Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#119564 Postby IKE » Thu Jun 04, 2015 6:49 pm

by popolaros » Thu Jun 04, 2015 6:54 pm

5'
Άβαταρ μέλους
By skous
#119582 Tι ειπναι ακριβώς όμως;;;
111, 111s ή 111r?
Και τε χλμ πολύ λίγα φαίνονται, πάντως.

Μπορεί να είναι πεντακάθαρο, η περιγραφεί όμως είναι οτι να ναι (αερόσακοι χεχαχεχα) και δεν το βοηθάει
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#119583 ροβερ 160αρη κινητηρα πρεπει να εχει και τα 200 αλογα λογικα ειναι λαθος.
Άβαταρ μέλους
By popolaros

παλιό αλλα πολύ καλο βιντεο με πολυ πληροφορία μεσα του.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#122336 Γιατί επένδυση? έχει ήδη χάσει το 1/3ο της τιμής της από καινούρια. Θα μου πεις εδώ τα καγκουρεμένα (αλλά ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ) λιζάκια στην Ελλάδα τα πουλάνε 30-40χιλιάρικα (αν και δε βλέπω να τα αγοράζει κανείς).

Η 340R είναι άνετα το πιο ενδιαφέρον μοντέλο της Lotus εδώ και 40 χρόνια, ή σωστότερα, το μόνο ενδιαφέρον μοντέλο της Lotus εδώ και 40 χρόνια. Τώρα το γιατί ήταν περιορισμένης παραγωγής και ακριβότερο της Elise μόνο αυτοί που έριξαν τη Lotus στο βόθρο και τη χρεοκοπία το ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#122343 μπορει να εχασε μερος της αρχικης τιμης αλλα δεν θα πεσει πλεον περα απο αυτην.... μονο θα ανεβαινει και μακροχρονια σιγουρα θα παρει αξια.

στην ελλαδα, υπαρχουν λογικες τιμες (κατα καιρους εχω βαλει σε αυτο το θεμα) αλλα υπαρχουν και αλλοι απλα θετουν τις τιμες που τους λειπουν απο τις τσεπες τους.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#125420 Προχθες βγαινοντας απο σινεμα ηταν σε κατηφοριτσα ενα λιζακι λευκο. Δεν του εμπαινε η οπισθεν και περιμενε να ερθει ο μπροστινος να παρει το δικο του και ετσι να φυγει... Παραξενευτικα γιατι προσωπικα θα εσβηνα θα εβαζα την οπισθεν και μετα θα εβαζα μπρος... Υπαρχει κατι στραβο στη σκεψη μου??
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By IKE
#146112 Tsaoussis
Άβαταρ μέλους
By IKE
#152313 Ποιός θα αγοράσει το άσχημο αυτό κιτσαριό αντι της φθηνότερης και ελαφρύτερης Cayman GT4
Άβαταρ μέλους
By j.marr
IKE έγραψε:Ποιός θα αγοράσει το άσχημο αυτό κιτσαριό αντι της φθηνότερης και ελαφρύτερης Cayman GT4

Ο ψαγμένος, ο συμετοχικός, ο μανγκας ο πρόστυχας. Αυτός που το ξεζαντώνει στις στροφές.

Δεν είναι για σένα. :rtfm: