Ευχαριστώ.
Οι απαντήσεις χρηστών ίσως περιέχουν διαστρεβλώσεις
Το κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/pipinos1976/videos
Προσωπική επικοινωνία:
http://www.forum.odigein.com
Anonymous Founder έγραψε:Έχω φάει τέτοια κλήση σε νάιλον περιτύλιγμα στα όμορφα Γιάννενα!ηταν μερα που εβρεχε?
Λογικό αν σκεφτείς πως εκεί βρέχει περισσότερο από το Λονδίνο!
pipinos1976 έγραψε:Αν θυμάμαι καλά υπήρχε τέτοια αναφορά και στο bloka και είχαν γράψει ότι ήταν χορηγία του Δήμου, αφού έβγαζε χρήμα από τις κλήσεις. Γενικά ο νόμος Ιωαννίνων είναι πρωτοπόρος σε θέματα αστυνόμευσης (κάμερες, μπλόκα, αλκοτεστ κτλ), ειδικά εντός πόλεως. Στα χωριά που είναι απομονωμένα είναι άλλο θέμα.τα @@ τους τα 2 ειναι
alexandros.K έγραψε: τα @@ τους τα 2 ειναι![]()
εκτος απο τις σταθερες καμερες που ειναι σε 7-8 σημεια , εγω πλεον βλεπω πολυ σπανια μπλοκα, αλκοτεστ κτλ
παλιοτερα εβλεπα πιο συχνα
ασε που παρατηρω, (και το βλεπω σε πολλες επαρχιακες πολεις της Ελλαδας, για να μη πω σε ολες) οτι τα αυτοκινητα με ντοπιες πινακιδες κυκλοφοριας, δεν τα προτιμανε και τοσο, οσο αυτα με πινακιδες απο αλλες πολεις (και χωρες)
bujinkan έγραψε:Περί σκύλων το ανάγνωσμα να σας δώσω το φώτα μου μιας και το κατέχω(δίπλωμα εκπαιδευτή σκύλων).....
send from my cave using smoke signals
bujinkan έγραψε:Περί σκύλων το ανάγνωσμα να σας δώσω το φώτα μου μιας και το κατέχω(δίπλωμα εκπαιδευτή σκύλων)
Στο 80 με 8
90% των περιπτώσεων κυνηγιου οχήματος(ποδήλατο,μηχανή,αμάξι) Πρόκειται Περί παιχνιδιού στο μυαλό του σκύλου. Για αυτό σε περίπτωση που είμαστε με μηχανή η ποδήλατο αν φοβαστε απλά ακινητοποιηστε όχημα .Σταματάει ο σκύλος αμήχανα και τελειώνει το θέμα.
send from my cave using smoke signals
kacey έγραψε:μην αρχιζεις να χοροπηδας σαν πανικοβλητος επιληπτικος (ή ακομα χειροτερα να τρεχεις ή να κανεις ψευτοεπιθεσεις τυπου "ξου απο δω παλιοσκυλο") και θα εισαι μια χαρα. αμα τα κανεις αυτα, εξιταρεις το σκυλο χωρις λογο και μπορει να προκαλεσεις θεμα χωρις λογο.
trident1971 έγραψε:kacey έγραψε:μην αρχιζεις να χοροπηδας σαν πανικοβλητος επιληπτικος (ή ακομα χειροτερα να τρεχεις ή να κανεις ψευτοεπιθεσεις τυπου "ξου απο δω παλιοσκυλο") και θα εισαι μια χαρα. αμα τα κανεις αυτα, εξιταρεις το σκυλο χωρις λογο και μπορει να προκαλεσεις θεμα χωρις λογο.
α) Δεν μπορεις να απαιτεις απο τον καθενα να εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο zen. Δεν μπορουν να εχουν ολοι την ψυχραιμια, την ιδια εκθεση σε σκυλους απο μικροι, το ιδιο θαρρος κλπ για να αντιδρασουν "σωστα", ασε που με βαση τον bujinkan ενα 10% σκυλων δε θα θελει να "παιξει" αλλα να σου πει οτι ειναι ο αρχηγος.
Ακομα και ενας σκυλος να εμφανιστει αποτομα και να ερθει προς το μερος μου (αν ειναι μεγαλοσωμος) θα τρομαξω γιατι πολυ απλα δεν θα ξερω τις προθεσεις του.
β) Σε φαση που μου την επεσε αγελη γαυγιζοντας (ηταν μεσα σε στενο και εγω περπατουσα στον καθετο, με ειδαν και αρχισαν να τρεχουν προς το μερος μου), το μονο που με εσωσε ηταν οτι τελευταια στιγμη γυρισα και εκανα μια κινηση για να χτυπησω τον αρχηγο με το χερι, φωναζοντας πολυ δυνατα ταυτοχρονα. Εκει κολωσε και εμεινε σε αποσταση. Αν ηταν καμμια κοπελιτσα στη θεση μου ή κανα μικρο παιδι θα το ειχαν φαει τα κοπροσκυλα.
Morx έγραψε:I AM THE LAW ... ειπε ο παπαρας και παρκαρε τη μηχανη του επανω σε διαβαση.
ZBOUTSAM THE LAW ... ειπε ο δευτερος παπαρας που παρκαρε πανω στη διαβαση επειδη ο πρωτος ετρωγε donuts.

kacey έγραψε:*τωρα που το σκεφτομαι, η αποτομη κινηση και το χτυπημα στο σκυλο ειναι αυτο που θα μπορουσε να κανει τα πραγματα δυσκολα...
ως ειδικός που είναι) η πλέον λάθος αντίδραση είναι το "τρέχω να ξεφύγω" καθώς ο σκύλος τρέχει γρηγορότερα από εμάς ακόμα και αν είμαστε σε ποδήλατο (ΟΚ σε μηχανή έχει νόημα). Αντίθετα, το "σταματάω (αν ζορίσει το πράγμα κατεβαίνω από την αντίθετη πλευρά δηλ. το ποδήλατο ανάμεσα) και τον κοιτάω συνέχεια (σημαντικό!) με έντονο βλέμμα" (*) έχει σαφώς θεαματικότερα αποτελέσματα.
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]