Για καλο φακο ,καλυτερα να κοιταξω Persol?
<
vagmann έγραψε:Αγαπητε Μπαμπη-Χαραλαμπη-Otso,τα γυαλια ηλιου χωριζονται σε 4 κατηγοριες αναλογα με το ορατο φως που αφηνουν να περασει:
0: αφηνει 100%ορατο φως/τελειως διαφανος φακος
1: 80%
2-3: 43-18%
4:8% (πολυ σκουρα ακαταλληλα για οδηγηση/καταλληλα για ορειβασια-σκι)
Ολα τα γυαλια πρεπει να γραφουν επανω τους ή στα συνοδευτικα εγγραφα τους την κατηγορια τους που συνηθως ειναι 2-3.
Πχ τα γυαλια της Luxottica(rayban-oakley κλπ-κλπ)θα γραφουν ενα 3Ν ή 2Ν επανω στον αριστερο βραχιονα...Το οτι σε καποια επωνυμα γυαλια δεν το γραφει δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλα,ή οτι δεν πληρουν προδιαγραφες...
...και yes χαλκιδα rocks...
βαγγελη ευχαριστω
popolaros έγραψε:ενας καινουργιος ΥΠΕΡΟΧΟΣ κοσμος ...Πολύ όμορφα αλλά πολύ εύθραυστα μου μοιάζουν.... Είμαι βέβαια επηρεασμένος και από τον κλωτσιά που έφαγα χθες στα γυαλιά από την κόρη μου (της γαργάλαγα το άλλο πόδι).... και αν και μου καρφώθηκε το στηριγματάκι στη βάση της μύτης εκτός από το στράβωμα αυτού που το ξαναΐσιωσα με το χέρι δεν είχαμε άλλη ζημιά. Η γυναίκα μου που έχει τέτοια γυαλιά μόνο παράπονα είχε (ιδίως λόγω παιδιού που στα πιάνει τα τραβάει κλπ) και τώρα περιμένει τα επόμενά της, κοκάλινα.
fatal έγραψε:Τα persol μου (0649) επειδή τα φοράω αρκετά, έχει φύγει η γυαλάδα τους. Με τί μπορώ να τα γυαλίσω;
Καποιο παλιοι συνηθως οπτικοι,μπορουν να στα γυαλισουν με ειδικες βουρτσες (τροχους) και σαπουνια...Δεν ξερω αν θα βρεις ομως...
vagmann έγραψε:fatal έγραψε:Τα persol μου (0649) επειδή τα φοράω αρκετά, έχει φύγει η γυαλάδα τους. Με τί μπορώ να τα γυαλίσω;
Καποιο παλιοι συνηθως οπτικοι,μπορουν να στα γυαλισουν με ειδικες βουρτσες (τροχους) και σαπουνια...Δεν ξερω αν θα βρεις ομως...
Καμιά αλοιφή 3Μ για το αμάξι δεν κάνει ;
Πρεπει να βγουν οι φακοι,και βουρτσιστει με χαμηλη ταχυτητα,και ειδικο σαπουνι για πλαστικες παστες...
Μην δοκιμασεις κατι μονος σου,κανε μια ερωτηση σε καποιον καλο οπτικο στην περιοχη σου...
vagmann έγραψε:Δε νομιζω...
Πρεπει να βγουν οι φακοι,και βουρτσιστει με χαμηλη ταχυτητα,και ειδικο σαπουνι για πλαστικες παστες...
Μην δοκιμασεις κατι μονος σου,κανε μια ερωτηση σε καποιον καλο οπτικο στην περιοχη σου...
YΠάρχει καμιά φτηνιάρικη μάρκα σαν τα Polaroid, για να φοράω παραλία και για καμια τσάρκα;;