Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
pipinos1976 έγραψε:
NickTG έγραψε:Το απίθανο είναι πως δεν εσφαξες κανένα κόκκινο?

Ποιος σου είπε ότι δεν έσφαξα; Στον Κηφισό τα πέρασα όλα κόκκινα. Και στον Πειραιά το ίδιο ακριβώς, ίσως να ήμουν και προκλητικός, όταν με τσαμπουκά τους έβγαζα στην άκρη.

Εκτός από το forum φαντάζεσαι ότι σε κυνηγάνε και στην πραγματικότητα και τα σφαζεις?
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
NickTG έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:
NickTG έγραψε:Το απίθανο είναι πως δεν εσφαξες κανένα κόκκινο?

Ποιος σου είπε ότι δεν έσφαξα; Στον Κηφισό τα πέρασα όλα κόκκινα. Και στον Πειραιά το ίδιο ακριβώς, ίσως να ήμουν και προκλητικός, όταν με τσαμπουκά τους έβγαζα στην άκρη.

Εκτός από το forum φαντάζεσαι ότι σε κυνηγάνε και στην πραγματικότητα και τα σφαζεις?

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

:rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:Eμενα ειπες μπουρτζοβλαχο ρε; :x

Ναι, είτε είσαι, είτε δεν είσαι ένα και το αυτό πρόσωπο με τον έτερο Καππαδόκη.

NickTG έγραψε:Εκτός από το forum φαντάζεσαι ότι σε κυνηγάνε και στην πραγματικότητα και τα σφαζεις?

Τα σφάζω γιατί μπορώ. Μου μειώνει την κατανάλωση για αρχή. Κερδίζω χρόνο στις μετακινήσεις και έχει και πλάκα.

Ακριβώς όπως το έγραψε ο mikeerfol.

Χθεσινό που έχει πλάκα. Πάω να περάσω κάθετα ένα στενό. Έρχεται ένας με Evo εξαιρετικά αργά. Προλαβαίνω χαλαρά. Περνάω και ο φοβισμένος μάγκας, πατάει τέρμα γκάζι, όταν είχα ήδη βγει απέναντι. Φρένο και καρφώνω όπισθεν. Εκείνη την στιγμή ακριβώς είναι από πίσω μου, κάθετα στον προφυλακτήρα. Φρενάρισμα οριακό 10cm πριν σκάσω στην μπροστά πόρτα και την μεσαία κολώνα. Τα έκανε πάνω του. Όπως του είπα, να ξέρει ότι όλο το Evo του μου κοστίζει λιγότερο από €500, οπότε είναι εξαιρετικά εύκολο την επόμενη φορά να βρεθεί με το αμάξι στο χέρι κι εγώ να γελάω... Και σιγά μην κάνω και δήλωση. Ας πάει στο δικαστήριο να βγάλει άκρη με 10 δικούς μου μάρτυρες να λένε πως το έχασε κάνοντας drift στα στενά του Κερατσινίου.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#116767 το εχεις χασει τελειως.Σε τρωει ο ποπος σου να σε τρολαρουν και καλα σου κανουν.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
dimviii έγραψε:το εχεις χασει τελειως

+1. Αν ήμουν Αθήνα θα φοβόμουν κάθε Astra G που έβλεπα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:

Ναι, είτε είσαι, είτε δεν είσαι ένα και το αυτό πρόσωπο με τον έτερο Καππαδόκη.

NickTG έγραψε:Εκτός από το forum φαντάζεσαι ότι σε κυνηγάνε και στην πραγματικότητα και τα σφαζεις?

Τα σφάζω γιατί μπορώ. Μου μειώνει την κατανάλωση για αρχή. Κερδίζω χρόνο στις μετακινήσεις και έχει και πλάκα.

Ακριβώς όπως το έγραψε ο mikeerfol.

Χθεσινό που έχει πλάκα. Πάω να περάσω κάθετα ένα στενό. Έρχεται ένας με Evo εξαιρετικά αργά. Προλαβαίνω χαλαρά. Περνάω και ο φοβισμένος μάγκας, πατάει τέρμα γκάζι, όταν είχα ήδη βγει απέναντι. Φρένο και καρφώνω όπισθεν. Εκείνη την στιγμή ακριβώς είναι από πίσω μου, κάθετα στον προφυλακτήρα. Φρενάρισμα οριακό 10cm πριν σκάσω στην μπροστά πόρτα και την μεσαία κολώνα. Τα έκανε πάνω του. Όπως του είπα, να ξέρει ότι όλο το Evo του μου κοστίζει λιγότερο από €500, οπότε είναι εξαιρετικά εύκολο την επόμενη φορά να βρεθεί με το αμάξι στο χέρι κι εγώ να γελάω... Και σιγά μην κάνω και δήλωση. Ας πάει στο δικαστήριο να βγάλει άκρη με 10 δικούς μου μάρτυρες να λένε πως το έχασε κάνοντας drift στα στενά του Κερατσινίου.

Ευχαριστώ.

Ελπίζω απο τα βάθη της ψυχής μου να μας τρολάρεις.Γιατί αν τα πιστευεις και τα κανεις αυτα που λες είσαι επικινδυνος .
Πολύ επικίνδυνος.
Άβαταρ μέλους
By gianik

:lol: :lol:
Σε παρακαλω ,σε ικετευω ,ελα σε μια συναντηση της Αθήνας...δεν παιζεσαι... :s_howdy
Θα κανονισω να ειναι κ ο geakos.. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:το εχεις χασει τελειως.Σε τρωει ο ποπος σου να σε τρολαρουν και καλα σου κανουν.

Εσύ ήσουν με το εβο ε; :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
giannik1977 έγραψε:

Σε παρακαλω ,σε ικετευω ,ελα σε μια συναντηση της Αθήνας...δεν παιζεσαι... :s_howdy

Θα βάλετε και καμιά κάμερα να παρακολουθούμε και οι υπόλοιποι όμως, ναι; Δε χάνεται αυτό το θέαμα :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
pipinos1976 έγραψε:

Όπως του είπα, να ξέρει ότι όλο το Evo του μου κοστίζει λιγότερο από €500, οπότε είναι εξαιρετικά εύκολο την επόμενη φορά να βρεθεί με το αμάξι στο χέρι κι εγώ να γελάω... Και σιγά μην κάνω και δήλωση. Ας πάει στο δικαστήριο να βγάλει άκρη με 10 δικούς μου μάρτυρες να λένε πως το έχασε κάνοντας drift στα στενά του Κερατσινίου.

Ευχαριστώ.

Σκέφτηκα να σχολιάσω.
Μετά κατάλαβα πως δεν έχει νόημα.

Τα ανθρακί RAV4 να προσέχεις. Έχω ακούσει διάφορα περίεργα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
giannik1977 έγραψε:

Θα ερθω μονο αν βαλουμε καπαρτινες , μπουμε σε κανα ασφαλιτικο και παμε καροτσακι τον pipino.

Τελικα ειναι ο,τι πιο απιθανο μπορεις να δεις στους ελληνικους δρομους. Και μιας και ειμαι topic starter θα προσθεσω και "pipinos' topic" στον τιτλο. :s_airkiss