Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
D-Jet έγραψε:Από after sales στη σκόννντα είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τη Βιαμάρ σε αντίθεση με τη Κοσμοκαρ (αν και πελάτης τους χρόοοονια). Δεν είχα ποτέ γκρίνιες με εγγυήσεις και αντικαταστάσεις (και στην επέκταση) με τη Φάβα μου ενώ αν μένεις Αθήνα και προς το νότο υπάρχουν και δύο πολύ καλά συνεργεία που δουλεύουν και Σάββατο χωρίς ραντεβού. Φυσικά, είναι ακριβά για μετά το τέλος της εγγύησης αλλά μάλλον πιο φτηνά από το υπόλοιπο γκρουπ (έρχονται πολλά VW πενταετίας+ πχ). Μέχρι στιγμής αυτά...Το shittygo δεν ξέρω τι αξίζει σαν αμάξι. Σούπερ ντενεκές μου φαίνεται...

Ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο περίμενα από απαντήσεις :)
Γιατί με τους άλλους φορουμίτες που μίλησα, αυτή τη "διαμάχη" είχαμε: εγώ να υποστηρίζω ότι σου πιάνουν τον κώλο κι αυτοί να ισχυρίζονται το αντίθετο. Αν οι τιμές after sales είναι λογικές, να πάω να το δω. Εγγύηση δίνουν (λέει) 4 χρόνια και δεν χρεώνουν έξτρα το αυτόματο κιβώτιο (να αξίζει τον κόπο άραγε;)
Σε αυτήν την κατηγορία πάντως όλα ντενεκέδες είναι. Εξάλλου δεν προκειται να βγάλω γούστα με αυτό το αυτοκινητάκι. Εδώ δεν βγάζω με το μεγάλο που τάχαμου έχει και πολύ καλύτερες προδιαγραφές.
Στα νότια μένω :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Asimov έγραψε:Το picanto δεν έχει νόημα να το δούμε, γιατί το αδερφάκι του (i10) είναι καλύτερο σε όλα

Μάλλον το αντίστροφο ισχύει, αλλά whatever floats your boat.

Asimov έγραψε:Το Twingo πως διάολο θα την παλεύει με όλα τα βάρη να έχουν μεταφερθεί πίσω Φοβάμαι δλδ ότι θα είναι πολύ εξωτικό για να το χειριστεί Ή λες θα τα έχουν λύσει αυτά τα ζητήματα; Δεν ξέρω, το φοβάμαι λίγο.

Από ότι λένε είναι φουλ υποστροφικό και βαρετά ασφαλές. Δεν είναι δηλαδή 911 στυλ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#118553 Προσωπικά θα τσέκαρα το μτχ Yaris του ποπολάρου ή θα έδινα κάτι παραπάνω για καινούριο Panda diesel.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#118571 Μετάχειρο αποκλείεται για πολλούς λόγους και ειδικά μετάχειρο 3ετιας με 10.000 (!) ευρώ και άγνωστα πραγματικά χιλιόμετρα και ιστορικό από έμπορο. Εξάλλου οι επιπλέον χώροι μου είναι αδιάφοροι και το επιπλέον βάρος θα είναι μόνο έξοδα λόγω αυξημένης κατανάλωσης.
Για μετάχειρο θα έδινα 4-5 χιλιάρικα το πολύ και μόνο από ιδιώτη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#118574 Δεν έχεις και φοβερό άδικο για το μτχ.
Στο δίλημμα σου πάντως θα άλλαζα κι εγώ το i10 με το Picanto.
i20 έχω οδηγήσει και μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικό (οπότε φαντάζομαι ότι το i10 δεν θα είναι χρέπι τύπου Atos) αλλά με το Picanto είχα πάθει πλάκα από αμιγώς οδηγική άποψη. :dizzy:

Πχ στο index Kikizas τερματίζει για την κατηγορία του.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#118575 Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το νέο twingo είναι οτι είναι σαφέστατα χειρότερο από ότι μαρτυρά το βαρύ όνομά του...
+ τρομερά επιρρεπής σε πλευρικούς ανέμους (δεν το έχω οδηγήσει, αλλά εκεί συγκλίνουν οι περισσότεροι δοκιμαστές :shifty: )
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τα ακριβά ανταλλακτικά του, δεν...

Από τους κουβάδες που αναφέρεις την καλύτερη σχέση εμφανίζει ο πάνταρος...

Υπάρχει στο car ypsilon πετρέλαιο σαν καινούργιο (το είδα από κοντά) στα 10.500 με λιγότερα από 20κ km...
+1 στα σχόλια του ποπ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#118579 Καινούριο και diesel.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5456449/

Το συγκεκριμένο είναι Maserati μπροστά στις αρχικές σου επιλογές Asimov. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#118595 Ωραίο και με καλό εξοπλισμό το συγκεκριμένο, αλλά δυστυχώς αρκετά πάνω από το μπάτζετ.

Παίδες με 10 χιλιάρικα πήρε φορουμίτης μετάχειρο C5 με υδροπνευματικές κλπ, πενταετίας, αν θυμάμαι καλά. Αμαρτία να τα δώσει κάποιος για supermini τριετίας (για τις τιμές των μετάχειρων αυτό)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#118602 Κάνε μια βόλτα μήπως το χιλιάρικο πάει περίπατο.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#118631 Μεταξυ των δυο i10 με τον 1,2 που εχει και καδενα, αλλα σε αυτα τα λεφτα αξιζει να δεις το swift, με 10+ κατι ψιλα παιρνεις τη βασικη 5θυρη που ειναι μια χαρα απο εξοπλισμο κι εχει εξαιρετικο crash test (94%).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#118645 Το 5θ swift έχει 11,5 χιλιάρικα περίπου.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#118656 Αν ειναι ετσι οντως βγαινει αρκετα παραπανω, αρχες του χρονου παντως θυμαμαι να το δινουν κατω απο 11.. αξιζει κατ'εμε τα παραπανω χρηματα αλλα δεν εχει να κανει με το θεμα. i 10 απο εμενα, καλη επιλογη!