Morx έγραψε:μμμμμμμμ Kinky boy ... που ξερεις εσυ αν εχει σκληραγωγημενα οπισθια ;;

Morx έγραψε:...

...), με αποτέλεσμα να σφηνώσω και να πέσω ΑΚΑΡΙΑΙΑ !! Ευτυχώς, που πήγαινα ούτε με 20 και δεν έπαθα ούτε εγώ κάτι ούτε η Λιμπερτάρα
...
!!D-Jet έγραψε:Morx έγραψε:...
Δεν κατάλαβα τίποτα...
Επειδή δεν έχω οδηγήσει ποτέ μου 3ροδο, μπορείς να το κάνεις πιο λιανά τι θα μπορούσε να κάνει για να αποφύγει τη στούκα (εκτός από το να φρενάρει) ;
Απο ό,τι ειδα στο βίντεο είχε μια τρύπα που κατέβαινε το οδόστρωμα, αυτό προκάλεσε το 3ροδο να γύρει απότομα προς τη χαμηλότερη πλευρά και ο τύπος έφυγε αφρενάριστος (πήγαινε και γρήγορα) στο θάμνο...
Το δεύτερο βίντεο είναι κλασσική περίπωση που έπεσε με την μπρος ρόδα στο χαντάκι και πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να την ανεβάσει πάλι πάνω (αντί να κατέβει όλος και να προσπαθήσει να φρενάρει) την κόλλησε στο κράσπεδο και του ήρθε καπέλο η μηχανή. Βέβαια, καλα να τα λέμε για τα MX και τα εντούρα, αλλά αν το γαϊδούρι είναι 350 κιλά δε μαζεύεται εύκολα...
Morx έγραψε:...
Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θες να πεις, τουλάχιστον για τα 2τροχα, όπως και σαφώς αυτό που γράφει ο σύντροφος govus.Govus έγραψε:Εγώ πάντως έπαθα κάτι ανάλογο (?) πέρσι με το Liberty : επιχειρώντας να μπω στο "ENTOS" στην Πειραιώς (για όσους ξέρουν), δεν είδα πως η "ράμπα" για να μπεις ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΣΩΠΟ" με το οδόστρωμα της Πειραιώς (έχει ένα χείλος λίγων πόντων, που έχουν και οι πλείστες ράμπες ΑΜΕΑ στην μπανανία...), με αποτέλεσμα να σφηνώσω και να πέσω ΑΚΑΡΙΑΙΑ !! Ευτυχώς, που πήγαινα ούτε με 20 και δεν έπαθα ούτε εγώ κάτι ούτε η Λιμπερτάρα
...
BTW, προσέξτε πολύ να μπαίνετε "κάθετα" με δίτροχο αν πάτε εκεί (όσο αυτό είναι δυνατόν, αν είναι κάποιος πίσω σου στην Πειραιώς θέλει υπολογισμό...)!!
Υ.Γ. : η πρώτη μου πτώση σε 25 χρόνια και μακάρι να μην πάθω κάτι άλλο τώρα στα γεράματα...
)CARυοθραύστης έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=rH-gemnfLlA
Τι έγινε εδώ ρε παιδιά;;;;;;;;;
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]