούται να γράφει για νομιμότητα και να σχολιάζει τους υπόλοιπους όταν στερεί το μεροκάματο από φτωχούς ανθρώπους που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου δε δηλώνει πως είναι; λέτε να είμαι Φυσικός και να μη γνωρίζω αυτού του είδους τις απάτες, έστω και αν δεν έχω δουλέψει σε φροντιστήριο ούτε μία (1) ώρα; φίλους, γνωστούς και συγγενείς σε φροντιστήρια, ΥΠΔΒΜΘ, Διευθύνσεις και Γραφεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης δεν έχω; λέτε να μη γνώριζα τι έλεγα;
2. Λίγο πριν τη δημοσίευση του χρήστη kacey που παραθέτω πιο πάνω υπάρχουν και σχόλια του χρήστη Χρήστου Λάππα προς το άτομό μου. Με κατηγορεί υπερασπιζόμενος το χρήστη Wagner 666 που έκανε τι; ψευδή δήλωση προς τις Αρχές και εξύβριση του οδηγού φορτηγού. Είναι παράλογο να αμφισβητώ την προσωπική του ηθική, λοιπόν;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγγνώμη για τη σπατάλη του χρόνου.

Υ.Γ. Πότε θα λάβω κι εγώ τα προσωπικά δεδομένα του διαχειριστή nass; έστω σαν ένδειξη καλής θελήσεως και για χάρη του παλιού καλού καιρού.

11 Απριλίου 2012

Και πάλι βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να επικοινωνήσω με τη διαχείριση του forum για τους ίδιους και πάλι λόγους, κάτι που είναι προφανές. Στη δημοσίευση που βρίσκεται παρακάτω ο χρήστης rx8_drifter, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία μου να απαντήσω, κάνει ένα κρύο και πάλι "αστείο" ασχολούμενος με το άτομό μου. Είναι το γνωστό εδώ και καιρό τροπάριο του αλκοόλ που έχει γίνει και βαρετό και ενοχλητικό. Δεν περιμένω αντίδραση της διαχείρισης, αλλά για λόγους νομικής μου κάλυψης είμαι υποχρεωμένος να στείλω το ενημερωτικό αυτό e-mail - ως πρώην μέλος του forum - εκφράζοντας την ενόχλησή μου.

Η δημοσίευση είναι:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 8#p2493138

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για το εξής γεγονός: στη σελίδα 1240 της ενότητας "Posts προς Θεσσαλονικείς" υπάρχει μια δημοσίευση του χρήστη Lemon3 (2492867) για ένα μπλόκο που τον σταματήσε τη νύχτα. Υπάρχει μία υποψία ότι σε αυτά τα μπλόκα στη Χαλκιδική χρησιμοποιούν ένα πιστόλι μικροκυμάτων (Stalker Basic). Τουλάχιστον αυτή την πληροφόρηση έχω από την εποχή του bloka. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας μου (εννοώ το παρόν e-mail) στο χρήστη Lemon3 για να έρθει σε επαφή μαζί μου για τη σωστή καταγραφή του συγκεκριμένου μπλόκου.

Επίσης, δοκιμάστε να κάνετε click στη συγκεκριμένη δημοσίευση (αριστερά για να σας βγάλει τον αριθμό της στη μπάρα διεύθυνσης). Θα σας οδηγήσει στη σελίδα 1234 αντί στη δημοσίευση αυτή. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει είτε στον chrome, είτε στην sql.

Ευχαριστώ για το χρόνο και τη φιλοξενία σας.

21 Μαΐου 2012

Στη δημοσίευση που σας παραθέτω γίνεται πάλι αναφορά στο άτομό μου με ειρωνικό τρόπο. Ο εν λόγω "κύριος", για πολλοστή φορά, χρησιμοποιεί την απουσία μου και την ανοχή σας για να με μειώσει κάνοντας ένα "αστείο".

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 9#p2525019

Δυστυχώς, όμως, ο αποδέκτης του αστείου απαντά σε εμένα, όπως φαίνεται στην παρακάτω δημοσίευση:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 5#p2525025

Δεν μπορώ να ανεχθώ περισσότερο αυτού του είδους τη συμπεριφορά, ούτε του μονίμως ειρωνικού χρήστη zorz, ούτε του χρήστη rx8_drifter που "δε γνωρίζει" τη διαγραφή μου μετά από τόσο καιρό, πόσο μάλλον της διαχείρισης, που με τη στάση της, όχι μόνο ανέχεται, αλλά εμμέσως ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές.

Είναι η τελευταία ειδοποίηση προς το forum. Στο επόμενο παρόμοιο περιστατικό θα μιλήσει πλέον ο Νόμος.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

26 Σεπτεμβρίου 2012

Τις τελευταίες ημέρες έγινα μάρτυρας ΔΥΟ (2) αναφορών στο όνομά μου από δύο διαφορετικούς χρήστες. Φαντάζομαι το γνωρίζετε και, όπως έχω ενημέρωσει, θα κινηθώ πλέον νομικά εναντίων: (α) των χρηστών και (β) του forum, εφόσον, εντός 24 ωρών, δεν υπάρξει μία εκ των παρακάτω αντιδράσεων: (α) διαγραφή των αναφορών στο άτομό μου ή (β) φιλοξενία της απάντησής μου (η διαχείριση πρέπει να με ενημερώσει, ώστε να συντάξω μία μετριοπαθή απάντηση που θα φιλοξενηθεί ακριβώς κάτω από την αντίστοιχη δημοσίευση).

Η αναφορά του ονόματός μου έγινε στις παρακάτω περιπτώσεις:

Περίπτωση 1
Ο χρήστης christos.dimou με αναφέρει στην εξής δημοσίευσή του:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 0#p2613310

αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχω γράψει κάτι αντίστοιχο με αυτά που γράφει ο χρήστης junior gt. Η πραγματικότητα είναι πως, αυτό που έχω αναφέρει, και το έχω γράψει και αλλού, είναι πως θεωρώ λογικό να υπάρχουν οι εξής δύο (+1) περιπτώσεις εκπτώσεων από τις εταιρείες διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων:

Εκπτώσεις σε συχνούς χρήστες (κατά το πρότυπο της Α.Ο. που δίνει έκπτωση 10% ακόμα και στους λιγότερο συχνούς χρήστες της).
Εκπτώσεις για προσέλκυση πελατών σε ώρες μη αιχμής (είχα ειδικά αναφερεί τις νυχτερινές ώρες στην Α.Ο.)
Δημιουργία ενός και μόνο συστήματος, κοινού σε όλες τις εταιρείες (προφανώς, αποτελεί έκπτωση, μέσω τις διευκόλυνσης των χρηστών να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο πομποδέκτη).
Η ένταξή μου σε ομάδα - έστω και απλά παρόμοιας ιδεολογίας - με άλλον χρήστη, εφόσον δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση με αυτόν ή οποιαδήποτε επικοινωνία αποτελεί για εμένα προσβολή της προσωπικότητάς μου και διαστρέβλωση των απόψεών μου που έχουν εκφραστεί αναλυτικότατα κατά την παρουσία μου στο forum, αλλά και στα υπόλοιπα fora του διαδικτύου.

Περίπτωση 2

Ο χρήστης djalma με αναφέρει στην εξής δημοσίευσή του:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 4#p2618624

συμπεριλαμβάνοντάς με σε μία ομάδα μαζί με ορισμένους χρήστες, όπως οι: " ntinara, τον pipinos1976, τον juniorgt, έναν με κάτι alfa ψευδώνυμο". Η ενσωμάτωσή μου σε αυτή την άτυπη ομάδα είναι πέρα για πέρα λανθασμένη, μιας και οι υπόλοιποι χρήστες υποστηρίζουν τη μη πληρωμή των διοδίων, το άνοιγμα της μπάρας όταν διέρχονται οι οδηγοί κτλ πράγμα που ουδέποτε έχω υποστηρίξει. Το μόνο κοινό σημείο με την ομάδα αυτή μπορεί να βρεθεί: (α) στην αντίθεσή μου ως προς την ύπαρξη διοδίων στους υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμους (π.χ. Κορίνθου - Πατρών) και (β) στην αμφισβήτησή μου ως προς το ύψος του αντιτίμου, ιδιαιτέρως δε, όταν υπάρχει συχνή χρήση αυτών.

Ως εκ τούτου, και όπως γνωρίζετε κι εσείς, η αναφορά και ένταξή μου στην ομάδα αυτή αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση που διώκεται ποινικά και η άρνηση της δυνατότητας απάντησης εκ μέρους μου ή η άρνηση διαγραφής των συκοφαντικών αναφορών αποτελεί επίσης ποινικό αδίκημα. Ιδιαιτέρως δε, όταν αυτή η αναφορά προέρχεται από έναν χρήστη γνωστό για τις ύβρεις του (αρκεί να επαναφέρετε τη συζήτηση* djalma - junior gt για να αποκαλυφθεί το ποιόν και των δύο χρηστών: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 2#p2617152 και http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 6#p2617156).

----------------------------------------------------------------

Το μόνο ευχάριστο είναι πως, μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, οι περισσότεροι χρήστες θυμούνται το όνομά μου, κυρίως δε, αυτοί που έχουν χάσει πολλές "μάχες" στο πεδίο της αντιπαράθεσης απόψεων. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν αποτελεί άλλοθι για να δέχομαι αδιαμαρτύρητα τις όποιες απόψεις εκφράζονται εκ του ασφαλούς πλέον, αφού ο αντίλογος βρίσκεται εκτός των τοιχών.

Με τιμή, και περιμένοντας τις ενέργειές σας,
pipinos1976, μιας και το όνομα το γνωρίζετε από την (παράνομη) απαίτηση του διαχειριστή κ. nass.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε τη δικαστική οδό θα ζητήσω να εμφανιστούν αυτές οι συζητήσεις, όπως και οι ύβρεις που έχω δεχθεί κατά καιρούς από διάφορους χρήστες (βλ. nonos κλπ) οι οποίες έτυχαν ευνοϊκότατης αντιμετώπισης από τη διαχείριση, προφανώς, χωρίς διαγραφές, κατά παράβαση των κανονισμών του forum. Οι επιθέσεις αυτές και οι ύβρεις ήταν πολύ πέραν του αποδεκτού ορίου και σε επίπεδο δρόμου θα είχαν οδηγήσει σίγουρα σε χειροδικίες και στο επίπεδο της πραγματικής κοινωνικής ή πολιτικής ζωής 100% σε δικαστικές αίθουσες για επίλυση των διαφορών (κάτι που, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε περίπτωση άρνησης απαντήσεως ή ενεργειών εκ μέρους της διαχείρισης, θα είναι η τελική κατάληξη).

Μετά σταμάτησα να ασχολούμαι για δύο λόγους: (α) βαρέθηκα, αφού εμφανώς η διαχείριση μεροληπτούσε αποφεύγοντας να τηρήσει τον κανονισμό και (β) το mail προς τη διαχείριση μου επέστρεφε πίσω τα mail που έστελνα (το είχαν καταργήσει; με είχαν κάνει block; δε γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει). Για την ακρίβεια ένα ακόμη mail ήταν να στείλω, δοκίμασα από 2-3 διαφορετικά σημεία μήπως είχε πρόβλημα το δίκτυο στο σπίτι, όλα επέστρεφαν πίσω, όποτε σταμάτησα να ασχολούμαι.

Ποιος λέει αρκούδες τώρα;

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 17 Σεπ 2014, 23:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
giannik1977 έγραψε:Ο χαρπιμονκ ειναι ο Ελβετος;;; :s_omg

Η Google (Analytics) μας λέει κιόλας πως μας παρακολουθεί αρκετά η Ελβετία, άρα είμαι σίγουρος πως μοναχός ή όχι, ο καλός μας Τρύφωνας, είναι κάπου εδώ...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#12026 Θα στείλω στον πιπίνο τον λογαριασμό επισκευής στο ροδάκι του mouse μου :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
drdino έγραψε:Θα στείλω στον πιπίνο τον λογαριασμό επισκευής στο ροδάκι του mouse μου :s_biggrin

Συγγνώμη για το μέγεθος (και δεν είναι όλα), ακόμη κι εγώ βαριέμαι να τα διαβάσω όλα αυτά. Ευτυχώς που ήταν ένα απλό copy-paste... Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ότι έπρεπε να χαρώ όταν με είπαν μ...α (A-Viper7 σε δημοσίευση που σβήστηκε) και γι' αυτό με διέγραψαν μαζί με τον υβριστή... έλεος...

Ή μήπως δε θυμόμαστε που έγραφε ο nonos ότι ήταν μαζεμένοι 4-5 φίλοι και έσπαγαν πλάκα μαζί μου και όταν τον δούλεψα λέγοντάς του ότι μάλλον με τους φίλους του το σηκώνει το χιτώνιο (τώρα που θα πάει φαντάρος ταιριάζει) αμέσως σοβάρεψαν τα πράγματα...

Ευχαριστώ.