Γι αυτό θελω συντομα να εχω τον 20 f1.8 η 2.8, 35 f1.8 και 85 f1.8
Ο πρωτος παραειναι ακριβουλης ομως γι αυτό θα καθυστερήσει να μπει στο οπλοστασιο.
Αλλα απο την άλλη αληθεια είναι ότι δυσκολα μπορεις να δωσεις συμβουλη η να ακουσεις συμβουλη από αλλον γιατι διαφορετικες ανάγκες (κ διαφορετικο πορτοφολι) εχει ο καθενας διαφορετικα θα παει να ψωνισει. Γι αυτό αυτό που λεω στην αρχη μπορει απλα να είναι μπουρδα
Με τον 18-55 ειμαι παααρα πολυ ικανοποιημενος , 90% με αυτον τραβαω
(εχω και εναν tamron tele) . Ηθελα κατι να καλυπτει το 55-150, να ειναι μικρος και ελαφρυς, να εχει καλα οπτικα και αν ειναι δυνατον VR. Υποψην ο 55-200 που εβαλα παραπανω ειναι η νεα εκδοση (ΙΙ), εχει μεγαλες βελτιωσεις απο τον αρχικο 55-200 VR πχ σε οξυτητα κτλ.
mirage έγραψε:Kilo ο 18-140 που ειναι ολοκαινουργιος φακος ειναι αυτο που θες πιστευω
ναι ειναι πολυ ωραιος αυτος τον ειχα δει
αλλα μιας και ειχα το 18-55 ειπα να παρω τον αλλο
αμα δε με βολεψει τον αλλαζω, γινεται ευκολα εδω περα :-)
Τον 18-140 τον τεσταρα στο Βερολινο που ειχα μονο αυτον και πραγματικα με βολεψε απολυτα.
(είμαι λιγο υπερβολικος αλλα ηθελα να τονισω την διαφορα)Οσον αφορα τον 18-140, εγω τον 18-55, που τον αποκαλω τουριστικο φακο, τον χρησιμοποιω όταν βγαζω στον δρομο φωτος και τον χρησιμοποιω κυριως στα χαμηλα του. Γι αυτό πιστευω ότι ενας 20αρης θα με βολεψει. Η ενας 11-16 πχ κατι τετοιο αν και αυτός μπορεις να παραειναι wide.
trident1971 έγραψε:Morx έγραψε:MIXOStsi έγραψε:Την έχει πάρει φίλος απο foxoffer.
Αλλά κι αλλοί πιστεύω οτι είναι οκ. Και από Banggood έχω ψωνίσει...
Okeik... παω για το wifi Μονδελο.
Μια απορια μονο. Mε τα εξαρτηματα της SJ θα μπορεσω να τη στερεωσω μπροστα απο το πηγουνι ;;
Θελω να μην εξεχει στα πλαγια η απο πανω, αλλα να ειναι ειτε μπροστα απο τη μουρη του κρανος κατω απο τη ζελατινα ή κατω απο το πηγουνι μπροστα ακριβως απο το λαιμο μου.
Καποιο βιντεο εχει εντοπισει κανεις με οδηγιες για στερεωμα σε διαφορες μεριες;
ρε σορρυ που επεμβαινω αλλα μηπως να το ξανασκεφτεις?
μηχανακι σημαινει και τουμπες, δυο κατηγοριες αναβατων κλπ, θα βαλεις κατι σκληρο μπροστα στο λαιμο σου?
Δε θελω να ειμαι ο κακός μαντης, αλλα τι θα γινει σε μια στραβη?
Πραγματικα δεν εχω ιδεα. Παιζουν ρολο τοσα πολλα σε πετιπτωση ατυχηματος με μηχανη που ειναι δυσκολο να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα.
Φιλος μου περισυ, σε εξοδο στροφης του εκατσε Highsiding. Δεν τον πεταξε απο πανω της η μηχανη, αλλα τον εφερε σε ορθια θεση και πηρε αγκαλια μια μπαριερα. Το μοναδικο που επαθε ηταν βαθυ σκισιμο στη γαμπα και καμια 20αρια ραμματα... Απο τι;
Απο το μαρσπιε του συνεπιβατη. Αντε βγαλε ακρη!
Morx έγραψε:Πραγματικα δεν εχω ιδεα. Παιζουν ρολο τοσα πολλα σε πετιπτωση ατυχηματος με μηχανη που ειναι δυσκολο να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα.
Φιλος μου περισυ, σε εξοδο στροφης του εκατσε Highsiding. Δεν τον πεταξε απο πανω της η μηχανη, αλλα τον εφερε σε ορθια θεση και πηρε αγκαλια μια μπαριερα. Το μοναδικο που επαθε ηταν βαθυ σκισιμο στη γαμπα και καμια 20αρια ραμματα... Απο τι;
Απο το μαρσπιε του συνεπιβατη. Αντε βγαλε ακρη!
Η ιδεα ηταν "μην παμε γυρευοντας". Ουτε στο κρανος μου φαινεται καλη ιδεα.Αν ειχα μηχανη θα την εβαζα πανω στη μηχανη.
Εννοειται δεν οδηγω μηχανη κλπ. Εσεις ξερετε καλυτερα.
KiloMeater έγραψε:Ωπα σας μπέρδεψα.. Δε λέω τον κιτ 18-55 αλλά έναν sigma 2.8f , 17-50, τον κιτ δεν τον έχω καν. Τον sigma έχω συνέχεια πάνω στην μηχανή και είπα να συμπληρώσω σε μεγαλύτερα mm
Ηταν μια μικρη λεπτομερεια που επρεπε ν αναφερεις θαρρω χαχα