Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
popolaros έγραψε:απο ναιλον ολα; πλαστικο;

Δε ξέρω, κάτι cotton wool έλεγε, οκ μου φάνηκε που το δοκίμασα. Άλλωστε δεν έχω γρι από κοστούμια και δε μ'ενδιαφέρει να το φοράω συνεχώς, θα προτιμούσα να φοράω ένα βαμβακερό ή λινό παντελόνι και ένα πουκάμισο αλλά δέχτηκα bullying :x

popolaros έγραψε:παρε και μια τζαμποσακουλα και ντυσου.

Καλή σηφά :iconcool:

popolaros έγραψε:ΕΛΕΟΣ

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By red_monster
popolaros έγραψε:δεν ειναι κακο πραγμα να μην εχεις αισθητικη.

κακο ειναι να το δειχνεις και να το προμοταρεις.

Βάλε ρε ποπολάρε μια φωτογραφία σου με κουστούμι να κλείσουν πολλά στόματα... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#115936 Ποπολαρε τραγουδά λίγο.
Ο άνθρωπος λέει οτι το ήθελε για μια φορά και τράβας τις κοτσίδες σου που δεν πήρε Zegna;

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#115940 Τώρα που θα ανεβάσει ο ποπολάρος φωτογραφία με την αψεγάδιαστη κορμοστασιά του ντυμένη με Tom Ford στα μέτρα του θα κλείσουν πολλά στόματα :rtfm:

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By pro
#115947 Το οτι το ηθελε για μια φορα, δεν λεει απαραιτητα κατι. Αν ειχε τη δυνατοτητα να παρει κατι καλυτερο, θα πρεπε να το κανει, αφου το κοστουμι ειναι ενα κλασσικο κομματι και καλο ειναι να υπαρχει ενα "καλο" για παν ενδεχομενο.

Το θεμα ομως παντα καταληγει στο οικονομικο. Αν δεν μπορεις να πας στα ΑΑΑ, αναγκαστικα θα πεσεις κατηγορια σε τιμη, προφανως και σε ποιοτητα. Κατα τη γνωμη μου, η τελευταια κατηγορια που βρισκεις καλη ποιοτητα ειναι τα dutti και τα συναφη, στα 300 ευρω περιπου. Παλιοτερα μ αρεσαν τα επισης ισπανικα caramelo, πλεον τα βρισκω σπανια. Τα zara εχουν συμπαθητικη ποιοτητα στα μαλλινα κοστουμια των 180 ευρω, αλλα οπως προειπα προσωπικα εχω θεμα με τα νουμερα (και μην ακουω για κοιλιες και λιπη, καμια σχεση).

Τεσπα, το παληκαρι εδωσε 200 για ολα με το κλειδι στο χερι, με γεια του και χαρα του. Καλοφορετο (εστω μια φορα) και παμ παρακατ. Ουτως η αλλως, ξερω πολλους που δωσαν πολλααααα παραπανω και εκαναν εγκληματα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#115949 190 όλα από στοκάδικο.

Ομοίως μπορείς να βρεις BOSS (full κουστούμι) με 300-400€.

Τα Berto Lucci δεν είναι άσχημα (έχω 2-3 και δεν είχα αντιμετωπίσει fail που είδα με άλλες μάρκες (να ξεφτίζει το χρώμα, να φεύγουν ραφές κλπ) αλλά είχα την αίσθηση ότι είναι ακόμα πιο slim fit από τα ZARA.

Dimitris με γεια.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:Τώρα που θα ανεβάσει ο ποπολάρος φωτογραφία με την αψεγάδιαστη κορμοστασιά του ντυμένη με Tom Ford στα μέτρα του θα κλείσουν πολλά στόματα :rtfm:

:shifty: :shifty:

ΕΤΟΙΜΟΣ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
trident1971 έγραψε:
popolaros έγραψε:φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν εχεις ιδεα απο κουστουμι.

παμ παρακατ

αιντε καλημερα.

και αυτο το καταλαβες απο το φορουμ. Μαλιστα.
ΟΚ τοτε, ας παμε παρακατω

Εν τω μεταξύ ο ένας μιλάει για σακάκι όπου βρίσκεις σχετικά φτηνά με αποδέκτη ποιότητα και ο άλλος αναφέρεται σε κουστούμια, βγάλε άκρη...

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#115956 Εγώ χτύπησα προσφάτως ένα ted Baker

http://pixshark.com/ted-baker-men-suits.htm

3η σειρά δεξιά, αλλά με καφέ κουμπιά, σε 3 piece

Εχει στενή γραμμή, δεν είναι για μπαρπάδια με μπυροκίλια :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:190 όλα από στοκάδικο.

Ομοίως μπορείς να βρεις BOSS (full κουστούμι) με 300-400€.

Τα Berto Lucci δεν είναι άσχημα (έχω 2-3 και δεν είχα αντιμετωπίσει fail που είδα με άλλες μάρκες (να ξεφτίζει το χρώμα, να φεύγουν ραφές κλπ) αλλά είχα την αίσθηση ότι είναι ακόμα πιο slim fit από τα ZARA.

Dimitris με γεια.

Ενα εχω, και αν και μου καθεται σχετικα καλα, πρεπει να ημουν μεθυσμενος οταν το πηρα. Υφασμα χαλια.

Ειχα βρει την υγεια μου με τα GLOU μεσης τιμης... ακομα παλιοτερα Prince Oliver.
Ξερω βεβαια οτι τωρα που το ειπα θα με πυροβολησουν. :help:
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 27 Μάιος 2015, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#115963 Εικόνα

Στο προηγούμενο ενσταντανέ ο Αυγουστής φόραγε Berto Lucci και ο ποπολάρος αντέδρασε δεόντως.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

Στο προηγούμενο ενσταντανέ ο Αυγουστής φόραγε Berto Lucci και ο ποπολάρος αντέδρασε δεόντως.

:iconcool:

και ολα αυτα εμπρος στο υπολοιπο φορουμ που παρακολουθει εμβροντητο :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:... ακομα παλιοτερα Prince Oliver.

Κάθε άλλο, συνυπογράφω, πήρα το "δεύτερο" κοστούμι για το γάμο από το Prince και ήταν αξιοπρεπέστατο, χώρια που είναι και αρκετά ανθεκτικό για να φορεθεί αρκετά συχνά (όχι για καθημερινό πάντως). Χώρια που συνήθως το Prince κάνει τρελές εκπτώσεις (αν και σε πρήζουν με τα SMS)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
The Ace έγραψε:
trident1971 έγραψε:... ακομα παλιοτερα Prince Oliver.

Κάθε άλλο, συνυπογράφω, πήρα το "δεύτερο" κοστούμι για το γάμο από το Prince και ήταν αξιοπρεπέστατο, χώρια που είναι και αρκετά ανθεκτικό για να φορεθεί αρκετά συχνά (όχι για καθημερινό πάντως). Χώρια που συνήθως το Prince κάνει τρελές εκπτώσεις (αν και σε πρήζουν με τα SMS)

Για το Glou φοραω το κρανος :ninja:

Το Prince Oliver καλο ηταν (ειχαν μια σειρα "Business") αλλα παραηταν ακριβα (για εμενα) για να παρω αρκετα για καθε μερα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#115972 caramelo που ειπε ο pro πιο πανω μ αρεσαν και μενα. Ενα που ειχα παρει ηταν καλυτερο και απο τα boss που εχω. Εχτες πηγα με αναμ φιλο που παντρευεται και ρωτησα την πωλητρια γι αυτα και μου ειπε οτι παει για κλεισιμο η εταιρεια γι αυτο τα βρισκει κανεις σπανια πλεον.

Κατα τ αλλα εχτες ειδαμε ενα βερσατζε στα 789 αλλα κατ εμε παρα πολυ ακριβο γι αυτο που ηταν. Μου εκανε εντυπωση οτι για γαμπριατικο του εδειξε 3-4 κομματια μονο με την κλασσικη τεχνικη. Πρωτα το φτηνο των 300-400 και το επομενο ειναι των 600-700 οποτε μετα δεν κοιτας ξανα πισω.

Εγω του προτεινα να περιμενει να βγαλει το attica το καλοκαιρι κανα 50% και σιγουρα κατι καλο θα βρει μιας κ παντρευεται τελος αυγουστου