Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:Για το Glou φοραω το κρανος :ninja:

Το Prince Oliver καλο ηταν (ειχαν μια σειρα "Business") αλλα παραηταν ακριβα (για εμενα) για να παρω αρκετα για καθε μερα.

A, OK....καλά, και εγώ δεν το σήκωσα το Prince, αυτό πήρα και άλλο ένα για το γραφείο, στην "τυπική" τιμή των 300€, σχεδόν ταρίφα είναι το 300αρι, και στον Varda που έχω πάρει καμιά 10αρια, όλα 300€ έχουν :dizzy: ....αλλά να μου πεις, όλα σχεδόν Hechter είναι, γι'αυτό και η ταρίφα.

Πάντως, αν μιλάμε για στενή γραμμή, δοκιμάστε να φορέσετε κανά D&G και το ξανασυζητάμε :lol: ....και στο άλλο άκρο είναι τα Ralph...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#115978 Μιας και πιάσαμε τα κοστούμια και τα παρελκόμενα, για τα Austin Reed έχουμε άποψη;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
The Ace έγραψε:...... στην "τυπική" τιμή των 300€, σχεδόν ταρίφα είναι το 300αρι

160 χιλιαρικα το ειχα πληρωσει, για αυτο ειχε πονεσει. :s_yes

Ξαναπηγα καποια στιγμη, στο στοκ τους αυτη τη φορα (στα κεντρικα στο Μοσχατο) γυρω στα τελη της δεκαετιας '00. Θυμομουν καλη ποιοτητα, ειχαν σφιξει και τα πραγματα, σκεφτηκα "στοκ, κατι μπορει να βρεθει σε καλη τιμη".

Δοκιμαζω το παντελονι απο ενα γκρι κοστουμι, μιλαμε αδερφε ηταν ΚΟΥΤΙ πανω μου, λες και ηταν ραμμενο στα μετρα μου, σωστη φοδρα μεχρι το γονατο, καλοραμμενα κουμπια κλπ, φοραω και το σακκακι, ΜΑΓΕΙΑ. Μου εχει ηδη σηκωθει. :eat:

Και ακολουθει ο εξης διαλογος με την πωλητρια:

- Ποσο κοστιζει αυτο?
- 700€, αλλα ειναι με 60% (κατι τετοιο τεραστιο νουμερο) εκπτωση
- (τεμπελης βλακας δεν ξερει αριθμητικη) Δηλαδη ποσο βγαινει?
- 700€
- Οχι, εννοω τελικη τιμη
- Ναι αυτο λεω, 700€ ειναι ΜΕ την εκπτωση :s_wacko

Εικόνα
:svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#115991 Σοβαρά ? Εγώ πήρα 300€ το "καθημερινό" και ένα στρογγυλό 600€ το "δεύτερο", μου έκαναν βέβαια και επιπλέον έκπτωση λόγω του ότι πήρα και άλλα πραγματάκια (παπούτσια, ζώνες, μανικετόκουμπα) και τους άφησα ένα ωραίο 1500αρι :oops:

Πάντως γενικά έχει πιο καλό πράγμα π.χ. από το Varda, πιο "νεανικό" σίγουρα και πιο μοντέρνο...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Scotch έγραψε:Μιας και πιάσαμε τα κοστούμια και τα παρελκόμενα, για τα Austin Reed έχουμε άποψη;

σπυρο αν ειανι να αγορασεις κατι , να παρεις κατι σοβαρο

chester barrie it is.

αν εισαι μεσα στον ιουνιο λονδινο, πες μου να σε στειλω σε δικο μου ανθρωπο να σε κανει φιγουρινι....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
red_monster έγραψε:
popolaros έγραψε:δεν ειναι κακο πραγμα να μην εχεις αισθητικη.

κακο ειναι να το δειχνεις και να το προμοταρεις.

Βάλε ρε ποπολάρε μια φωτογραφία σου με κουστούμι να κλείσουν πολλά στόματα... :metalo:

ντρεπομαι...

αν θες σου βγαζω φωτο μονο τα κουστουμια μου....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
EDDIE_147 έγραψε:Ποπολαρε τραγουδά λίγο.
Ο άνθρωπος λέει οτι το ήθελε για μια φορά και τράβας τις κοτσίδες σου που δεν πήρε Zegna;

:s_whiteflag

δυστυχως κανενας απο εσας δεν καταλαβε τι ειπα. τεσπα... χεστο

δειχνεται καθαρα οι περισσοτεροι οτι αγοραζετε κουστουμι λες και ειναι ενα μπλουζακι ή ενα τζινακι. δεν ειναι ετσι. οσο πιο νωρις το παρετε χαμπαρι, τοσο το καλυτερο.
Τελευταία επεξεργασία από popolaros και 27 Μάιος 2015, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
rx8_drifter έγραψε:Εγώ χτύπησα προσφάτως ένα ted Baker

http://pixshark.com/ted-baker-men-suits.htm

3η σειρά δεξιά, αλλά με καφέ κουμπιά, σε 3 piece

Εχει στενή γραμμή, δεν είναι για μπαρπάδια με μπυροκίλια :rtfm:

μετρια ποιοτικα τα ted baker....

fashion items και μονο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#116092 Ο Κυρλαγκιτσης των κουστουμιών ποιος είναι;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#116123 Ποπολάρε εσύ δεν κατάλαβες εξ' αρχής ποιο ήταν το θέμα της συζήτησης.

Αν ρωτήσει κάποιος γνώμες για να πάρει πρώτο αμάξι στο 18χρονο γιο του και τελικά αγοράσει ένα i10 θα του πεις "Ουρτ βρωμόγυφτε, πάρε τουλάχιστον ένα Α3;"

Άλλο πράγμα το ακριβό κουστούμι το οποίο έχει πολλαπλάσιες ιδιαιτερότητες από άλλο ρούχο αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα της συζήτησης.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#116125 Δωσε γνωση ποπολαρε,
αμα θελουμε αντιτετανικο, θα παμε στο Johns Hopkins, ή θα ψοφησουμε, αλλου δεν εχει.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
popolaros έγραψε:μπες απλα savile row

και στην burlington να παει θα βρει καποιον αξιοπρεπη ραφτη θαρρω. Μπορει να βρει και παπουτσακι εκει τριγυρω να το σεταρει. Μετα ισως χρειαστει να πουλησει κανα χερι κανα νεφρο κανα ματι πουθενα βεβαια :P
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
popolaros έγραψε:δειχνεται καθαρα οι περισσοτεροι οτι αγοραζετε κουστουμι λες και ειναι ενα μπλουζακι ή ενα τζινακι. δεν ειναι ετσι. οσο πιο νωρις το παρετε χαμπαρι, τοσο το καλυτερο.

Μου αρέσουν τα κοστούμια αλλά πιστεύω ότι δεν κάνουν για το σωματότυπό μου και γι'αυτό δεν έχω στη συλλογή μου.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
trident1971 έγραψε:Δωσε γνωση ποπολαρε,
αμα θελουμε αντιτετανικο, θα παμε στο Johns Hopkins, ή θα ψοφησουμε, αλλου δεν εχει.

φτωχε το πνευματι τριντεντ, ζησε στην αγνοια και το ονειρο σου.