Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#115889 ok I see your point people :lol:

Δεν το έγραψα για να πω ότι κάτι αγόρασα από το dx και μπράβο μου :lol: , αλλά γιατί τόσες μέρες έχει κολλήσει στο processing :oops:

Geo f1 έγραψε:τι αγορασες?

Κάτι timers για την καφετιέρα, σκέφτομαι να υλοποιήσω ένα mod
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#118947 Περιμένω ένα δεματάκι από Κίνα το οποίο βάσει tracking ,σήμερα έφτασε Ελλάδα ''ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ''.
Είναι αρκετά χαμηλής αξίας άρα 99% δε θ αργήσει στο τελωνείο,γενικά εμπειρικα μετα το αεροδρόμιο πόσες περίπου μέρες κάνει μέχρι να το χω στα χέρια μου?
Θέλω να πιστεύω Παρασκευή θα παραλάβω στη Λάρισα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
socratesn έγραψε:Περιμένω ένα δεματάκι από Κίνα το οποίο βάσει tracking ,σήμερα έφτασε Ελλάδα ''ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ''.
Είναι αρκετά χαμηλής αξίας άρα 99% δε θ αργήσει στο τελωνείο,γενικά εμπειρικα μετα το αεροδρόμιο πόσες περίπου μέρες κάνει μέχρι να το χω στα χέρια μου?
Θέλω να πιστεύω Παρασκευή θα παραλάβω στη Λάρισα. :hmmm:

Μπορεί και ναι μπορεί και σε 10 μερες μπορεί και σε 20 μερες.Ανάλογα ποσο γρηγορα θα το διώξουν απο το τελωνείο.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#118954 Αυτο φοβαμαι..Μη μπλεξει στο τελωνειο χωρις λογο.

Το να μη περασει καν τη διαδικασια δε παιζει ?
Μιλαμε για αξια $15

<
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#118956 Λογικα αρχες (με μεσα) τις άλλης θα έρθει ειδοποίηση!
Άβαταρ μέλους
By bill33
socratesn έγραψε:Αυτο φοβαμαι..Μη μπλεξει στο τελωνειο χωρις λογο.

Το να μη περασει καν τη διαδικασια δε παιζει ?
Μιλαμε για αξια $15

<
Τελωνείο περνάει και ας μην του βαλουν κάποια χρεώση.Απλά μπορεί να μείνει ο σακος απείραχτος χωρίς λόγο,στο myphone είχε γίνει θεμα με ξεχασμενους σακους που εν τέλη έκαναν ενα μηνα να παραδοθουν.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#118999 Update στο Tracking
''ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2015 15:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)''

Τι μας λεει αυτο για το τελωνειο?Υποθετω περασε κανονικα και τωρα φευγει απο το αεροδρομιο να διανεμηθει στα καταλληλα καταστηματα?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#119002 Ναι το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο, αν μπήκε ή όχι φόρος θα το μάθεις όταν έρθει το ειδοποιητήριο. Σε 1-2 μέρες θα το δεις....
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#119004 Οχι δε με αγχωνει ο φορος,να φτασει συντομα με νοιαζει γ αυτο ρωταω.Δε παιζει με τιποτα (οσο γινεται να μαι απολυτος τελος παντων) να πληρωσω τελωνειο γιατι το αντικειμενο ειναι οντως χαμηλης αξιας.
Ευχαριστω και τους 2 :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
#119333 Ερώτηση: θέλω να αγοράσω κάτι εκτός ebay (για να μειωθεί το κόστος). Αν η πληρωμή γίνει με paypal, προστατεύομαι εγώ ως αγοραστής σε περίπτωση που δεν έρθει το αντικείμενο ή έρθει λάθος ή χαλασμένο, κλπ; :hmmm: :help:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
xenos έγραψε:Ερώτηση: θέλω να αγοράσω κάτι εκτός ebay (για να μειωθεί το κόστος). Αν η πληρωμή γίνει με paypal, προστατεύομαι εγώ ως αγοραστής σε περίπτωση που δεν έρθει το αντικείμενο ή έρθει λάθος ή χαλασμένο, κλπ; :hmmm: :help:

Ναι, το Paypal από μόνο του σε προστατεύει, γι'αυτό και αρχικά ήταν προτιμότερη μέθοδος και στην πορεία το αγόρασε το eBay. Τώρα βέβαια ξαναχωρίζουν, αλλά για άλλους λόγους.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#119343 οκ, θενκς. Δλδ κάνω κατευθείαν πληρωμή με βάση το account του πωλητή και μετά περιμένω; Επίσης για τι χρονικό διάστημα με καλύπτει; :hmmm: