Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#107336 Ναι ρε συ δεν μιλάω για το συγκεκριμένο λάστιχο το οποίο φαίνεται ότι έχει δουλέψει και στο τέρμα.
Η ένσταση μου ήταν γενική για το ότι δεν γίνεται να το τερματίσεις σε δημόσιο δρόμο.

BTW τα Μ7 RR της Μetzeler είναι καταληκτικά ελαστικά, τουλάχιστον στους δρόμους εδώ που κρατάνε. Τα έχουμε βάλει 3 άτομα απο την παρέα μέχρι στιγμής και όλοι πίνουμε νερό στο όνομα τους, πολύ καλά και σε πίστα και στον δρόμο, και κρατάνε περισσότερο από Μ5 και Μ3 που βάζαμε πριν.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
D-Jet έγραψε:
red_monster έγραψε:D-jet

Την άδικης την μουλτι αν θαρρείς οτι ειναι μπαρμπαδοκατασκευή... Τουναντιον, ειναι εκπληκτικό allround 2τροχο... καμια σχέση με οποιοδήποτε μαστόδοντο της κατηγορίας πλην tiger. Δεν εχει την ομορφιά της Μότο γκουτσι, αλλα εχει εκπληκτικά γρήγορη γεωμετρία και πολύ, πολύ δύναμη.

Μπαρμπαδομοτοσυκλέτα, όχι μπαρμπαδοκατασκευή.
Το μηχανάκι γαμεί, είμαι απολύτως βέβαιος, απλά αυτή η κατηγορία απευθύνεται κυρίως σε μπαρμπάδες που τα έχουν (ποιος πιτσιρικάς έχει τα 20Κ άλλωστε ή αν τα έχει θα επιλέξει κάτι " all-around" και ¨άνετο").
Ο πατέρας σου έχει το 350, το μονοκύλινδρο?

Ναι :inlove:

Προς το παρόν είναι σε φάση rebuiltd :metalo:

Κάπου είχαν ανεβάσει κάτι φωτογραφίες :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Govus
D-Jet έγραψε:Εικόνα
http://scramblerducati.com/immagini/des ... -3_img.jpg
Εντάξει... το μηχανάκι έχει στενή και χαμηλή αρκετά σέλα, καρατιμόνα για λαβή και μοιάζει να είναι πανάλφρο σαν κατασκευή (δεν το σήκωσα κιόλας). Και φυσικά, σαν αερόψυκτο μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης! :inlove: :inlove:

192 κιλά "γεμάτο".

Προτιμώ το Urban Enduro (...) εμφανισιακά :oops:
Εικόνα

Και φυσικά στο ελλάντα ξεκινάει από 9000 €, ενώ στην Ιταλία από 8240 :shifty: ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#119460 Τις προηγούμενες ημέρες, είχα το πρώτο σοβαρό πρόβλημα στην Multi που την φόρτωσε σε οδική (εντάξει, αυτό έγινε και για πρακτικούς λόγους): η μίζα παρέδωσε πνεύμα και δεν έπαιρνε μπροστά. Με είχε προειδοποιήσει από καιρό, αλλά εγώ σαν καλός λακαμάς θεώρησα πως ήταν η μπαταρία, αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτή, αλλά η μίζα και τα καρβουνάκια της.
Δυσκολευόταν πολύ να πάρει μπροστά, αλλά τελικά έπαιρνε. Και όταν ήταν ζεστή (λόγω διαστολής υποθέτω, τα καρβουνάκια πατούσαν καλύτερα) έπαιρνε αμέσως.
Οπότε -εσφαλμένα- θεώρησα πως η μπαταρία ήταν και όταν φόρτιζε, έπαιρνε πιο εύκολα...
Μέχρι που κάποια στιγμή, αρνήθηκε να πάρει! :lol:
Ήρθε η οδική της Interamerican (δύο μηχανόβιοι, πολύ καλά παιδιά που το πάλεψαν αρκετά με τα battery boosters και στο τέλος βάλαμε μπροστά με... σπρώξιμο) και πήγα σπίτι. Την επόμενη μέρα, πάλι δεν έπαιρνε και πλέον η μίζα δεν γύριζε καν (ήταν και η προηγούμενη ταλαιπωρία...).
Ξανά οδική, φορτηγό αυτή τη φορά, φορτώθηκε και πήγε στο συνεργείο, όπου βγήκε η μίζα και αλλάχτηκαν καρβουνάκια, ρουλεμάν, μια τσιμούχα, ενώ μπήκαν και παχύτερα καλώδια 16άρι καρέ, ενώ φτιάχτηκε και χωριστό καλώδιο για την γείωση από την μπαταρία μέχρι την μίζα (και όχι μέσω του σασί).
Κόστος, 100€ με απόδειξη, ενώ παίρνει τώρα πανεύκολα και χωρίς κανένα ζόρι.
Η γριούλα φοβάμαι θα βγάζει που και που κανένα τέτοιο, τα 11 της χρόνια φαίνονται σιγά σιγά.
:s_empathy

ΥΓ: Τα παιδιά της οδικής έπαθαν πλάκα με την κατάσταση της μηχανής, καθώς και το βάρος της: αυτοί είχαν τα 650άρια Στρώματα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
KiloMeater έγραψε:Με σπρώξιμο (2α) δεν μπορούσες να την βάλεις μόνος σου μπροστά ;

Ναι αν έβρισκε ένα καλό γκρεμό, ίσως να'παιρνε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Με σπρώξιμο (2α) δεν μπορούσες να την βάλεις μόνος σου μπροστά ;

Ναι αν έβρισκε ένα καλό γκρεμό, ίσως να'παιρνε

Γιατί το λες αυτό? προχτές μπροστά στο μαγαζί μου ένα παλικάρι έμεινε από μίζα στο τιντιεμ. ανέβηκε επάνω έσπρωξα Εγώ και τσουπ πήρε μπρος με Δευτέρα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

Με 2α πρέπει να σπρώχνουν τρεις για να πάρει εμπρός! :lol:
Με 3η πήρε όταν με έσπρωξαν τα παιδιά της οδικής. Δεν σπάει καθόλου εύκολα η συμπίεση στο δικύλινδρο Ducati! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Γιατί το λες αυτό? προχτές μπροστά στο μαγαζί μου ένα παλικάρι έμεινε από μίζα στο τιντιεμ. ανέβηκε επάνω έσπρωξα Εγώ και τσουπ πήρε μπρος με Δευτέρα

Με δευτέρα είναι αρκετά δύσκολο, μάλλον 3η είχε βάλει. Δεν σπάει η συμπίεση στα δικύλινδρα εύκολα.

Offtopic: Με την αλλαγή του ταμπλό στο BMW όλα καλά ;;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:
bujinkan έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Με δευτέρα είναι αρκετά δύσκολο, μάλλον 3η είχε βάλει. Δεν σπάει η συμπίεση στα δικύλινδρα εύκολα.

Offtopic: Με την αλλαγή του ταμπλό στο BMW όλα καλά ;;

Δευτέρα είχε βάλει...
Ναι όλα καλά

Άβαταρ μέλους
By bill33
#119840 To Labretta club Hellas κάνει εκδρομή στην Πελοπόννησο ,πέτυχα δύο μέλη της στο Ναυπλιο σήμερα. https://www.facebook.com/home.php?sk=group_85415821634
Άβαταρ μέλους
By Govus
bill33 έγραψε:To Labretta club Hellas κάνει εκδρομή στην Πελοπόννησο ,πέτυχα δύο μέλη της στο Ναυπλιο σήμερα. https://www.facebook.com/home.php?sk=group_85415821634

Θυμάσαι το ψευδώνυμο του Νάσου (από τα βασικά μέλη του club) στο παλιό φόρουμ;;
Έχει χαθεί εντελώς αυτή η ψυχή (και δουλεύαμε και στην ίδια γειτονιά...) :hmmm: .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#122810 http://www.cnet.com/products/2016-honda-rc213v-s/

χωρίς seamless κιβώτιο, χωρίς πνευματικές βαλβίδες και με απόδοση χωρίς στο κιτ <160hp δεν μπορώ πω οτι τρελάθηκα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
red_monster έγραψε:http://www.cnet.com/products/2016-honda-rc213v-s/

χωρίς seamless κιβώτιο, χωρίς πνευματικές βαλβίδες και με απόδοση χωρίς στο κιτ <160hp δεν μπορώ πω οτι τρελάθηκα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βγάλει την μοτοσυκλέτα στα 156 άλογα και να δίνει κιτ που την πάει στα 215. Ειδικά όταν κοστίζει 188Κ€.
Βγάλτε την από την αρχή στα 200Κ€ και στα 215 άλογα να τελειώνουμε.