rx8_drifter έγραψε:Ας γράψει κάποιος σε αυτό το ελεεινό μπαρμπιδιο οτι το κράτος χρεοκόπησε απο κάτι τυπαδες που περνάνε σύνταξη στα 50 και κάτι ξυστηδες με πεμβε που περνάν επιδοματα
Λίγα για τον edit[mod]...
Μερικά ωραία που διάβασα...
Καιρό είχα να ακούσω το φιλελες
... Μουσατα τυπακια στο Πολυτεχνείο απο Εκάλη κλπ, που μετα την σφαλιάρα του σχολείου έγιναν αγέλη με αλλα συντροφιά ... "Φίλε μην κλείσεις πάλι τη σχολη, έχουμε βρει δουλειά και χρειάζεται δίπλωμα ...."
"Νόμος ειναι, η συνθήκη της Μπολόνια, κατω οι επιχειρήσεις κλπ κλπ " Ουγκ
2 τους πέτυχα πέρσι στο Λονδίνο, ξυρισμένους, κουρεμένος, κουστουμαρισμένους, ο ένας στη μοργκαν
Αλλα το πιο ωραίο που διάβασα------> διαφάνεια στα δημόσια τεχνικά έργα
σουρρρρρρ
Κατηγορεί κάποιος με 2-3 πολυτελή οχήματα και σκάφος που η περσινή φορολογική του έμπαινε στην κατηγορία -επιδότηση για το πιτσιρίκι στον παιδικό - (τοσο ξαφνικά παίδες
) Τον Χρήστο γιατι τόλμησε να λάβει το επίδομα

Χρήστος Λάππας έγραψε:Για δεύτερη φορά κόβεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ την υπόλοιπη πρόταση μου.
Σε παρακαλώ μη πέσεις από τα σύννεφα απότομα και τραυματιστείς...
Πιθανώς μπορείς να φανταστείς ότι η συγκεκριμένη διάταξη αφορά τους κανονικούς μισθωτούς και όχι δεκάδες άλλες ομάδες εργαζομένων, με κυριότερη τους και καλά ¨ελέυθερους επαγγελματίες¨-μισθωτούς (μπλοκάκηδες κοινως- που σε ορισμένους τομείς αφορούν το 70%+ του εργατικού δυναμικού) που πληρώνουν ένα σκασμό ασφαλιστικές εισφορές χωρίς σοβαρό αντίκρισμα.
Αν πιστεύεις ότι όλοι αυτοί οι κακομοίρηδες από επιλογή τους έχουν αυτή την εργασιακή σχέση με τα αφεντικά τους (η εφορία το αναγνωρίζει κανονικότατα ως σχέση εξαρτημένης εργασίας και το γράφεις στη δήλωσή σου κανονικά, τη στιγμή που στην ίδια δήλωση σου βάζει τέλος επιτηδεύματος!!!
) μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη.
../ ___ \
(O\ | /O)
?
Θα μου πεις, αυτοι τουλάχιστον παρήγαγαν κάτι
<
rx8_drifter έγραψε:Έχει βρει κανένας διάφορα μεταξύ αγροτών της Λάρισας με τα Καγιέν και τις νομιμες επιδοτησεις και του Λάπα με την πεμβε και την νομιμη επιδότηση ανεργίας
?
Θα μου πεις, αυτοι τουλάχιστον παρήγαγαν κάτι
Ναι αλλά στην τελική παράσιτα οι μεν, παράσιτο ο δε...
socratesn έγραψε:Επισης οι αγροτες της λαρισας ειναι μειοψηφια παντως.Οι καθηγηταρες με τα ιδιαιτερα ειναι ο κανονας.
<
Ναι αλλά πόσοι καθηγητές με ιδιαίτερα ΚΑΙ παρασιτούν ΚΑΙ είναι σκατοκάγκουρια του κερατά;
SO much win!!!
Πάμε παρακάτω...
../ ___ \
(O\ | /O)
red_monster έγραψε:.
.................................
Αλλα το πιο ωραίο που διάβασα------> διαφάνεια στα δημόσια τεχνικά έργα![]()
![]()
![]()
σουρρρρρρ
![]()
Κατηγορεί κάποιος με 2-3 πολυτελή οχήματα και σκάφος που η περσινή φορολογική του έμπαινε στην κατηγορία -επιδότηση για το πιτσιρίκι στον παιδικό - (τοσο ξαφνικά παίδες) Τον Χρήστο γιατι τόλμησε να λάβει το επίδομα
Λοιπόν άκου βλακέντιε στα γρήγορα γιατί κάνεις το θανάσιμο αμάρτημα της θεωρίας σου και λαικίζεις και θα σε κάνουνε ντα οι δασκάλοι σου:
Καταρχήν επειδή υποτίθεται ότι είσαι στο χώρο γνωρίζεις ότι το μόνο που δεν μπορεί να κάνει μια εταιρεία που ασχολείται με δημόσια έργα είναι να φοροδιαφεύγει ειδικά στις μέρες μας. Και αυτό γιατί πολύ απλά δεν έχει μαύρα έσοδα.
Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να την κατηγορήσεις.
Είμαι λοιπόν πρόεδρος σε μια ανώνυμη τεχνική εταιρεία και ένας εκ των δύο βασικών μετόχων.
Για τις υπηρεσίες μου αυτές λοιπόν αμείβομαι με απόφαση της γενικής συνέλευσης με 2000 ευρώ μηνιαίως κόβοντας μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.
Κατά συνέπεια έχω έσοδα ατομικά ετησίως από την εργασία μου αυτή 2000*12=......... και φορολογούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας.
Επιπροσθέτως κάθε χρόνο η γενική συνέλευση αποφασίζει για τη διανομή μερισμάτων από τα κέρδη στους μετόχους, τα οποία φορολογούνται με 10%.
Πέρυσι λοιπόν για διάφορους λόγους είτε γιατί η επιχείρηση ήταν ζημιογόνος, είτε γιατίι ήθελε να έχει αποθεματικό, είτε γιατί έκανε επενδύσεις αποφάσισε να μη μοιράσει μερίσματα.
Επομένως βλακέντιε ακριβώς όπως το είπες 'ξαφνικά' βρέθηκα να έχω το εισόδημα των 2000*12=.....
Με αυτό λοιπόν το εισόδημα μπορούσα να πάρω επίδομα για το σχολείο του παιδιού.
Όμως επειδή ακριβώς δεν τη βγάζω με 2000 το μήνα αλλά με αρκετά παραπάνω, τα οποία φέτος τα έτρωγα από τα έτοιμα που λένε, θεώρησα ανήθικο να πάρω επιδότηση και να την κόψω από κάποιον που έχει ανάγκη.
Του χρόνου μπορεί αν η εταιρεία μοιράσει μερίσματα να έχω εισόδημα πχ 12*2000+80.000.
Δυστυχώς αυτοί είναι οι νόμοι που έχουν κάνει οι κολλητοί σου και έτσι έχουν τα πράγματα.
Συνέχισε να κυνηγάς το καπιταλιστικό όνειρό σου αλλά μην πέφτεις στη λούμπα να λαικίζεις. Αυτά τα κάνουν οι Συριζαίοι και ο........Λάππας.
υγ.: Ο καιρός γαρ εγγύς. Όπου να'ναι έρχεσαι κι εσύ. Είπαμε ο καπιταλισμός είναι αμείλικτος.
R21
Έχω πρόταση: να καταργηθεί η παράδοση πινακίδων. Τότε αναγκαστικά ή θα το κυκλοφορείς ή θα το πουλάς.
< >
Πως αποφασίσει η τεχνικη υπηρεσία για τους εργολάβους που θα μπουν στο μειοδοτικό ;
Κατα τα αλλα, είπα οτι δεν συμφωνώ με τον λαππα, το βρίσκω ανήθικο και προκλητικό. Την επίθεση και την κακιά ομως την βρίσκω παράλογη, ειδικά απο τη στιγμή που ειναι -δηλώνει - νόμιμος
Τις άλλες πιπες που λες για το καπιταλιστικό όνειρο κλπ τις αφήνω ασχολίαστες

Θα μου πεις βέβαια, ο ίδιος βελάζει για ανθρώπους που παρασιτούν με κρατικό χρήμα μην κάνοντας τπτ παραγωγικό
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ