Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#114574 Για dashcams κοίτα το κανάλι του Techmoan στο tube...
Δεν νομίζω να βρεις κάτι τέτοιο όμως.
Άβαταρ μέλους
By Morx
MIXOStsi έγραψε:@Morx
http://www.ebay.com/sch/foxoffer1/m.htm ... pg=&_from=
http://www.ebay.com/itm/Original-SJCam- ... 3f44702c11
http://www.ebay.com/itm/SJCAM-SJ4000-Wi ... 1e91a8ce40

Nα προτιμησω foxoffer λοιπον?

Την εχεις παραγγηλει εσυ; εαν ναι, απο ποιον;
10 πανω 10 κατω τα γιουρος, κλαιν ... αρκει να φτασει: Φετος, ολοκληρη και αυθεντικη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#114664 Την έχει πάρει φίλος απο foxoffer.
Αλλά κι αλλοί πιστεύω οτι είναι οκ. Και από Banggood έχω ψωνίσει...
Άβαταρ μέλους
By Morx
MIXOStsi έγραψε:Την έχει πάρει φίλος απο foxoffer.
Αλλά κι αλλοί πιστεύω οτι είναι οκ. Και από Banggood έχω ψωνίσει...

Okeik... παω για το wifi Μονδελο.

Μια απορια μονο. Mε τα εξαρτηματα της SJ θα μπορεσω να τη στερεωσω μπροστα απο το πηγουνι ;;
Θελω να μην εξεχει στα πλαγια η απο πανω, αλλα να ειναι ειτε μπροστα απο τη μουρη του κρανος κατω απο τη ζελατινα ή κατω απο το πηγουνι μπροστα ακριβως απο το λαιμο μου.

Εικόνα

Καποιο βιντεο εχει εντοπισει κανεις με οδηγιες για στερεωμα σε διαφορες μεριες;
Άβαταρ μέλους
By Morx
MIXOStsi έγραψε:Κοιτα στα reviews του Techmoan αν ανφερει κάτι...

Ωραια, βρηκα ακρη με το J-hook.

Θα παραγγειλω την Wifi εκδοση και μια 16άρα καρτα μνημης πρεπει να ψαξω αν παιρνει μεγαλυτερη βεβαια για να παω σε μεγαλυτερη τοτε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
axel12p έγραψε:Κανένα μεταχειρισμένο DJI Phantom ή κανένα Syma X8C. Γενικά παίζουν αρκετές κινέζικες αντιγραφές του Phantom.

Για το Syma διαβάζω όχι και τα καλύτερα πράγματα, ότι έχει μετριότατη κάμερα και κρατάει μόνο 9 λεπτά η πτήση; :dizzy:

Το Phantom είναι πανάκριβο, δεν έχω τόση geoσύνη
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#114843 @Μοrx: Παίρνει πάνω απο 16αρα...

@Dim: Πάρε αυτό και βάλε την Mobius από κάτω γι αρχή...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimitris_P έγραψε:
axel12p έγραψε:Κανένα μεταχειρισμένο DJI Phantom ή κανένα Syma X8C. Γενικά παίζουν αρκετές κινέζικες αντιγραφές του Phantom.

Για το Syma διαβάζω όχι και τα καλύτερα πράγματα, ότι έχει μετριότατη κάμερα και κρατάει μόνο 9 λεπτά η πτήση; :dizzy:

Το Phantom είναι πανάκριβο, δεν έχω τόση geoσύνη

Το συγκεκριμένο Syma νομίζω ότι μπορεί να πάρει κάμερες τύπου GoPro για αυτό το ανέφερα. Αν βάλεις πάνω μια 808 ή μια mobius εννοείται πως κερδίζεις σε χρόνο πτήσης.

9 λεπτά δεν είναι και τόσο λίγο, ακόμη και τα ακριβά αντέχουν γύρω στο 20λεπτο. Αγοράζεις άλλες δύο μπαταρίες και είσαι άρχοντας.

DJI Phantom 2 ίσως βρεις σε προσφορά μιας και αρκετοί τα αλλάζουν για να αγοράσουν το Phantom 3
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#116941 Έχω 3 μπαταρίες για την 5D, η μία 03/11, η άλλη 04/11 και η παράλλη 08/10. Μία απ'τις τρεις (μπορεί και δύο, δε θυμάμαι), είναι από ebay, OEM παραυτά, μοιάζει αυθεντική.

Δεν είχα θέμα γενικώς, χρησιμοποιούσα τις 2 στο grip και την άλλη για backup. Τον τελευταίο καιρό, που χρησιμοποιώ την μηχανή πολύ αραιά, την ανοίγω και έχουν αδειάσει. Τελευταία φορά τις είχα φορτίσει όλες πλήρως, έκανα ελάχιστα κλικ και την έβαλα στην άκρη. Πάω χθες να την ξαναβγάλω και έχουν αδειάσει όλες. Πάνε για αντικατάσταση :( Πειράζει που τις είχα μόνιμα πάνω στο grip ή απλώς ήρθε η ώρα τους ? :oops:

Γενικά πάντα φροντίζω να αδειάσουν για να τις φορτίσω
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#116956 Να πάρω original? Βλέπω κυκλοφορούν κι άλλες μάρκες (Ansmann, Eneride) και διάφορες άλλες που βλέπω στο Amazon
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#116971 Ισχύει.

Μόλις παρέλαβα μπαταρία για την 7D. Ήδη η πρώτη έλεγε οτι η ποιότητα φόρτισης της ήταν χάλια (έχει ένδειξη για αυτό το πράγμα, (πολύ μπροστά...)).

Ίδιες συνθήκες, πεταλουδοφωτογράφιση. σε μια ώρα, 550 κλικ η παλιά έπεφτε από το 100% στο 55% . Το ίδιο πράγμα με τη νέα από το 100% έπεσε στο 90%. Ebay από χογκόγκ, ορίτζιναλ. 15 ευρώ εκει, 70 εδώ. Τρέχα γύρευε