Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#114578 εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις δυο, κατω απο 550 ευρω, 200Hz και καλη αποδοση σε gaming
βλεπει κανεις κανα φαουλ?

Sony BRAVIA KDL-48W605 122 cm (48 inch) LED backlight TVs (Full HD, Motionflow XR 200Hz, WLAN, Smart TV, DVB-T / C / S2) black [Energy class A ++]
http://www.amazon.de/dp/B00I3WQPI8/ref= ... DD5F&psc=1

Samsung UE48H6270 121 cm (48 inches) 3D LED-backlit TV (Full HD, 200Hz CMR, DVB-T / C / S2, CI +, Wi-Fi, Smart TV) black / silver [Energy Class A +++]
http://www.amazon.de/dp/B00IVX814K/ref= ... 9R2M&psc=1
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#114591 Ρε kilomeater τι είπαμε ότι αν δεν είναι 3D τα HZ είναι 50; :lol:

Όχι στην sony λοιπόν, καλύτερα την samsung.

ΥΓ: Ελπίζω να έχεις κάνει κάποια βόλτα από μαγαζί για να τις δείς να παίζουν πρώτα.
Άβαταρ μέλους
By Jimvar
#118759 Μια ερώτηση καθότι άσχετος: 37άρα Sony Bravia 4-5 ετών, σχεδόν αχρησιμοποίητη καθώς την έχω στο χωριό, πήγα σήμερα να την ανοίξω και δεν άνοιγε. Αναβοσβήνει συνέχεια το κόκκινο λαμπάκι της αναμονής. Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μπορεί ξέρω γω να θέλει κάποιου είδους reset; Το μόνο που ξέρω είναι ότι χτες έβρεχε (όχι μπουμπουνητά κ.λπ) και κόπηκε το ρεύμα για 5 λεπτά. Της έχω όμως πολύπριζο-υποτίθεται- ασφαλείας
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KiloMeater έγραψε:εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις δυο, κατω απο 550 ευρω, 200Hz και καλη αποδοση σε gaming
βλεπει κανεις κανα φαουλ?

Sony BRAVIA KDL-48W605 122 cm (48 inch) LED backlight TVs (Full HD, Motionflow XR 200Hz, WLAN, Smart TV, DVB-T / C / S2) black [Energy class A ++]
http://www.amazon.de/dp/B00I3WQPI8/ref= ... DD5F&psc=1

Samsung UE48H6270 121 cm (48 inches) 3D LED-backlit TV (Full HD, 200Hz CMR, DVB-T / C / S2, CI +, Wi-Fi, Smart TV) black / silver [Energy Class A +++]
http://www.amazon.de/dp/B00IVX814K/ref= ... 9R2M&psc=1

-Τα ΗΖ δεν είναι πραγματικά 200, αλλά "σαν" 200, γιατί ακόμη και στην Samsung είναι CMR.
-Την κατανάλωση μην την σκέφτεσαι τόσο, γιατί οι τηλεοράσεις LED έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, οπότε μην δίνεις σημασία στο Energy Class.
-Αν την προορίζεις για Gaming καλύτερα να δεις κάτι καλύτερο, έστω και με λιγότερες Smart λειτουργίες (οι οποίες σε όλες ΔΕΝ δουλεύουν καλά ακόμη).
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
elteo έγραψε:Μια μλκία είναι. Εμένα με κουράζει.

+1. Ποτέ δεν μου ενθουσίασε. Ειδικά για τους μύωπες σαν και μένα που χρειάζονται διπλά γυαλιά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#119884 Ότι κουράζει, ισχύει. Ότι επίσης το κανονικό 3D (όχι η απλή 3Dτοποίηση) είναι μέγιστο εφέ και γκ@#$λα να το βλέπεις, επίσης ισχύει. Απλώς δεν αξίζει να πληρώνεις 10-20% παραπάνω από την αντίστοιχη απλή τηλεόραση, αν δεν σκοπεύεις να κάνεις "απόσβεση" με 3D ταινίες (από BD, γιατί αν περιμένεις π.χ. το 3D της Nova, σώθηκες :roll: )
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#119908 Εκεί που θα δεις καλύτερο 3D βέβαια είναι σε παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
#144500 Επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το άθλημα, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με πηγή αναπαραγωγής DVD 3d, μιας και μου έκαναν δώρο μια τηλεόραση Sony 3d. H αλήθεια είναι ότι δεν μ'ενδιαφέρουν οι 3διάστατες ταινίες, αλλά θέλει η συμβία, οπότε πάω πάσο.....
Επίσης για σύνδεση Η/Υ με την τηλεόραση απαιτείται κάποιο εξάρτημα;
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
Alessismore έγραψε:Επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το άθλημα, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με πηγή αναπαραγωγής DVD 3d, μιας και μου έκαναν δώρο μια τηλεόραση Sony 3d. H αλήθεια είναι ότι δεν μ'ενδιαφέρουν οι 3διάστατες ταινίες, αλλά θέλει η συμβία, οπότε πάω πάσο.....

Επειδή μάλλον έγραψα σε λάθος θέμα, παρακαλούνται οι μοντς να το μεταφέρουν στο σωστό!
Άβαταρ μέλους
By Chris
Alessismore έγραψε:Επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το άθλημα, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με πηγή αναπαραγωγής DVD 3d, μιας και μου έκαναν δώρο μια τηλεόραση Sony 3d. H αλήθεια είναι ότι δεν μ'ενδιαφέρουν οι 3διάστατες ταινίες, αλλά θέλει η συμβία, οπότε πάω πάσο.....

Καινούρια τβ σου έκαναν δώρο, σωστά? 99,99% θα έχει hdmi και dvi θύρες, οπότε συνδέεται κατευθείαν στην κάρτα γραφικών σου.

Ψάχνεις και άλλη πηγή λοιπόν για 3δ ταινίες? Ένας Η/Υ με μια καλή κάρτα γραφικών θα σε καλύψει σίγουρα
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Alessismore έγραψε:

Επειδή μάλλον έγραψα σε λάθος θέμα, παρακαλούνται οι μοντς να το μεταφέρουν στο σωστό!

Καλά το έγραψες!
Στο σωστό θέμα.

Λογικά θες BlueRay/3D player για να παίξεις απευθείας τα δισκάκια από το βίντεο κλαμπ και για τη σύνδεση με τον υπολογιστή καλώδιο HDMI και κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει 3D, αλλιώς θα παίζει σε 1080

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By GTS

Και για Η/Υ και για DVD player θελεις το ιδιο HDMI καλωδιο. Προσωπικα δεν βολευτικα με συνδεση υπολογιστη σε τηλεοραση λογω της φασαριας και του θορυβου. Μου εκανε και ζημια στην τηλεοραση πριν εναν χρονο. Αν εχεις προσβαση σε δισκακια τοτε παρε ενα DVd player Sony, παιζει αψογα Blue Rays χωρις να ενοχλει το μεγεθος και ο θορυβος (βασικα ειναι αθορυβο και πολυ μικρο). Πραγματικα θα προτιμουσα να καιω δισκακια με ταινιες παρα να συνδεω ακομα και λαπτοπ σε τηλεοραση. Κατι που δεν εχω δοκιμασει ειανι λυσεις τυπου Apple Tv αλλα επηδει δεν ειμαι οπαδος του streaming δεν με ενδιαφερει.
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
#144509 Αν εννοείτε να παίζω ταινίες στο DVD player του Η/Υ και να τις βλέπω στην Τιβί, ΟΚ! Αν όμως πρέπει να κατεβάσω ταινίες από κάπου, τότε δηλώνω πανάσχετος με το θέμα :lipsealed:
Ναι, μιλάω για αναπαραγωγή δισκακίων, οπότε μάλλον ξεχωριστό DVD player θα χρειαστώ...
Σε αυτήν την περίπτωση θα ΄θελα να μου προτείνατε κάποια συσκευή καλή από άποψη αξιοπιστίας και συνεργασίας με την Sony TV μου.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση :s_bye