Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#113709 ψάχνεις για rib? :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimik
giannik1977 έγραψε:ψάχνεις για rib? :eat:

Να σου πω εδώ στην Κύπρο θα ήταν must :lol:

Άσε που θα γλίτωνα τα σκηνικά τύπου πάμε με 100χλμ/ω δίπλα δίπλα στην εθνική :rant:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#113713 για πρωί, μεσημέρι, βράδυ, για βόλτες, για τη δουλειά.....
isuzu dmax dublecab LS2 auto
26+φπα

για δεύτερο αν και θα ήθελα κάτι σε μετάχειρο S200, ford GT, GT86 (15-20K) μάλλον θα κοιτούσα καινούργιο 208GTi ή corsa opc λόγω ηλιθιότητας φορολογικού καθεστώτος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
dimik έγραψε:
giannik1977 έγραψε:ψάχνεις για rib? :eat:

Να σου πω εδώ στην Κύπρο θα ήταν must :lol:

Άσε που θα γλίτωνα τα σκηνικά τύπου πάμε με 100χλμ/ω δίπλα δίπλα στην εθνική :rant:

αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου π.μ :)
Το έχω σπουδάσει το θέμα rib και κάποια στιγμή θα αποκτήσω πάλι ένα (το έχω σκυλομετανιώσει που το πούλησα)..

υ.γ
ωραίο τοπικό Jason !!!! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#113726 Ρε΄σεις, ¨Ιδανικό γκαράζ¨ λέει, όχι ¨Ινδικό γκαράζ¨. Και 316 και το βδέλυγμα της μερσεντές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ίδια τρύπα;;;
Άβαταρ μέλους
By dimik
D-Jet έγραψε:Ρε΄σεις, ¨Ιδανικό γκαράζ¨ λέει, όχι ¨Ινδικό γκαράζ¨. Και 316 και το βδέλυγμα της μερσεντές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ίδια τρύπα;;;

το 316 είναι το καλό το 4cyl μην μπερδεύεσαι :lol:

Για το merc έχεις άδικο, αυτή την στιγμή μακράν ομορφότερο απο τον ανταγωνισμό (bmw 1, A3, golf)
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
    Για την φαμιλια και για εμενα
23.000 περίπου

Εικόνα

για τα παντα ολα 13.000 περίπου

Εικόνα

μην ξεχναμε και τις ριζες μας... 10.000

Εικόνα

και για μεσα στην πολη 3.000

Εικόνα

και το 1000 που μενει δρακουλινια.... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimik έγραψε:
D-Jet έγραψε:Ρε΄σεις, ¨Ιδανικό γκαράζ¨ λέει, όχι ¨Ινδικό γκαράζ¨. Και 316 και το βδέλυγμα της μερσεντές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ίδια τρύπα;;;

Για το merc έχεις άδικο, αυτή την στιγμή μακράν ομορφότερο απο τον ανταγωνισμό (bmw 1, A3, golf)

Ναι, ρε μάστορα, αλλά ο άλλος σου δίνει 50Κ να πας να μπερμπαντέψεις λίγο και εσύ θα πας να τα σκάσεις στο πολυμορφικό (που είναι και χάλια, κιόλας);;;
Δε θες καλύτερα ένα κουπεδάκι, ενα ξεσκούφωτο, ένα κάτι ρε παιδί μου.... :( Ο άλλος πήρε μηχανάκι σπορ, ορίστε, μια χαρά...
μα 316 και τη φούσκα;

Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας! :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
D-Jet έγραψε:
dimik έγραψε:

Ναι, ρε μάστορα, αλλά ο άλλος σου δίνει 50Κ να πας να μπερμπαντέψεις λίγο και εσύ θα πας να τα σκάσεις στο πολυμορφικό (που είναι και χάλια, κιόλας);;;
Δε θες καλύτερα ένα κουπεδάκι, ενα ξεσκούφωτο, ένα κάτι ρε παιδί μου.... :( Ο άλλος πήρε μηχανάκι σπορ, ορίστε, μια χαρά...
μα 316 και τη φούσκα;

Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας! :hmmm:

είναι νοικοκυραίος κύριε :rtfm:

πολυμορφικό ποιο? το νέο Α-Class?

αυτο?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimik έγραψε:είναι νοικοκυραίος κύριε :rtfm:

ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

Λοιπόν, εσύ θα πάρεις μια Ζ4 coupe 3λιτρη, ένα τούρμπο Α3 σπορτμπακ και τη βάρκα σου, τελείωσε...

Εγώ σκέφτομαι δεύτερο σενάριο (αν δε βρω φαναρτζή για το πρώτο)
1)Εικόνα
http://www.classicandsportscar.ltd.uk/i ... 1_2861.jpg
Προτιμώ 230sl manual με κανα 45άρι

2)Εικόνα
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... e_1982.jpg
Για τη γυναίκα μου... πόσο να¨χει 500-600; Βάλε και άλλα 400 για να το ντύσω γύρω-γύρω με λάστιχο

και
3) Εικόνα
http://scooternet.gr/wp-content/uploads ... -Super.jpg
λοξά παρκαρισμένη να πιάνει όλη την τρίτη θέση!
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimik έγραψε:πολυμορφικό ποιο? το νέο Α-Class?
αυτο?
Εικόνα

:thumbsdown: Το σκόντα μου με ζάντες, έτσι και βρέξει και πλυθεί δείχνει πιο ωραίο...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#113749 1. Το αμαξι μου.
Εικόνα
2.http://cerca.automobile.it/auto-inserzi ... &picture=3
3.Εικόνα

για να ειμαι μεσα στα 50χιλιαρικα πουλησα το αμαξι μου στον εαυτο μου 10χιλ... :lol:
αν υποθεσουμε οτι η αδερφη μου εχει ενα Α1,τοτε μονο η boxster λειπει... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#113750 Ναι ρε pik, αλλά πάρε και κανά γερμανικό ρε φίλε, είναι πολύ premium, να το ξέρεις :thumbsup: