Σε εριξαν στην μοιρασιά!! λολ
Σε εριξαν στην μοιρασιά!! λολ
Dimitris_P έγραψε:Μια άσχετη ερώτηση, έστω ότι έχεις ένα οικόπεδο όπου μπορείς να χτίσεις εώς κάποια τμ, πχ 250τμ. Εάν τα γύρω σου είναι ψηλές πολυκατοικίες (6-7όροφες) και σου κλείνουν τη θέα, μπορείς να χτίσεις ένα μονοκόμματο αγγούρι που να ξεπερνάει το ύψος τους αλλά να έχει έναν μοναδικό όροφο πάνω πάνω και από κάτω κενό; (έστω μόνο ένα ασανσέρ για ν'ανεβοκατεβαίνεις και σκάλες)

otso έγραψε:τσαμπα και απ το φορουμ αν γινεται.
κοιτα να δεις ο γαμπρος του θειου που θα παρει και τις τελικες αποφασεις εχει ανιψιο , κουμπαρο κολλητο και κουμπαρα κολλητη πολιτικους μηχανικους , οποτε δεν ειναι θεμα χρηματων , απλα τους ειδε οχι θερμους με το θεμα , και δεν τους πιεσε (για καπιο λογο δεν θελουν να παρουν την ευθυνη)
και βεβαια μας γεννησε την απορια αν επιστημονκα λυνεται το θεμα η υπαρχουν γκριζες ζωνες και γιαυτο για δικους τους ανθρωπους σκεφτονται μακρια και αγαπημενοι.
απο εκει και οι αποριες μου για τα στατικα τις μελετες και ποιοι τις κανουν.
προφανως λοιπον η κυρια που ειχε κανει μεταπτυχιακο στα στατικα θα μας δωσει την απαντηση.

Dimitris_P έγραψε:οκ πες πιλοτή 3 μ, άλλα 21μ για τους επόμενους άδειους ορόφους (3μ x 7) και πάνω πάνω το διαμέρισμα. Όπου οι άδειοι όροφοι θα είναι τσιμεντωμένοι με μόνο πέρασμα το ασανσέρ, αφού ο κενός χώρος-κλιμακοστάσιο μετράει στα τμ, σωστά;
criuser έγραψε:Με τον ΝΟΚ δεν μετράνε στον ΣΔ τα κλιμακοστάσια πλέον
criuser έγραψε:δεν επιτρέπονται κενοί όροφοι , εκτός αν είναι κάποιοι ημιυπαίθριοι , αλλά δεν γίνεται να είναι όλος ο όροφος ημιυπαίθριος , εκτός αν είναι στο ισόγειο , δηλαδή είναι πιλοτή .
sknipper έγραψε:Σκέφτηκα παρόμοια απορία, θεωρητικά πάλι. Νομίζω στην Αμερική συνηθίζουν να έχουν μονοκατοικίες λίγο υπερυψωμένες περί το 1 μέτρο, σε ταινίες δηλαδή βλέπω να μπορούν να κρυφτούν από κάτω. Αυτό αν θέλεις να το κάνεις σαν τι πιάνεται στην Ελλάδα; χαμηλή πυλωτή;
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]