Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
trident1971 έγραψε:Γαλλοφιλοι,
"παροπλισμενο" για ~2 ετη Peugeot 406 1.8 με καμμια 230Κ χλμ (ισως και παραπανω) θα ξαναβγει στο δρομο για σπιτι-δουλεια καιαλλες εργασις.

Τι πρεπει να προσεχτει?

Υπαρχει κανα πινακακι συντηρησης? (τι αλλαζουμε και ποτε)
Βρηκα ενα Haynes manual στο Ιντερνετ, ειπα λογικα θα ξερετε παραπανω πραγματα.

Καλοτάξιδο. :shifty: Πόσο πλήρωσες;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
elteo έγραψε:
trident1971 έγραψε:Γαλλοφιλοι,
"παροπλισμενο" για ~2 ετη Peugeot 406 1.8 με καμμια 230Κ χλμ (ισως και παραπανω) θα ξαναβγει στο δρομο για σπιτι-δουλεια καιαλλες εργασις.

Τι πρεπει να προσεχτει?

Υπαρχει κανα πινακακι συντηρησης? (τι αλλαζουμε και ποτε)
Βρηκα ενα Haynes manual στο Ιντερνετ, ειπα λογικα θα ξερετε παραπανω πραγματα.

Καλοτάξιδο. :shifty: Πόσο πλήρωσες;

http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=77&t=106&start=285#p118617 :s_yes
Άβαταρ μέλους
By mirage
#118722 Του ποτε ειναι;
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#118746 H Peugeot, γιορταζοντας τα 30 χρονια απο την κατακτηση του παγκοσμιου πρωταθληματος Ραλλυ με το 205Τ16, μεταξυ αλλων, αναμενεται να παρουσιασει στο φετινο Goodwood Festival of Speed στις 25 Ιουνιου, το 308 GTI, με τον 1,600αρη κινητηρα 270 ιππων, προερχομενο απο το RCZ-R:

http://www.autocar.co.uk/car-news/motor ... wood-debut

...εαν φοραει και το μπλοκε διαφορικο που ηδη ειναι στανταρ με τον κινητηρα αυτο, στο RCZ-R, αναμενεται να αποτελεσει σοβαροτατο ανταγωνιστη,αναμεσα στα Seat Leon Cupra, Honda Civic Type R, Renault Megane RS Trophy, και το αναμενομενο επετειακο Golf GTI clubsport 265...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:Του ποτε ειναι;

Ειναι του 2000 αν θυμαμαι καλα.

drdino έγραψε:http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp

To sedre einai ta sxediagrammata.

αυτο ειναι σε dvd, υποθετω service manuals κλπ. μεχρι μια χρονια
Χρησιμο φαινεται, θα το δω, αν ειναι για πολυ μεγαλα παιδια θα το αφησω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#127082 Παίδες, να ρωτήσω λίγο το κατιτίς μου...

Σε 308 gt THP 175 (μοντέλο 2008-2014, όπως αυτό) απενεργοποιείται τελείως το ESP;;;; Ή η γνωστή παπαριά μέχρι τα 50χαω;;;; Τα ιντερνέτς που έψαξα λίγο ήταν inconclusive... Έχω την εντύπωση πως η απάντηση είναι πως απενεργοποιείται πλήρως σε αυτή την έκδοση και μέχρι τα 50χαω στις μικρότερες), αλλά έχω δίκιο;;;; :hmmm:

Merci εκ των προτέρων! :s_smile
Άβαταρ μέλους
By drdino
#127087 Νομίζω πως ξαναμπαίνει, μόνο στα 200άρια, σαν το δικό μου, βγαίνει μόνιμα (μαζί με το brake assist και το άναμμα των αλαρμ). Έχεις vin;

Πάντα υπάρχει πατέντα για να το βγάζεις εκτός μόνιμα, την έχουν κάνει πολλοί στο psclub.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Νομίζω πως ξαναμπαίνει, μόνο στα 200άρια, σαν το δικό μου, βγαίνει μόνιμα (μαζί με το brake assist και το άναμμα των αλαρμ). Έχεις vin;

Πάντα υπάρχει πατέντα για να το βγάζεις εκτός μόνιμα, την έχουν κάνει πολλοί στο psclub.

Όχι ρε τι vin... Κουβέντα επιπέδου που κάναμε χθες στη δουλειά... Απλά εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Δηλαδή (πέρα από την πατέντα) υπάρχουν παρτίδες που βγαίνει μόνιμα και άλλες που δεν βγαίνει;;;; :hmmm:

Ευχαριστώ πάρα πολύ! :s_thumbsup Απολύτως άμεσως εξυπηρέτησις! :s_yes :s_thumbsup

Όλα καλά στα ξένα;;;; :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#127326 Δεν είναι θέμα παρτίδας, είναι θέμα έκδοσης. Δεν θυμάμαι 100% για το 175αρι, μπορεί και σε αυτό να έβγαινε πλήρως. Απλά, όπως και στο 207 (rallye/gt vs RC) έτσι κι εδώ η Peugeot θεωρεί πως αν πάρεις τις πιο γρήγορες εκδόσεις, το ψάχνεις πιο πολύ άρα σου δίνει αυτή την δυνατότητα.

Όλα καλά :D
Άβαταρ μέλους
By markvag
#127348 Ευχαριστώ και πάλι!!!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#127864 Απ ότι έχω καταλάβει πάντως το ESP δεν είναι τόσο ''επιθετικό'' στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (τουλάχιστον στο diesel).
Άβαταρ μέλους
By Chris
#127869 Εγώ πιστεύω πως απλά κοιμάται, 2-3 φορές που έχω πιέσει επίτηδες ώστε να επέμβει, το αυτοκίνητο έχασε πρόσφυση, την ξαναβρήκε και μετά το ένιωσα να επεμβαίνει και είδα το λαμπάκι να ανάβει