D-Jet έγραψε:Από after sales στη σκόννντα είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τη Βιαμάρ σε αντίθεση με τη Κοσμοκαρ (αν και πελάτης τους χρόοοονια). Δεν είχα ποτέ γκρίνιες με εγγυήσεις και αντικαταστάσεις (και στην επέκταση) με τη Φάβα μου ενώ αν μένεις Αθήνα και προς το νότο υπάρχουν και δύο πολύ καλά συνεργεία που δουλεύουν και Σάββατο χωρίς ραντεβού. Φυσικά, είναι ακριβά για μετά το τέλος της εγγύησης αλλά μάλλον πιο φτηνά από το υπόλοιπο γκρουπ (έρχονται πολλά VW πενταετίας+ πχ). Μέχρι στιγμής αυτά...Το shittygo δεν ξέρω τι αξίζει σαν αμάξι. Σούπερ ντενεκές μου φαίνεται...
Ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο περίμενα από απαντήσεις
Γιατί με τους άλλους φορουμίτες που μίλησα, αυτή τη "διαμάχη" είχαμε: εγώ να υποστηρίζω ότι σου πιάνουν τον κώλο κι αυτοί να ισχυρίζονται το αντίθετο. Αν οι τιμές after sales είναι λογικές, να πάω να το δω. Εγγύηση δίνουν (λέει) 4 χρόνια και δεν χρεώνουν έξτρα το αυτόματο κιβώτιο (να αξίζει τον κόπο άραγε;)
Σε αυτήν την κατηγορία πάντως όλα ντενεκέδες είναι. Εξάλλου δεν προκειται να βγάλω γούστα με αυτό το αυτοκινητάκι. Εδώ δεν βγάζω με το μεγάλο που τάχαμου έχει και πολύ καλύτερες προδιαγραφές.
Στα νότια μένω

)