Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#115337 Έτσι όπως ήταν η κατάσταση δεν χωρούσα να βγω από πουθενά. Μόνο από το παράθυρο του οδηγού υπήρχε περίπτωση να βγω, αλλά πάλι θα έπρεπε να πατήσω πάνω στο αυτοκίνητο για να βγω μπροστά. Έσπρωξα, όμως, από το παράθυρο την παλέτα, αλλά έπεσε πάλι, οπότε λέω: ή το κάνεις τώρα ή ποτέ και κάρφωσα την όπισθεν. Η γυναίκα με ρώτησε μετά, όταν της έλεγα την ιστορία, αν λιποθύμησα ή αν έπαθα εγκεφαλικό εκείνη την ώρα, αφού γνωρίζει ότι έχω ένα θέμα με γρατζουνιές, χτυπήματα, ακαταστασίες, βρωμιές κτλ. Πιστεύω ότι μετά από 2-3 εφαρμογές της αλοιφής θα μείνει ελάχιστο, οπότε, ίσως, να γλιτώσω και το βάψιμο. Για αυτό, όμως, θα αφήσω τον χρόνο να μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#116824 Εικόνα

Το δικό μου και το citroen από πίσω ήταν ακριβώς έτσι όταν ήρθε και "πάρκαρε" το κόκκινο.

Που να κάνεις όμως τώρα όπισθεν για να το βάλεις μέσα; Αφού είναι 100% βέβαιο ότι κανένας δεν θα σε γράψει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#116858 Βαμμένη πόρτα βλέπω. Τελικά ίσως καλύτερα που δεν προσπάθησε...
Άσχετο, ωραία smartοθέση μπροστά.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Serf

Πέρα από το προφανές "κάφρικο" του οδηγού και τη συμπεριφορά για πολλές μπουνιές, ποια η άποψή σας για το γεγονός που - υποτίθεται* ότι - τον εξόργισε; Δρόμος με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και τέσσερα ποδήλατα στη σειρά που καθυστερούν την κίνηση των αυτοκινήτων δεδομένης της ύπαρξης ποδηλατολωρίδας ακριβώς δίπλα...

*: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος πραγματικά βγήκε εκτός εαυτού για το λόγο που βλέπουμε χωρίς κάτι να έχει προηγηθεί είτε μεταξύ τους είτε όχι.

Και το σχετικό άρθρο: http://news247.gr/eidiseis/auto/odhgos-se-podhlath-den-se-skotwnw-giati-exei-martyres-edw.3504016.html
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#118493 Από την στιγμή που υπήρχε ποδηλατολωρίδα ακριβώς δίπλα, δεν είχαν καμία δικαιολογία να βρίσκονται στον δρόμο δυσχεραίνοντας την κίνηση των αυτοκινήτων.

Η αντίδραση του οδηγού βέβαια μάλλον αποκαλύπτει ψυχασθένεια.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#118495 Το κίτρινο αμάξι πάντως δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και πέρασε κανονικά. Οι τύποι έχουν βγει για με τις κούρσες για χιλιόμετρα και όχι για να πάνε βόλτα ή στη δουλειά. Αφού τους επιτρέπεται να είναι στον δρόμο, καλώς ήταν. Ο ψυχάκιας προφανώς έχει θέματα και δημιούργησε τον πανικό αυτό. Φαντάζεστε να έτρεχαν με τις κούρσες (κολάν/κράνη/κτλ) στη bike lane?

Τόσα χρόνια στην Αγγλία, δεν δημιούργησα, ούτε μου δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν ποδηλατούσα, είτε σε bike lane είτε στον δρόμο. Μαλάκες υπάρχουν παντού, είτε μηχανοκίνητοι είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Serf έγραψε:

Πέρα από το προφανές "κάφρικο" του οδηγού και τη συμπεριφορά για πολλές μπουνιές, ποια η άποψή σας για το γεγονός που - υποτίθεται* ότι - τον εξόργισε; Δρόμος με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και τέσσερα ποδήλατα στη σειρά που καθυστερούν την κίνηση των αυτοκινήτων δεδομένης της ύπαρξης ποδηλατολωρίδας ακριβώς δίπλα...

*: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος πραγματικά βγήκε εκτός εαυτού για το λόγο που βλέπουμε χωρίς κάτι να έχει προηγηθεί είτε μεταξύ τους είτε όχι.

Και το σχετικό άρθρο: http://news247.gr/eidiseis/auto/odhgos-se-podhlath-den-se-skotwnw-giati-exei-martyres-edw.3504016.html

Η ιστορία με τα ποδήλατα σε δρόμους που απαγορεύεται να κινούνται έχει πάψει προ πολλού να είναι έστω χιουμοριστική.
Βγαίνει ο κάθε μουνίδης στη Μεσογείων να κάνει το χαβαλέ του αγνοώντας ότι αν φάει σαβούρα ή του φύγει λίγο αριστερά για να αποφύγει καμιά αποχέτευση-τάφρο και τον χτυπήσει αυτοκίνητο, θα τον πληρώνουν για άνθρωπο.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#118508 Κουβέντα που έχει γίνει πολλάκις... Ο |λογοκρισία|, είτε οδηγεί ποδήλατο, skateboard, αυτοκίνητο, μηχανή, αεροπλάνο, μαλακισμένα θα φερθεί. Ο μάγκας ποδηλάτης, μεταμορφώνεται σε μάγκα χερά όταν αρπάζει το τιμόνι του αυτοκινήτου του και τούμπαλιν. Μη το ψάχνετε...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#118511 http://www.snowguide.gr/mountain-bike/i ... -podilatou

Το κεφάλαιο ποδήλατο είναι μια ακόμα ένδειξη της πιθηκίασης από την οποία πάσχουμε σαν λαός.

+1 στον Dodger
Άβαταρ μέλους
By g8777
#118526 Σκηνικό πριν μια βδομάδα:

2 ποδηλάτες πλάι πλάι έχουν κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας σε επαρχιακο δρόμο.
Ζμπουτσατς για το τι γίνεται πισω τους.
Σ' αυτή την περίπτωση πως αντιδρας ΧΛ;
Να τονίσω ότι παρόμοιες συμπεριφορές τείνουν να γίνουν ο κανόνας.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#118533 Φλώροι Αγγλοι, μπουρου μπουρου αλλα ουτε ενα μπουκέτο! Πππφφφ!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
GeorgT έγραψε:Φλώροι Αγγλοι, μπουρου μπουρου αλλα ουτε ενα μπουκέτο! Πππφφφ!

Λίγους μήνες μετά στο δικαστήριο:
"Σας παρακαλώ ήταν ένα λάθος, μην προχωρήσετε τη μήνυση και μείνω με τη στάμπα λες και είμαι μαφιόζος ενώ είμαι σκέτο |λογοκρισία|".

+ μετρητούλι

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
According to a comment below the uploaded video on YouTube, the driver was fined under a public order offence.

g8777 έγραψε:2 ποδηλάτες πλάι πλάι έχουν κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας σε επαρχιακο δρόμο.
Ζμπουτσατς για το τι γίνεται πισω τους.
Σ' αυτή την περίπτωση πως αντιδρας ΧΛ;

Γιατί ρωτάς εμένα; Κάνε ότι σε φωτίσει.
Τελευταία επεξεργασία από Χρήστος Λάππας και 02 Ιουν 2015, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
EDDIE_147 έγραψε:
GeorgT έγραψε:Φλώροι Αγγλοι, μπουρου μπουρου αλλα ουτε ενα μπουκέτο! Πππφφφ!

Λίγους μήνες μετά στο δικαστήριο:
"Σας παρακαλώ ήταν ένα λάθος, μην προχωρήσετε τη μήνυση και μείνω με τη στάμπα λες και είμαι μαφιόζος ενώ είμαι σκέτο |λογοκρισία|".

+ μετρητούλι

:s_thumbsup

Ψιλα γράμματά για τους γνήσιους μαγκες του road rage, οσες πιο πολλες μηνύσεις έχεις τόσο πιο ωραίος μόρτης κ καραμπουζοκλης είσαι!