bill33 έγραψε:Ωραια αυτός λεει οτι εχεις δικιο.Εσύ τι άλλο θες;Αναγνώρηση;Μετάλλιο ;Αγαλμα;Λεφτά;
Αναγνώριση πριν πεθάνω όπως θέλουν οι περισσότεροι εφευρέτες.
Προπαντός όμως αυτό που θέλω είναι να μην δω σκοτωμένους ανθρώπους και ερείπια.
bill33 έγραψε:Ωραια αυτός λεει οτι εχεις δικιο.Εσύ τι άλλο θες;Αναγνώρηση;Μετάλλιο ;Αγαλμα;Λεφτά;
seismic έγραψε: Ούτε εγώ έχω καταλάβει πως ξέρεις τι ξέρω.... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
seismic έγραψε:Θα σου πω όμως κάτι άλλο.
Ο κύριος Παναγιώτης Καρύδης ομότιμος καθηγητής στην σεισμική βάση στο Μετσόβιο πάνω στην τεχνολογία των αντισεισμικών κατασκευών και ιδρυτής και επί δεκαετίες διευθυντής στην μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη σεισμική βάση στην Ελλάδα, έχει τελείως αντίθετη άποψη από εσένα και πολλούς άλλους μηχανικούς.
Η πείρα του είναι τεράστια, μετά από τόσα πειράματα που έχει κάνει.
Τι λέει ο κύριος Π. Καρύδης... λέει ότι η ευρεσιτεχνία είναι πρακτική, συμβάλει στην αντισεισμική προστασία, είναι αμελητέο το κόστος τοποθέτησης, και την καλωσορίζει. Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που μου λέτε. Δες την τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε δημόσια στον δημοσιογράφο της Zougla.gr για να δεις ότι έτσι λέει..!
Κάνε κλικ κάτω κάτω πάνω στο AUDIO να τον ακούσεις.. http://www.zougla.gr/greece/article/...i-evresitexnia
Αυτός δεν είναι ο ποιο αρμόδιος στην Ελλάδα πάνω στα πειράματα? Αυτός δεν σας δίδαξε τόσα χρόνια για την αντισεισμική τεχνολογία? Αυτά που σας δίδαξε δεν είναι αυτά που ξέρετε όλοι σας? Πως συγκρούεστε επιστημονικά μαζί του?
Έχω μεγάλη απορεία να μάθω.
seismic έγραψε: Ρε παιδιά μήπως ζηλεύεται που βρήκα αυτήν την μέθοδο, και δεν είμαι καν μηχανικός?
Αν την ευρεσιτεχνία αυτή την εφηύρε ένα πανεπιστήμιο θα είχατε την ίδια αντίδραση και άποψη?

)bill33 έγραψε:Ωραια αυτός λεει οτι εχεις δικιο.Εσύ τι άλλο θες;Αναγνώρηση;Μετάλλιο ;Αγαλμα;Λεφτά;
bill33 έγραψε:Οι μεγάλες ιδιοφυΐες αναγνωρίζονται μετά θάνατον.
g47 έγραψε:Ποτέ μου δεν μετάνιωσα για κάτι που δεν έκανα.... σε εσένα ταιριάζειseismic έγραψε: Ούτε εγώ έχω καταλάβει πως ξέρεις τι ξέρω.... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Ω πιστεψε με, σχεδον ολοι εχουμε καταλαβει.
seismic έγραψε:Θα σου πω όμως κάτι άλλο.
Ο κύριος Παναγιώτης Καρύδης ομότιμος καθηγητής στην σεισμική βάση στο Μετσόβιο πάνω στην τεχνολογία των αντισεισμικών κατασκευών και ιδρυτής και επί δεκαετίες διευθυντής στην μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη σεισμική βάση στην Ελλάδα, έχει τελείως αντίθετη άποψη από εσένα και πολλούς άλλους μηχανικούς.
Η πείρα του είναι τεράστια, μετά από τόσα πειράματα που έχει κάνει.
Τι λέει ο κύριος Π. Καρύδης... λέει ότι η ευρεσιτεχνία είναι πρακτική, συμβάλει στην αντισεισμική προστασία, είναι αμελητέο το κόστος τοποθέτησης, και την καλωσορίζει. Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που μου λέτε. Δες την τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε δημόσια στον δημοσιογράφο της Zougla.gr για να δεις ότι έτσι λέει..!
Κάνε κλικ κάτω κάτω πάνω στο AUDIO να τον ακούσεις.. http://www.zougla.gr/greece/article/...i-evresitexnia
Αυτός δεν είναι ο ποιο αρμόδιος στην Ελλάδα πάνω στα πειράματα? Αυτός δεν σας δίδαξε τόσα χρόνια για την αντισεισμική τεχνολογία? Αυτά που σας δίδαξε δεν είναι αυτά που ξέρετε όλοι σας? Πως συγκρούεστε επιστημονικά μαζί του?
Έχω μεγάλη απορεία να μάθω.
Δεν εχω δεδομενα για να συγκρουστω επιστημονικα με κανεναν. Δεν εχω τις γνωσεις για να το κανω, συγκρινομενος με εναν μηχανικο που ξερει τη δουλεια του. Στα πανεπιστημια που ημουν φοιτητης και μετεπειτα δουλεψα μου διδαξαν να δουλευω με εναν συγκεκριμενο επιστημονικο τροπο οταν θελω να αποδειξω κατι. Αυτο που προσπαθεις να αποδειξεις εδω δεν ξερεις απο που να το πιασεις και φαινεται. Για αυτο και αναφερω οτι δεν εισαι μηχανικος. Δεν το ηξερα.seismic έγραψε: Ρε παιδιά μήπως ζηλεύεται που βρήκα αυτήν την μέθοδο, και δεν είμαι καν μηχανικός?
Αν την ευρεσιτεχνία αυτή την εφηύρε ένα πανεπιστήμιο θα είχατε την ίδια αντίδραση και άποψη?
Ζηλευουμε παρα πολυ και προσωπικα ειμαι κοκκινος απο το θυμο απο οταν το πρωτοειδα να το εξηγεις στο απολυτο simulation με πακετο τσιγαρα και αναπτηρα.![]()
Μη το συζητας καθολου. Εδω ανατραπηκε ο αντισεισμικος κανονισμος και εχει βουηξει ο κοσμος με το seismic stop.
Θα κανω μονο μια ερωτηση (ναι ειμαι ηρωας γιατι μιλαω σοβαρα)
F.o.S και simulation 15-20 τετοιων σεναριων με κανα software της προκοπης εχεις υπολογισει?
Μιλαμε για υπερπροκαταρκτικο σταδιο σοβαρης ερευνας.bill33 έγραψε:Ωραια αυτός λεει οτι εχεις δικιο.Εσύ τι άλλο θες;Αναγνώρηση;Μετάλλιο ;Αγαλμα;Λεφτά;
Υπαρχει αλλος λογος να σπαμαρει και το θεο εκτος απο τα λεφτα? Δυστυχως το θυμηθηκε αργα και δεν εγινε μηχανικος.
seismic έγραψε:bill33 έγραψε:Οι μεγάλες ιδιοφυΐες αναγνωρίζονται μετά θάνατον.
Και τι θέλεις να αυτοκτονήσω για να παίξω το παιχνίδι των πολυεθνικών?

g47 έγραψε:F.o.S και simulation 15-20 τετοιων σεναριων με κανα software της προκοπης εχεις υπολογισει?
Μιλαμε για υπερπροκαταρκτικο σταδιο σοβαρης ερευνας.
g47 έγραψε:Κανεις πλακα ετσι?
Στο Μετσόβιο έδωσα 13000 για την προκαταρκτική εξέταση, αλλά πρέπει να μου παραδώσουν και αποτελέσματα με συχνότητες.
krom έγραψε:Η έρευνα είναι η ζωή μου. Σε ευχαριστώ!Στο Μετσόβιο έδωσα 13000 για την προκαταρκτική εξέταση, αλλά πρέπει να μου παραδώσουν και αποτελέσματα με συχνότητες.
Μπράβο ρε σεισμικ, λίγοι υπάρχουν σαν εσένα να τροφοδοτούν την έρευνα στα ελληνικά πανεπιστήμια
![]()
g47 έγραψε:Δεν το λεω επειδη εντυπωσιαστικα...
Παντως αυτο που μου εδωσες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητησα.
Eχω μαθει να δουλευω με F.o.S simulation σεναριων που τρεχουν καποιες χιλιαδες φορες το καθενα και εσυ μου δινεις μαθηματικους υπολογισμους ενος και limitations στο θεο.![]()
Δεν μπορω να το πω καλυτερα και δεν το λεω αγενως αλλα φαινεται πως δεν εχεις ιδεα απο μηχανικη. Ιδεα ομως.
Μη μιλησουμε για ευρωκωδικες, μηχανικη συνθληψεων, στατικη κλπ. Χαος. Την ορολογια σου δεν μπορω να την ακολουθησω γιατι ειναι d.i.y. οποτε αφηνεις τους επαγγελματιες παγωτο.
Btw οι τεχνικες απαντησεις που ζητουσες να σου παραθεσω ειναι στο λινκ που μου εδωσες.![]()
Επειδη περιπτωση να βγαλουμε ακρη δεν υπαρχει καμια, κατι τελευταιο χωρις ιχνος ειρωνιας.
Απο τη πρωτη μερα εως τωρα, ποσο πιστευεις οτι σου εχει κοστισει ολο αυτο?
Ολα μεσα, και η πληρωμη του ΕΜΠ.
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]