Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Dimitris_P έγραψε:
popolaros έγραψε:δειχνεται καθαρα οι περισσοτεροι οτι αγοραζετε κουστουμι λες και ειναι ενα μπλουζακι ή ενα τζινακι. δεν ειναι ετσι. οσο πιο νωρις το παρετε χαμπαρι, τοσο το καλυτερο.

Μου αρέσουν τα κοστούμια αλλά πιστεύω ότι δεν κάνουν για το σωματότυπό μου και γι'αυτό δεν έχω στη συλλογή μου.

ειναι λαθος αυτο που λες.

απλα δεν ειχες απο οτι φαινεται ΠΟΤΕ απεναντι σου εναν σοβαρο ανθρωπο να σε βοηθησει.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
popolaros έγραψε:
trident1971 έγραψε:Δωσε γνωση ποπολαρε,
αμα θελουμε αντιτετανικο, θα παμε στο Johns Hopkins, ή θα ψοφησουμε, αλλου δεν εχει.

φτωχε το πνευματι τριντεντ, ζησε στην αγνοια και το ονειρο σου.

και εγω και οι υπολοιποι που σε κραζουμε εδω μεσα, αυτο κανουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
bibendum έγραψε:
popolaros έγραψε:μπες απλα savile row

και στην burlington να παει θα βρει καποιον αξιοπρεπη ραφτη θαρρω. Μπορει να βρει και παπουτσακι εκει τριγυρω να το σεταρει. Μετα ισως χρειαστει να πουλησει κανα χερι κανα νεφρο κανα ματι πουθενα βεβαια :P

σε περιοδο εκπτωσεων απλα αγοραζεις με περιπου 400 λιρες (μειωμενα απο τρελα νουμερα.)

αυτο ειανι και το καλυτερο value for money. ΔΕΝ χρειαζεται να δωσει καποιος παραπανω χρηματα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
trident1971 έγραψε:
popolaros έγραψε:
trident1971 έγραψε:Δωσε γνωση ποπολαρε,
αμα θελουμε αντιτετανικο, θα παμε στο Johns Hopkins, ή θα ψοφησουμε, αλλου δεν εχει.

φτωχε το πνευματι τριντεντ, ζησε στην αγνοια και το ονειρο σου.

και εγω και οι υπολοιποι που σε κραζουμε εδω μεσα, αυτο κανουμε :lol:

δεν ειδα κανενα να κραζει

οποιος νομιζει οτι το κανει παρολα αυτα, ας τσιμπισει το quote μου προς τα εσενα και ας το κοτσαρει απο μονος του κατω απο τα γραφουμενα του.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
popolaros έγραψε:σπυρο αν ειανι να αγορασεις κατι , να παρεις κατι σοβαρο
chester barrie it is.
αν εισαι μεσα στον ιουνιο λονδινο, πες μου να σε στειλω σε δικο μου ανθρωπο να σε κανει φιγουρινι....

Έχει και στο House of Fraser (Glasgow) βλέπω. Θα το τσεκάρω :s_wink (από Λονδίνο περαστικός μόνο, κατά την ανάβαση - τέλη Ιουλίου).
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#116180 ναι εχει σε αρκετα καταστηματα House of fraser ( αχρηστοι |λογοκρισία|) , το θεμα ειναι κατα ποσο εχουν καλο ραφτη....
Άβαταρ μέλους
ByF&G
popolaros έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
popolaros έγραψε:δειχνεται καθαρα οι περισσοτεροι οτι αγοραζετε κουστουμι λες και ειναι ενα μπλουζακι ή ενα τζινακι. δεν ειναι ετσι. οσο πιο νωρις το παρετε χαμπαρι, τοσο το καλυτερο.

Μου αρέσουν τα κοστούμια αλλά πιστεύω ότι δεν κάνουν για το σωματότυπό μου και γι'αυτό δεν έχω στη συλλογή μου.

ειναι λαθος αυτο που λες.

απλα δεν ειχες απο οτι φαινεται ΠΟΤΕ απεναντι σου εναν σοβαρο ανθρωπο να σε βοηθησει.

Ετσι ειναι.
Συνηθως οταν ο σωματοτυπος μας δεν ταιριαζει στα ετοιμα κοστουμια απευθυνομαστε στους ραφτες.
Οποσδηποτε χρειαζεται να χρησιμοποιουμε κουστουμακι in special occasions. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#116292 οκ δεκτόν, αλλά το κυρίως μέρος αλλάζει. Μέσα σε 7 χρόνια έχω πάρει αρκετά κιλά. Σκοπεύω βέβαια να τα ξαναχάσω βέβαια, αλλά τι θα γίνει, θα σκάω 500ρικα και χιλιάρικα για κάθε αλλαγή size ?
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#116302 Φτιαξε ενα για αρχη φθηνο οσο γινεται και βαλε στοχο να χασεις οσα κιλα χρειαζεται για το καλυτερο δευτερο.
Σε επωνυμα καταστηματα διαθετουν ραφτες που στα φερνουν στα μετρα σου .
Άβαταρ μέλους
By pro
#116315 Ρε pop, σαν να διαβάζω πάλι Κωστόπουλο στο men Πριν 20 Χρόνια ακούγεσαι. Οκ, και γω μασησα τότε, και 5 πράγματα έμαθα, αλλά μήπως να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα; ταξίδι στο λονδινο, διαμονή, και 500 για κοστούμι θεωρείς έχουν όλοι;
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#116336 Mιας που έχει πάει εκεί η κουβέντα, κάποια πρόταση ράφτη για ''μερεμέτια'' σε κουστούμια; :s_howdy
Εν Αθήναις πάντα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
pro έγραψε:Ρε pop, σαν να διαβάζω πάλι Κωστόπουλο στο men Πριν 20 Χρόνια ακούγεσαι. Οκ, και γω μασησα τότε, και 5 πράγματα έμαθα, αλλά μήπως να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα; ταξίδι στο λονδινο, διαμονή, και 500 για κοστούμι θεωρείς έχουν όλοι;

Άσχετο... Το είχες στο μυαλό σου, ήθελες να την πεις τημ χοντραδα, την ειπες. Βγηκες απο την σειρα σου....

Διαβάζετε αυτά που γράφετε;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#116425 Βρε πασά μου, ο άνθρωπος είπε οτι ήθελε κάτι φθηνό για μια φορά... Προφανώς αν έβγαινε ίσως έσκαγε παραπάνω και το φόραγε και παραπάνω...

Δεν γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι κουστούμια... Ο πατέρας μου πχ έβαλε μόνο στο γάμο του και αναγκαστικά σε ελάχιστες περιπτώσεις που ήταν -σχεδόν- αναγκαστικό...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από άντρα που φοράει ότιναναι κουστούμι σε κουκουρουκου μέγεθος με την άσπρη σωβρακοφανέλα να πετιέται από παντού :lol:
Άβαταρ μέλους
By pro
#116432 Εγω διαβαζω πολυ καλα και τι γραφω, και κυριως τι γραφει ο αλλος. Το παληκαρι λοιπον ηθελε ενα φτηνο κοστουμακι για περιορισμενη χρηση. Οταν του προτειναμε τα dutti των 300 του φανηκαν πολλα, και τελικα πηρε 200 ολο το πακετο. Κι εσυ λες για saville raw. Ποιος ειναι εκτος κλιματος; Σε μια θεωρητικη κουβεντα να πουμε και για saville raw, και για zegna και για black label armani. Εδω έχει νόημα;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#116437 Έχει κανεις την Terre by Hermes? Την μυρισα σήμερα , εξαιρετικη..