Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
pipinos1976 έγραψε: Και πλάκα στην πλάκα

Πλάκα² ;

pipinos1976 έγραψε: Η πολιτική ορθότητα ξεπερνάει καμιά φορά το όριο της λογικής.

Ο Pipino ξεπερνάει τα όρια της λογικής που έχει τα μούτρα να γράφει σαν λογικό το σφάξιμο των κόκκινων :metalo:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
pipinos1976 έγραψε:Σημερινό σκηνικό.

Έχω εισήγηση - δηλαδή γράφουν μάθημά μου - σε δύο σχολεία σε διαδοχικές βάρδιες (8:30-10:30 και 10:30-12:30). Πηγαίνω στο 1ο σχολειό στις 7:30, βρίσκω - ευτυχώς - τον Δντη, έρχεται και η άλλη που κάνουμε το μάθημα, υπογράφουμε στα γραπτά, φωτοτυπίες κτλ, όλα έτοιμα πριν τις 8:00, οπότε βοηθάμε και άλλους συναδέλφους (πολύ άσχημη λέξη). Ξεκινάμε 8:30 κανονικά. Μπαίνω, δίνω διευκρινίσεις και φεύγω για το 2ο σχολείο στις 8:50. Φτάνω 9:10. Έρχεται ο συνάδελφος στις 9:15 και αρχίζουμε να βγάζουμε θέματα. Τελειώνουμε 9:45 και φεύγω ξανά για το 1ο σχολείο και φτάνω στις 10:00 (αφού έσφαξα 2-3 κόκκινα και πέρασα αέρα πατέρα μέσα από πεζούς με PSL+30). Εκεί εξετάζω προφορικά δύο άτομα και στις 10:30 φεύγω για το 2ο σχολείο και πάλι, ώστε να δοθούν θέματα και διευκρινίσεις. Φτάνω 10:45 (με 2 καλά σφαξίματα κόκκινου και πάλι), δίνω διευκρινίσεις και εξετάζω προφορικά 3 άτομα (ο 3ος από 12:00-13:30... μας πέθανε ο άτιμος). Φεύγω από το 2ο σχολείο στις 13:35 και επιστρέφω στο 1ο, ώστε να προλάβω να παραλάβω γραπτά, πριν κλείσει το σχολείο στις 14:10. Παίρνω γραπτά και ο Δντης πάει να με χώσει την Παρασκευή. Άσε, του λέω, πρόλαβαν άλλοι. Την Παρασκευή εξετάζω στο εξεταστικό κέντρο "φυσικά αδυνάτους", οπότε θα είμαι εκεί 8:00-17:00 (ίσως λέω και λίγο).

Αυτά τα ολίγα σημερινά. Σε 5 σχολεία και 2 εξετάσεις σχεδόν ταυτόχρονα. Και μετά λέμε ότι φταίει ο δάσκαλος που δεν κάνει καλή δουλειά, τα βιβλία κτλ. Με το σύστημα στην μορφή που έχει σήμερα ΔΕΝ βγαίνει το πράγμα. Δεν βγαίνουν προγράμματα, δεν βγαίνουν μαθήματα + όσοι είναι νέοι, όπως εγώ, απλά τρέχουν να προλάβουν, ώστε να είναι στοιχειωδώς επαρκείς στις υποχρεώσεις τους.

Ευχαριστώ.

Στο σημείο αυτό δεν έσφαξες κανένα κόκκινο ή απλά ξέχασες να το αναφέρεις?? :hmmm:

Από περιέργεια, νιώθεις καθόλου ζώο?? Πόσοι θεωρείς μπορούσαν να γράψουν στο τοπικ με τα ζώα της ασφάλτου φωτογραφίζοντας την ηλίθια συμπεριφορά σου?
Άβαταρ μέλους
By Govus
#116071 Θερμή παράκληση : μην τον κάνετε quote, κάποιοι ίσως να τον έχουμε αποκλείσει...

Ευχρμπλό
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Govus έγραψε: κάποιοι ίσως να τον έχουμε αποκλείσει...

Ε όχι ρε φίλε, να κόψουμε τις εξόδους, να κόψουμε την ταβερνούλα, να κόψουμε το σινεμά, να κόψουμε το ένα να κόψουμε το άλλο ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ pipino μόνο αυτό μας έμεινε, έλεος μ' αυτό το μνημόνιο μας έχει γ####.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#116078 Ήθελα να ήξερα σε τι σχολεία γίνονται αυτά που αναφέρεις.
Το πρόγραμμα βγαίνει από νωρίς και αν κάτι δεν ταιριάζει, αλλάζει για να βολευτούν όλα τα σχολεία/εκπαιδευτικοί.
Αν έχεις δύο εισηγήσεις την ίδια μέρα σε διαφορετικά σχολεία, προφανώς ζητάς να σου τα αλλάξουν.

Και άντε ας πούμε ότι δεν γινόταν αλλιώς.
Τελευταία στιγμή θα βγάλεις τα θέματα; Τα θέματα μπορεί να τα φωτοτυπήσει ένας συνάδελφος μόνος του, δεν χρειάζεται επιτροπή. Ομοίως να δώσει τις εξηγήσεις.
Και εγώ από σχολείο σε σχολείο τρέχω, αλλά δεν γυρίζω και έργο κάθε μέρα. Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#116087 Ripper ετοιμασου για συντομη απαντηση τριων σερβερ.
Προμηθευσου καφεϊνη, speed, xtacy (κυκλους) και σεζον 1998 , 1999 F1.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
ripper έγραψε:Ήθελα να ήξερα σε τι σχολεία γίνονται αυτά που αναφέρεις.
Το πρόγραμμα βγαίνει από νωρίς και αν κάτι δεν ταιριάζει, αλλάζει για να βολευτούν όλα τα σχολεία/εκπαιδευτικοί.
Αν έχεις δύο εισηγήσεις την ίδια μέρα σε διαφορετικά σχολεία, προφανώς ζητάς να σου τα αλλάξουν.

Και άντε ας πούμε ότι δεν γινόταν αλλιώς.
Τελευταία στιγμή θα βγάλεις τα θέματα; Τα θέματα μπορεί να τα φωτοτυπήσει ένας συνάδελφος μόνος του, δεν χρειάζεται επιτροπή. Ομοίως να δώσει τις εξηγήσεις.
Και εγώ από σχολείο σε σχολείο τρέχω, αλλά δεν γυρίζω και έργο κάθε μέρα. Ήμαρτον.

Υποτίθεται οι Δντες έχουν μιλήσει. Εφόσον κρίνουν ότι προλαβαίνω εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε. Άλλωστε το είχα πει 2 φορές και με έγραψαν. Βασικά είναι χώσιμο γιατί στον ένα Δντη του είχα βάλει γκάζια για τις βλακείες που κάνει (δες σχετικό post που γράφω ότι με κάλεσε 4 φορές στο γραφείο του για να αλλάξω βαθμό σε "δικό" του μαθητή).

Για τα θέματα τώρα. Υποχρεωτικά ήθελαν να υπογραφή μπροστά τους και οι δύο Δντες. Βάλε και τις φωτοτυπίες στο παιχνίδι, πάει η ώρα.

@red_monster
Βλέπε ακριβώς από πάνω τι πέρασα και πες μου πώς θα προλάβω. Στο 13:35 και μετά προλάβαινα, άρα πήγα κύριος.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#116107 Φοβάσαι μην απολυθείς? :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Στην ζυγαριά του φτωχού μυαλού σου το θέματα ενδοσχολικών εξετάσεων -κλαιν^2- είναι περισσότερο σημαντικά από μια ανθρώπινη ζωή??

Και σε αφήνουν να κάνεις μάθημα σε παιδιά?? :omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#116112 Σήμερα τα δημοτικά (ίσως και τα γυμνάσια-λύκεια) ήταν κλειστά για λόγους συνδικαλιστικών διαδικασιών των εκπαιδευτικών.

Ναι, γιατί όχι;