Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#109395 Αρα μου διεφυγε το "εκει πανω που το εχει αφησει (μιλαμε για πεζοδρόμιο υπερυψωμένο οπου τον κλεινουν προβλεπόμενα τα υπόλοιπα αμαξια) δεν νομίζω να εχει σκοπο να το κινήσει συντομα. είναι και τουλάχιστον 1 μηνα στο συγκεκριμένο σημείο."

παντως, δεν ειναι το Χ5 το κουκολωμενο, σωστα? Εκει μπερδευτηκα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
kacey έγραψε:Αρα μου διεφυγε το "εκει πανω που το εχει αφησει (μιλαμε για πεζοδρόμιο υπερυψωμένο οπου τον κλεινουν προβλεπόμενα τα υπόλοιπα αμαξια) δεν νομίζω να εχει σκοπο να το κινήσει συντομα. είναι και τουλάχιστον 1 μηνα στο συγκεκριμένο σημείο."

παντως, δεν ειναι το Χ5 το κουκολωμενο, σωστα? Εκει μπερδευτηκα.

δεν ειχα σκοπο να αναφερω περισσοτερες λεπτομέρειες, απλα ανεβασα την φωτο.
εφόσον το ζητησες, σου τις παρεθεσα (τις πληροφοριες).
το Χ5 που κολλαει? είναι ολοφανερο πως δεν εχει σχεση το ένα με το άλλο.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#115498 καπου χαθηκαμε στη μεταφραση, οκ.

απιθανο που ειδα σημερα σε δρομο: πινακιδα στοπ που τοποθετηθηκε μολις 3-4 μερες απο το email που εστειλα στην αρμοδια διευθυνση στο δημο Πειραια, εξηγωντας οτι η προηγουμενη επεσε ή κλαπηκε.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#116216 Το βάζω εδώ, αν και δεν κολλάει 100%.

Μεσημέρι, ετοιμάζομαι να πάω στο σεμινάριο, στο τελευταίο μας μάθημα και μετά να πάμε για καφέ με όλους. 1min πριν φύγω από το σπίτι με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα: δεν φεύγει ο ΗΣΑΠ από Πειραιά, έχουν τεχνικό πρόβλημα, αυτοκτονία ή κάτι άλλο, κι εγώ πρέπει να είμαι στις 16:00 στο Mall. Της λέω να πάρει λεωφορείο για Κερατσίνι και θα την πάω εγώ. Άλλωστε, είχα περιθώριο απουσιών από το σεμινάριο, ακόμη κι αν δεν προλάβαινα να πάω πίσω. Ξεκινάμε, πήγαμε εξαιρετικά εύκολα, με ένα κόλπο: βγήκα από Σχιστό προς Περιφερειακή Αιγάλεω και από εκεί Α.Ο. και φτάσαμε 15:50 με άνεση. Ξεκινάω κι εγώ την επιστροφή πίσω, παίρνω τηλέφωνο μια συνάδελφο για το αν προλαβαίνω να πάω ή όχι, μου λέει έλα σε περιμένουμε. Πληρώνω Α.Ο. για να βγω όσο πιο γρήγορα γίνεται στον Κηφισό, βγαίνω Κηφισό και... απόλυτη ακινησία. Απόλυτη... Μεταμόρφωση μέχρι ΚΤΕΛ ΜΩΤ 11km/h. Πήρα 1000 πόντους στο Waze με τα reports που έστελνα. Βρήκα 2 ακινητοποιημένα + 1 που ήταν η αρχή του προβλήματος και δεν το πρόλαβα. Φτάνω, τους βρίσκω έτοιμους να φύγουν: άλλοι για καφέ, άλλοι θα έμεναν πίσω να παραδώσουν κάτι εργασίες, οπότε, αφού ήταν τα πράγματα χαλαρά σηκώθηκα κι έφυγα. Βγαίνω προς Παραλιακή και... απόλυτη ακινησία. Ρεύμα προς Πειραιά ακίνητο, ρεύμα προς Γλυφάδα / Συγγρού εντελώς ακίνητο, κάθοδος Κηφισού εντελώς ακίνητη από Ρέντη μέχρι ΣΕΦ. Τι έγινε σήμερα δεν το γνωρίζω, αλλά και στο Κερατσίνι, επιστρέφοντας, πάλι η ίδια κατάσταση: 10min για να διανύσουμε μια απόσταση 500m. Το έχει η μέρα μάλλον: λίγο ο ΗΣΑΠ, λίγο ο φόβος της βροχής, όλοι ήταν με αυτοκίνητα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
pipinos1976 έγραψε:Στον Κηφισο σημερα..απολυτη ακινησια. Το ιδιο και στην παραλιακη.

'στώ.

Να σκεφτομαστε και αυτους που ειναι στη γραμμωση και τρωνε μονο στεγνα. Μην επαναληφθει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#116359 Μην ξεχνάμε και τα 1000 ποντακια που κέρδισε με τον κόπο του Στο waze.

Ο Γκάλης να ήταν, λιγότερα θα μάζευε.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#116392 Και εγώ δεν μπορουσα να καταλάβω τριτη και τέταρτη πως είχε τόση πολλή κινηση στους δρόμους. Αυτό που τα κανει όμως όλα π......ανα είναι η κλασσική μανία του Έλληνα να αλλάζει συνέχεια λωρίδα γιατί "αυτή παει πιο γρήγορα"
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
NickTG έγραψε:Το απίθανο είναι πως δεν εσφαξες κανένα κόκκινο?

Ποιος σου είπε ότι δεν έσφαξα; Στον Κηφισό τα πέρασα όλα κόκκινα. Και στον Πειραιά το ίδιο ακριβώς, ίσως να ήμουν και προκλητικός, όταν με τσαμπουκά τους έβγαζα στην άκρη.

CARυοθραύστης έγραψε:Μην ξεχνάμε και τα 1000 ποντακια που κέρδισε με τον κόπο του Στο waze.

Ο Γκάλης να ήταν, λιγότερα θα μάζευε.

Καμία αίσθηση του χιούμορ = απουσία ευφυίας. Το 1000 ήταν υπερβολή, αλλά 20km με 1 αναφορά / 2km = 10 αναφορές για κίνηση + 2 ακινητοποιημένα οχήματα =12 αναφορές * 6 πόντοι / αναφορά = 72 πόντοι. Εσύ τί έχεις προσφέρει στους υπόλοιπους οδηγούς; Φαντάζομαι ό,τι και στα posts σου: το απόλυτο τίποτε = εγωισμός, απουσία ευφυίας και γνώσης, βαρεμάρα, δηλαδή κλασικός μπουρτζόβλαχος με ελάχιστο χρήμα που νομίζει ότι του χρωστάει ο πλανήτης όλος γιατί υπάρχει.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:Στον Κηφισο σημερα..απολυτη ακινησια. Το ιδιο και στην παραλιακη.

'στώ.

Να σκεφτομαστε και αυτους που ειναι στη γραμμωση και τρωνε μονο στεγνα. Μην επαναληφθει.

Μου θύμισες ένα άσμα που ταιριάζει 100% και στο αφιερώνω: "άντε γραμμή σου", όπως λέμε " άντε γραμμώσου". Χριστίνα Γαλάνη λέγεται η καλλιτέχνης.

Ευχαριστώ.