F&G έγραψε:Ο Αλονσο στις κατατακτηριες με την φερραρι ηταν πισω απο την 5δα συνηθως. Στον αγωνα ομως επαιζε και το βαθρο.
Λιγο πολυ τον χαιροσουν στον αγωνα παρα στα q1 και q2!
Όταν το έκανε αυτό ο Ρόσσι (ποτέ οι δοκιμές δεν ήταν το δυνατό του σημείο) ο Aλόνσο δεν ήταν ούτε αυγό.
Συν ότι είναι τουλάχιστον ύβρις να υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε οποιονδήποτε οδηγό moto gp , moto 2 , moto 3 με τους φλούφληδες σύγχρονους "ήρωες" της f1 .
tptlk
Από τις 28/01 και για όσο χρειαστεί ... .
Ιαννόνε, "χωρίς λόγια". Ντόβι (που τον ήθελα πρώτο) γκαντεμιά.
tptlk
tazio έγραψε:F&G έγραψε:Ο Αλονσο στις κατατακτηριες με την φερραρι ηταν πισω απο την 5δα συνηθως. Στον αγωνα ομως επαιζε και το βαθρο.
Όταν το έκανε αυτό ο Ρόσσι (ποτέ οι δοκιμές δεν ήταν το δυνατό του σημείο) ο Aλόνσο δεν ήταν ούτε αυγό.
Συν ότι είναι τουλάχιστον ύβρις να υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε οποιονδήποτε οδηγό moto gp , moto 2 , moto 3 με τους φλούφληδες σύγχρονους "ήρωες" της f1 .
tptlk
Συμφωνω εκτος του "φλουφληδες". Υπερβολη . Ο Αλονσο δε χρειαστηκε ντουζινες πρωταθληματων να ανεβαινει βαθρο ξεκινωντας απο πισω . Αυτο ηξερε αυτο εκανε. Και δεν ειναι ευκολο σε καμια περιπτωση .
Ο Ροσσι δεν συγκρινεται . Αλλη φαση.
Δυο οδηγοι που εχουν μοναδικο ταλεντα στο αθλημα τους.

...κατά τα άλλα, ο αγώνας σε χρόνους ήταν σχεδόν πανομοιότυπος με τον περσινό (διάρκεια αγώνα 2014: 41.38'.245" - 2015: 41.39'.173"), όπως και ο ρυθμός του αγώνα, αλλά οι μάχες για την δεύτερη θέση έδωσαν την ευκαιρία στον Λορέντσο να απομακρυνθεί και την ευκαιρία στον Ρόσσι να μπορέσει να πλησιάσει τους προπορευόμενους και τελικά να εξασφαλίσει το τρίτο σκαλί του βάθρου, αφού ο Ντόβι εγκατέλειψε και ο Μαρκές έφαγε τη... "σούπα" του!.. αλλιώς ο... "παππούς" βάθρο δεν θά 'βλεπε... κι αυτό το λέω, γιατί παρ' όλο που ο αγώνας ήταν πιο αργός σε ρυθμό από τον περσινό από τον δεύτερο και πίσω (ο Λορέντσο γύριζε σε δικό του ρυθμό...), τερμάτισε τρίτος με διαφορά 6.7" πίσω από τον Λορέντσο, ενώ πέρσι είχε τερματίσει πάλι τρίτος, αλλά με διαφορά 2.5" από τον πρώτο... δηλαδή ήταν αργότερος από πέρσι... ψιλά γράμματα θα μου πείς, αλλά φαίνεται πως ο Ρόσσι είναι γενικά πιο αργός από πέρσι και επίσης ιδιαίτερα αργός στον ένα γρήγορο γύρο... το πού οφείλεται είναι άλλο θέμα... πάντως ο αγώνας γενικά ήταν συναρπαστικός!..
...και πάντως το παρόν, δεν είναι το μέλλον της νιότης μου!..
tazio έγραψε:F&G έγραψε:Ο Αλονσο στις κατατακτηριες με την φερραρι ηταν πισω απο την 5δα συνηθως. Στον αγωνα ομως επαιζε και το βαθρο.
tptlk
...πάντως οι "φορμουλάδες" του φόρουμ αποκαλούν τους Μοτοτζιπάδες ...φλώρους!..
...και πάντως το παρόν, δεν είναι το μέλλον της νιότης μου!..
Αλλα και να στριβω με 280 με μια φορμουλα δεν μπορει να το πιασει ο νους.
liostemi έγραψε:...η στιγμή που αποκλείστηκε από το Q2!..
...κατά τα άλλα, ο αγώνας σε χρόνους ήταν σχεδόν πανομοιότυπος με τον περσινό (διάρκεια αγώνα 2014: 41.38'.245" - 2015: 41.39'.173"), όπως και ο ρυθμός του αγώνα, αλλά οι μάχες για την δεύτερη θέση έδωσαν την ευκαιρία στον Λορέντσο να απομακρυνθεί και την ευκαιρία στον Ρόσσι να μπορέσει να πλησιάσει τους προπορευόμενους και τελικά να εξασφαλίσει το τρίτο σκαλί του βάθρου, αφού ο Ντόβι εγκατέλειψε και ο Μαρκές έφαγε τη... "σούπα" του!.. αλλιώς ο... "παππούς" βάθρο δεν θά 'βλεπε... κι αυτό το λέω, γιατί παρ' όλο που ο αγώνας ήταν πιο αργός σε ρυθμό από τον περσινό από τον δεύτερο και πίσω (ο Λορέντσο γύριζε σε δικό του ρυθμό...), τερμάτισε τρίτος με διαφορά 6.7" πίσω από τον Λορέντσο, ενώ πέρσι είχε τερματίσει πάλι τρίτος, αλλά με διαφορά 2.5" από τον πρώτο... δηλαδή ήταν αργότερος από πέρσι... ψιλά γράμματα θα μου πείς, αλλά φαίνεται πως ο Ρόσσι είναι γενικά πιο αργός από πέρσι και επίσης ιδιαίτερα αργός στον ένα γρήγορο γύρο... το πού οφείλεται είναι άλλο θέμα... πάντως ο αγώνας γενικά ήταν συναρπαστικός!..
Πέρυσι υπήρχε η μάχη του Lorenzo με τον Marquez οπότε ο περσινός αγώνας ήταν πιο αργός, γιατί πιστεύω πως αν υπήρχε η ανάγκη, ο Lorenzo μπορούσε να κατεβάσει κι άλλο το γυρολόγιό του.
Δύσκολα και για τον Γιατρό όμως. Πρέπει να βρει ταχύτητα στις κατατακτήριες και να προσπαθήσει να σπάσει τον τσαμπουκά του Λορένθο (α λα Μάρκεθ Αργεντινή...
), ειδάλλως από κει που θα φαινόταν θεός αν κέρδιζε τον ΜΜ, τώρα θα φαίνεται λίγος αν το χάσει απ'τον ομόσταυλό του.
Never give up, never surrender.
Εναν ποντο το προβαδισμα του παππου. Ληξτο τωρα!
Η φυσική κατάσταση του Λορένθο (κομματια κατά το κοινώς λεγόμενο) και του Ρόσσι (φυσιολογική, όπως στους περισσότερους αγώνες) μετά το τέλος του αγώνα.
Η θέση και γενικά ο ρυθμός των Ντουκάτι σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.
Καμία εντύπωση, πλέον, για τον μικρό και την έλειψη υπομονής μέσα στον αγώνα (αν έριχνε τον Λορένθο ... )
tptlk
η Honda λογικα πρεπει να βρηκε ταχύτητα. το συμπεραίνω και από τους 2 οδηγούς της. και αν για τον μμ δεν μου κανει και πολύ εντύπωση, για τον πεδροσα μου κανει!
λορενθο χωμα.
ο γιατρος αν θελει να το τσακώσει το τελευταίο(?) του πρωτάθλημα θα πρέπει να βρει άμυνες μεσα από... επιθέσεις, κοινώς να βρει κάποια δέκατα δεξια-αριστερα, αλλιώς μααααλον τον προλαβαίνει και ο μμ.
edmond έγραψε:καλούτσικος αγωνας. εντάξει με εξαίρεση το ποιος θα έβγαινε πρωτος!
η Honda λογικα πρεπει να βρηκε ταχύτητα. το συμπεραίνω και από τους 2 οδηγούς της. και αν για τον μμ δεν μου κανει και πολύ εντύπωση, για τον πεδροσα μου κανει!
Στο Sachsenring ο MM και ο DP έχουν από 6 νίκες, οπότε η πίστα τους ταιριάζει. Δεν είμαι σίγουρος πως η Honda βελτιώθηκε.
Εκτός κι αν ο μικρός πάρει για τα καλά τα πάνω του, οπότε ο Γιατρός θα δει το 10ο με κυάλια...