Anonymous Founder έγραψε:Στο Google Maps και στο Here maps υπάρχει τρόπος να τα περάσουμε;
Here ναι, έχει αντίστοιχο setting, στο Google όμως δεν έχει ακόμα (απ'όσο ξέρω, μπορεί να υπάρχει κανά κουφό mod)
Anonymous Founder έγραψε:Στο Google Maps και στο Here maps υπάρχει τρόπος να τα περάσουμε;
The Ace έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Στο Google Maps και στο Here maps υπάρχει τρόπος να τα περάσουμε;
Here ναι, έχει αντίστοιχο setting, στο Google όμως δεν έχει ακόμα (απ'όσο ξέρω, μπορεί να υπάρχει κανά κουφό mod)
Anonymous Founder έγραψε:The Ace έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Στο Google Maps και στο Here maps υπάρχει τρόπος να τα περάσουμε;
Το έχεις κάνει; Υποστηρίζει import δηλαδή;
Pitt έγραψε:Τι θα λέγατε να κάναμε ένα section ή thread στο δικό μας forum για συγκέντρωση στοιχείων; Ίσως θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με αυτόν που ελέγχει το poi index. Είναι κρίμα τέτοια εθελοντική δουλειά να πάει χαμένη!
kacey έγραψε:http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx
Αυτο?
Pitt έγραψε:Ναί.
Εγω αν δουλευει ρωταγα και αν μας κανει.
, ώρα 12:00.
MONMAN έγραψε:Στη παράκαμψη του Δομοκού στο 28,5 χλμ από τη Λαμία ανάμεσα στις διασταυρώσεις για Ξυνιάδα πριν τη shell στο τέλος μια μεγαααάλης κλασικής καμπίσιας ευθείας πιστολάκι laser είχε μαζέψει κάμποσους, ώρα 12:00.
bebes έγραψε:μεταξυ Δομοκού και Λαμιας εχει 3 τουλαχιστον σημεια που τη "στηνουν" με αξιοσημειτη συχνοτητα...
κυριως εκει που εινΙαι οι ευθειουλες
MONMAN έγραψε:Όπως έγραψα και αλλού το προηγούμενο Σάββατο πήγα το Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Δομοκού.
Μπλόκα που συνάντησα όσο χρησιμοποιούσα την καινούργια εθνική ήταν το κλασικό στο parking μετά την διασταύρωση του Μπράλου περί τις 11:00.
Στη παράκαμψη του Δομοκού στο 28,5 χλμ από τη Λαμία ανάμεσα στις διασταυρώσεις για Ξυνιάδα πριν τη shell στο τέλος μια μεγαααάλης κλασικής καμπίσιας ευθείας πιστολάκι laser είχε μαζέψει κάμποσους, ώρα 12:00.
bebes έγραψε:μεταξυ Δομοκού και Λαμιας εχει 3 τουλαχιστον σημεια που τη "στηνουν" με αξιοσημειτη συχνοτητα...
κυριως εκει που εινΙαι οι ευθειουλες
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]