Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#113441 Περιμενω να ακουσω την dream αντιπροσωπ.... εεεε ιδανικο γκαραζ του Orestisren!

.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
The Ace έγραψε:Μιλάμε για dream garage ή για real-life garage ? Δηλαδή αυτό που θα θέλαμε ή αυτό που θα μας εξυπηρετεί ?
]

Ο καθένας ότι θέλει ανάλογα με το σκεπτικό του. Όπως είπε ο mirage μόνο χρηματικος περιορισμος.

Mirage ακόμα?

Sent via mobile
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#113467 Citroen C4 1,2 Pure tech 130hp , με 20Κ για τις αναγκες της οικογενειας. Τρικυλινδρο τουρμπο να σας βαζω βιντεακια με ηχο κινητηρα να αρρωστησει ο ΓΚ :lol: :lol: :lol: :s_roses

Εικόνα

Renault Twingo Excite 900cc 90 hp, για την συζυγο να κανει τα ψωνια της με στυλ, κοστος 13,5Κ

Εικόνα

CBR 1100XX με 3,5Κ σαν αυτο της φωτο γιατι κατα βαθος ειμαι λατρης των μοτοσυκλετων . Το γουσταρα πολυ αυτο απο τοτε που πρωτοβγηκε και πλεον ειναι φτηνο

Εικόνα

Συνολο 37Κ, τα υπολοιπα θα τα βαω σε βενζινες, λαστιχα για το ΧΧ, εκδρομες με την φαμιλια η και μονος.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#113470 Maserati Gransport 37,900€
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... LSO_EXPORT

Mazda rx 7 twin turbo 9,200 E
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... ORT&noec=1

Fiat Panda 1.3 Multijet Diesel 3,000 EUR
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fi ... ORT&noec=1

Δεν μου κανουν 100€ έκπτωση; :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
The Ace έγραψε:
mirage έγραψε:Δεν ξερω τι garage θα ηθελες ακριβως αλλα το budget ειναι 50κ και 5 αυτοκινητα max. Ας παραμεινουμε σε αυτα τα πλαισια.

Νόμιζα ότι ήταν για 3 αυτοκίνητα, βλέπω ότι όλοι 3 βάζουμε. Όσο για το budget μου, εντάξει το πήγα στα 55Κ, δεν έκανα καμιά τρελή υπέρβαση :innocent:

Ναι σωστα 3 ειναι... Θα ηθελα να ειναι 5 αλλα μας εφαγε ο μνημονιακος Ιασωνας.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#113503 Πωωω,αρρωστο τοπικ :inlove:

Να πω οτι οι επιλογες ειναι μια ενδεικτικη τετραδα απ τις εκατονταδες που σκεφτηκα και πως ειναι καπου 70% φανταστικες/ιδανικες και 30% σε ρεαλιστικη βαση.
Λοιποον το 1ο μου slot θα το καλυψει ενα καλο(οσο γινεται) S2000.
Απλα ερωτευμενος απο μικρος μ αυτο το αυτοκινητο.Λιτο αλλα ομορφο ακομα , χωρις οροφη για τα καλοκαιρινα βραδια.Θα παιζει το ρολο του cool αλητη στο γκαραζ και θα κυκλοφορει σπανια.
Με 15Κ νομιζω παιρνω κατι αξιολογο.Χρωμα αδιαφορο,αλλα ιδανικα αυτο το Gran Prix white :
Εικόνα
35Κ to go..

2η επιλογη : BMW M5 E60
V10 , σενταν , 510 αλογατα ,σχεδιο Chris Bangle --> Επος!
Αγορα για τα μεγαλα ταξιδια και για τον χειμωνα που το S2000 δε θα εχει τοση γοητεια.Με 27Κ συζητησιμα μπορω να εχω μια δικη μου, κατα προτιμιση σε καφε/χρυσο που την εχω δει μια φορα :inlove:
Εικόνα
Αφου θα ναι και μετρητα ας πουμε οτι θα μου κοστισει 25,αρα 10K ακομη μας μενουν :

3η επιλογη: Peugeot 106 Rallye
Ο χαμαλης της υποθεσης ,θα παρκαρει εκτος garage, daily driver που στ @@ μας αν γρατσουνιστει/χτυπησει οπουδηποτε,ευκολο παρκαρισμα στο κεντρο και διασκεδαστικο εντος πολης σε καθε ευκαιρια.Δε ξερω ποιας χρονολογιας/κυβισμου ηταν τα πιο αξιοπιστα,αλλα ενα απ αυτα θελω
Προβλημα το να βρω ακαγκουρευτο,αλλα DREAM garage φτιαχνω Το θελω σε ασπρο για εξτρα πιουριλα,φωτο δε βαζω και για αυτο,ειμαι απο κινητο :lipsealed:
-3000€ ,αλλα 7000 ακομη.

Τελευταια επιλογη Jeep Wrangler για τις extreme καταστασεις,ιδανικα πετρελαιο αλλα και το 4λιτρο δε με χαλαει.5Κ αγορα και 2Κ στα εξτρα να γινει τουμπανο. Αυτα :D

<
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#113552 Το σουμπαρού δεν το δίνω με τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα είναι ένα rally replica όπως ένα integralle, ένα cosy, ένα quatro. Και άμα το δώσω θα λέω κάποτε: τι |λογοκρισία| έκανα. Έτσι κι αλλιώς λόγω κυβικών, κατανάλωσης, άνεσης κλπ δεν πιάνει και τίιποτα.
Άρα no1: subaru impreza sti my2005
Πριν δύο εβδομάδες το ξαδερφάκι μου ξεφορτώθηκε ένα Μ3 Ε92 dkg,με 110.000 χιλιόμετρα, άριστο όμως, ατρακάριστο κλπ. Το σκότωσε για 25000, ανταλλαγή για ένα Χ5 4.0 diesel. είμουνα στο τσακ να το πάρω.
Προυπόθεση: ξουτ το cupra. Πόσο? κανα 7000, 8000 ????
Άρα no2: BMW M3 E92, DKG my2008
2η Προυπόθεση: λόγο τελών, φόρων πολυτελείας κλπ μαλακιών: ξουτ το jeep. Grand Cherokee ltd Diesel my 2006. Πόσο? Κάνα 15άρι? Και με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα mitsubishi L200 τετράπορτο, επαγγελματικό για πήγαιε έλα των παιδιών, οικογενειακά ταξίδια, κυνήγια, φουσκωτά κλπ.
Άρα no3: mitsubishi L200 twin cabin. my2008-2011.

Λίγο η ταλαιπωρία του πούλα - αγόρασε περισσότερο τα είκοσι χιλιάρικα που έπρεπε να δώσω και που στις μέρες μας δε βρίσκονται και στο δρόμο, ακόμα περισσότερο το οικογενειακό ξεβόλεμα με την πώληση του jeep, δυστυχώς τα όνειρα διαρκούν λίγο, η μίζερη και πεζή πραγματικότητα επικρατεί και ευτυχώς που έχουμε κάπου και γράφουμε τον 'πόνο' μας.
Με λίγα σχετικά χρήματα (πολύ λιγότερα του budget του θέματος) και με αντίστοιχα λιγότερους φόρους πολυτελείας και τέλη θα μπορούσα να φτιάξω το ιδανικό μου garage.
Εάν μου βάζατε το μαχαίρι στο λαιμό :lol: να φτάσω το budget, με τα ρέστα θα αντάλλαζα τη δωδεκαετίας πλέον σχεδία μου με κάτι πιο καινούριο και μεγαλύτερο για μακρύτερα θαλασσινά ταξίδια. :)
Άβαταρ μέλους
By JBT
junior gt έγραψε: integralle, ένα cosy, ένα quatro.

Βενζινοκεφάλες είμαστε εδώ, θα έπρεπε με τέτοια λάθη να πέφτει μπαν με οριστική διαγραφή :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#113561 Για μένα....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6065862/

Για την σύζυγο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6356013/

Για την οικογένεια, ταξίδια κλπ

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6209137/

6300cc μόνο συνολικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
CARυοθραύστης έγραψε:
junior gt έγραψε: integralle, ένα cosy, ένα quatro.

Βενζινοκεφάλες είμαστε εδώ, θα έπρεπε με τέτοια λάθη να πέφτει μπαν με οριστική διαγραφή :rtfm:

Βενζινοκεφάλας είσαι άμα τα οδηγάς. Όχι άμα ξέρεις να τα γράφεις στο πληκτρολόγιο σου. Ας τα είχα εγώ και ας μην ξέρω να τα γράφω.... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#113590 Οι δυο στανταρ μου θεσεις θα ειναι για:

a) Ford Mondeo 2.5T ακα οικογενειακο, μεταχειρισμενο το βρισκεις κανα 15κ και λιγοτερο.
Εικόνα
b) Smart Four Two cdi για το καθε μερα, μεταχειρισμενο το βρισκεις κανα 7-8κ
Εικόνα
Μου μενουν πανω κατω 20-25κ. Με αυτα τα λεφτα ενα απο τα τρια θα ειχα για ολο δικο μου!
c) 1)Honda s2000
Εικόνα
Καπως ετσσι θα το ειχα, οχι τοσο χαμηλωμενο βεβαια αλλα μαυρο, μαυρη ζαντα και θα το ηθελα με κοκκινο σαλονι! :inlove:
2) Ford Focus mk2 ST
Εικόνα
Ενα τετοιο πορτοκαλακι μου εχει κατσει τοσο πολυ στο ματι που δε ξερω τον λογο γιατι δεν ειναι και κατι το special. Αλλα αμα το ειχα θα ηταν 3ο σταδιο :innocent:
3) Ford Focus mk1 RS
Εικόνα
Πρωτη αγαπη και παντοτινη, :inlove: Με καμια παρεμβαση στο εξωτερικο, ισως ενα πρωτο σταδιο κινητηριακα απλα να το κανει λιγο πιο ζωντανο.

Εσεις ποιο θα επιλεγατε απο τις 3 τελευταιες επιλογες μου ως πιο "ειδικο" αυτοκινητο? Δηλαδη για το μονο που θα βγαινει ειναι για αλητεια.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#113598 Λοιπον εχουμε και λεμε!

1) Subaru Impreza WRX STi του 2005 / ~15.000

Προσωπικη αγαπη και λατρεια απο το 1999. Θα εβαζα το 22Β αλλα για να βρεις αυθεντικο θα ναι δυσκολο. Και πλεον θα τα εχουν συλλεκτες.
Εικόνα

2) Mercedes Benz S500 special edition του 2000 / ~6.000.

Για μενα το πιο καθαρο και γλυκο σχημα λιμουζινας, ξεχωριζει για τους γνωστες, χωρις να προκαλει τους υπολοιπους. Να βαζεις γυναικα, παιδια να πηγαινεις καμια εκδρομη, κι αν η δουλεια το απαιτει να πεταγεσαι μεχρι την Θεσσαλονικη ατσαλακωτος.
Εικόνα

3) Nissan Note 1.5 dci ελαφρως μεταχειρισμενο / ~12.000

Ο κουβαλητης της οικογενειας, για την γυναικα, το σουπερ μαρκετ, και τα ταξιδακια στα νησακια. Δε θα παρω την S-class στο κωλονησο οχι...
Εικόνα

4) Jeep Wrangler V8 4700 του 2006 / ~17.000

Θα σταματουσα εδω αλλα μου μενουν ακομα 17 χιλιαρικα, ειμαι αρκετα οικονομικος... Μονο ενα σοβαρο off-road λειπει απο την λιστα για να κανεις το κομματι σου κανα σαββατοκυριακο με φιλους. Εικονικο αυτοκινητο και ακινητο να 'ναι το χαιρεσαι!

Εικόνα

:metalo: :metalo:
:yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#113612 Ένα 208 GTI για καθημερινό, και μια 335 σαν αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω για ταξίδια. Αν περίσσευε κάτι, S2000 για καμιά βραδινή βόλτα. Χρώματα εντελώς αδιάφορα.

Εναλλακτικά, μία 911 με 40+Κ, και ό,τι περίσσευε για κάνα μικρό diesel για να με σέρνει στη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#113705 στην 1η θέση του γκαράζ :Εικόνα μεταχ.------->24.000€

στην 2η θέση Εικόνα μεταχ-----> τιμή : 18.000 €

και στην 3η και καλύτερη : Εικόνα μεταχ----> 8.000€
Άβαταρ μέλους
By dimik
#113708 Έβαλες τα 2 απο αυτά που έχω στην shortlist τώρα που ψάχνω για αγορά :lol: